2015 Şubat Anneleri

Haydeee çok mu gerekliymiş ne için alıyorlar bari organik falan olsun boya. Bir de onu araştırıcam desene :KK51:

Açıkçası tam olarak niye aliyolar bilmiyorum dogum karnesinde oluyor sonra bize veriliyor o karne elzem bisey mi bilmiyom zararlı kimyasal olmadgni umut ediyorum sonucta Yenidoğan. Ama o ilk ayak izi cok sirin oluyor minicik adimina kurban oldugum diye bakip duruyorsun

benim kız doğunca ben kareteye falan yazdırmayı planlıyorum keza birazdan uçan tekme atacakmış gibi sanıyorum içerde bi sağa bi sola uçuyor aikido yapıyor :KK53::KK55:

Alt ust takım bikaç tane daha al bence degsmek gerekio cunku pjama gibi biseyler eklenebilir iki parçali ya da tek tulum seklinde.kalin bir iki tulum alinablir eldiven pamuklu sapka alt acma seti kundak battaniye diye bisey var disarda iyi oluyor bebisi koza gibi tutuyor icinde. Bir iki yelek corap vb
aynen en aından ıkı alt ust daha alayım 2 tanede tulum alcam bı yeleğim var bı tanede örecek kv. ya şu süt saklamak için bşey alınıyomş napcamki onu bıde süt sağmak için işee yararmı alayımmı.

aynen en aından ıkı alt ust daha alayım 2 tanede tulum alcam bı yeleğim var bı tanede örecek kv. ya şu süt saklamak için bşey alınıyomş napcamki onu bıde süt sağmak için işee yararmı alayımmı.

Calisiyor musun ve ise hemen doncen mi oyleyse gerekiyor sut sagip koyuyorsun ya benm gibi emzrme sorunu yasaynlrda sagip saklmak gerekio biberonla icirmek icin cok acelesi yok eczanede bile bulunuyor o alinir gerekirse alip zihnini sartlmaya gerek yok bol bol emecekler diye dusunelm simdiden oyle de olsun insallah

Açıkçası tam olarak niye aliyolar bilmiyorum dogum karnesinde oluyor sonra bize veriliyor o karne elzem bisey mi bilmiyom zararlı kimyasal olmadgni umut ediyorum sonucta Yenidoğan. Ama o ilk ayak izi cok sirin oluyor minicik adimina kurban oldugum diye bakip duruyorsun
Benim de doğum karnem duruyo ayak izim boyum kilom aşılarım hepsi var üstünde. Güzel bi anı benim için evime getirdim annemden, saklıyorum onu saklıycam da. Benim ilk bilgilerim 19 yıllık o kağıt.

değil sanırım çatı başka bir şey. rahimde doğum yakınken acılıyormus onla ılgılı .yuz kez konustuk hiç dersime çalışamamısım bende.
catı muayenesi dedikleri pelvis kemiğinin muayenesi kemik doguma yakın açılıyor bebek ordan cıkıyor

Ya herşeyimizi aldık yazmışsıın biliyosundur ozaman sorayım ben bi hastane ckışı 3 uzun kollu çıtçıtlı 3 kısa kollu cıtcıtlı bi kalın battaniye bi ince battanye bide hastne ckşının battanyesi var , bi ayaklı alt üst şapkalı takım,3 tane ayaklı alt ,bide havlusu alındı.başkaa neler almam lazım şampuan pişik kremi küvet ateş ölçer dışındaa
Cnm boyle diyince bakakaldim valla ben annemle ciktim suan evde hepsi birbirine girmis durumda bende 3 uzun kollu 3 kisa kollu 3 kolsuz aldim polar tulum aldim ama yerlesince anca soylerim neler eksik diye

Canim benim ilk kizimi yikayip tertemiz giydirmislerdi hatta cok agliyodu kakasini yaoamiyodu sonra rahatlasin bebek diye tekrar goturup sicak suyla yikamislardi bizde izlemistik bebek ciktigi gibi zaten sariyolar sonra yikayip kintrolleri yapiluyo
ya ben gecen gun bebeğin ilk banyosu ile ilgili bişiler izlerken ilk 24 saat bebek yıkanmamalı diyordu..bebek verniks tabakası ile kaplı doguryormus dıs etkenlerden koruyan antikorlar içerirmiş 24 saat bebek cildinin onu emmesi gerekirmiş diyordu doktor

Eklentiler

• ayak izi.webp
    ayak izi.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 51
ya ben gecen gun bebeğin ilk banyosu ile ilgili bişiler izlerken ilk 24 saat bebek yıkanmamalı diyordu..bebek verniks tabakası ile kaplı doguryormus dıs etkenlerden koruyan antikorlar içerirmiş 24 saat bebek cildinin onu emmesi gerekirmiş diyordu doktor

Evet silip veriyorlarmış zaten. Yıkamayın demek lazım önceden.

Var cnm olmazmi internetten bak sana yakin olan yerlere

Sabahtan beri yazdıklarınızı okudum durdum. Burda varsa bile kalmamıştır ki bu saate. Hep istanbulda sanıyordum Feyza yazınca a dedim o izmirde :) neyse bir bakayım birazdan çıkıcak dışarı belki bulurum şansıma.

Back
X