2015 Şubat Anneleri

kızlar bu şekilde bez torbası kullanan varmı? bana çocuklu gelen herkes kızının/oğlunun bezini evimin bi köşesine atıp gidiyo, sinir oluodum :KK12: iki tane bundan aliim diorum çantasına koyarım birine temizleri koyarım birine kirlileri :) ne dersiniz?Eki Görüntüle 1279971
Yaa cok hosmus bende sinir oluorum ama cantada kokmazmi? Kirli olani yani :)

kızlar bu şekilde bez torbası kullanan varmı? bana çocuklu gelen herkes kızının/oğlunun bezini evimin bi köşesine atıp gidiyo, sinir oluodum :KK12: iki tane bundan aliim diorum çantasına koyarım birine temizleri koyarım birine kirlileri :) ne dersiniz?Eki Görüntüle 1279971

Ben boyle degil de normal poset tasiyirdum cantmda icine koyuyordum kirli bezi sonra da
bakimcantamizin bez icin bi ayri kucuk cantasi vardi icinde ona koyuyordum canta kokmuyordy o sskilde. Gittigim yerde asla birakmadm rahatsz etmeyeym diye

çenesi düşük hamileler merhaba :D
oku oku bitmedi vala okumadım artık biz bugün tetanoz olduk 2. doz doktorumuz şeker yüklemesini yaptırma dedi kendi kan alcakmış bidaha ki gidişimize hiç hareket etmedi dünden beri söledim ebeye aldı dopleri geldi güp güp atıyo minişin kalbi uyuyomuş :) bizden böle herkes iyidir umarım bende sol kol ttmuyor şuan aşıdan heralde

zaten kiracı olduğum için bebek odası almadım sadece dolap yaptırdım
ileride inşallah en güzel odayı almak nasip olur

Aynen Canım Benim Kendi Evim Ama İnan Bende Oda Almıcam Zaten Çocuk 1 Sene Benim Odamda Kalıcak. Şuan Sepet Beşiği Var. Allah Kısmet Ederse 4 Aylıkken Falanda Park Yatak Alırım. Yaşına Gelincede Güzel Bir Oda Yaparım. Şuan Oda Yapsam Boşuna Oda Boş Durucak.;)

belki içine de normal market poşeti koyarım kokmasın die. çok tatlı geliyor gözüme böyle torbalı :) belki şimdilik heves ediyorum, tecrübeli anneler hayatta yapamazsın üşenirsin diyebilirler bana :)

bunu bana da ablam soyledı. cok midem bulandı benım. kokusunu dusundumde bırden. senın olunca mıden bulanmaz dedıler.

AAAA ama dün A-101 bugün BİM kampanya takip eder olduk. işteyim şimdi alın bakalım güzelse bizde bakalım.
annem gidip bakmış güzel değil diyo beğenmemiş resmi bu hatta bende burdan netten baktım

Eklentiler

• 91_buyuk_330x280_bebek uyku tulum.webp
    91_buyuk_330x280_bebek uyku tulum.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 93
merhaba hanimlar
bugun ultrasona girdim 2. oglum sehzadem olacakmis ..
551 gram v dedi herseyi yolunda deedi, gelisimi adet e gore 1 gun mu ne oynuyormus hiç sorun yok dedi

butun doktorlar kiloma takdi, tuzlu yeme diyoalr, vicitta su birikimi yapiyormus su ..

merhaba hanimlar
bugun ultrasona girdim 2. oglum sehzadem olacakmis ..
551 gram v dedi herseyi yolunda deedi, gelisimi adet e gore 1 gun mu ne oynuyormus hiç sorun yok dedi

butun doktorlar kiloma takdi, tuzlu yeme diyoalr, vicitta su birikimi yapiyormus su ..
az diye mı taktılar cok dıye mı? kac kilocuksun. ben 96 dan sonra bıraktım tartılmayı.

allahım yaaa ne güldümm gittiler mi bari :KK45:

yok canım nerdee k.valide dün gece yarın gidelim dedi kocabey olmaz ne işin var erken dedi. yarın dersim var götüremem hem ben dedi sende gidemezsin çocukla valizle dedi. TAbi beni düşünen yok o günboyu okulda evi temizleyen kafayı yiyen benim nede olsa hazır eşek var evde ayaklarımı uzatıp koltukta uzanmayalı 8-9 gün oldu hep normal oturmaktn oğlum onlar geldi geleli cidden farketti yani aşağılarda kasıklarıma baskı yapıyor geceleri yatamıyorum sol kasığıma batıyor kısa sürüyor ama batıyor bayadır. Önceden olmazdı ağrım sızım batma fln gece artık sağa dön sola dön sabahı zor ediyorum uyuyamıyorum. Yarında benim dayımla yengem gelecek bize ben çağırdım kndi akrabalarımdan birilerini görürsem moralim düzelir bir enerji bi sevinç bişi gelir die belki. O yüzden kocabey gündüz okulda götüremez annesini karşıya teyzesine el mahkum pazara kadar devam bnm mesai :KK53:

En çok kızdığım ne biliyormusunz kızlar çocuk k.validenin lafını dinlemiyor die herşeye ellemesin dağıtmasın die yenge kızar yapma etme dedi çocuğu bana karşı biledi resmen geliyor durup dururken bana vuruyor git diyor. Birde vururken çocuk bana yengeye vurma karnında bebek var dediler şimdi gelip özellikle karnıma vuruyor.

hatırlamıyorum ki , e bebekten aldıydık ama herkes pahalı markaları öneriyor biz de 15 e aldık pahalıya almadık o yüzden kararsız kaldım gidip değiştirsem mi acaba

İmkanın varsa değiştirir aventi bide dr brown mu ne onu öneriyorlar kullananlar

yok canım nerdee k.valide dün gece yarın gidelim dedi kocabey olmaz ne işin var erken dedi. yarın dersim var götüremem hem ben dedi sende gidemezsin çocukla valizle dedi. TAbi beni düşünen yok o günboyu okulda evi temizleyen kafayı yiyen benim nede olsa hazır eşek var evde ayaklarımı uzatıp koltukta uzanmayalı 8-9 gün oldu hep normal oturmaktn oğlum onlar geldi geleli cidden farketti yani aşağılarda kasıklarıma baskı yapıyor geceleri yatamıyorum sol kasığıma batıyor kısa sürüyor ama batıyor bayadır. Önceden olmazdı ağrım sızım batma fln gece artık sağa dön sola dön sabahı zor ediyorum uyuyamıyorum. Yarında benim dayımla yengem gelecek bize ben çağırdım kndi akrabalarımdan birilerini görürsem moralim düzelir bir enerji bi sevinç bişi gelir die belki. O yüzden kocabey gündüz okulda götüremez annesini karşıya teyzesine el mahkum pazara kadar devam bnm mesai :KK53:

En çok kızdığım ne biliyormusunz kızlar çocuk k.validenin lafını dinlemiyor die herşeye ellemesin dağıtmasın die yenge kızar yapma etme dedi çocuğu bana karşı biledi resmen geliyor durup dururken bana vuruyor git diyor. Birde vururken çocuk bana yengeye vurma karnında bebek var dediler şimdi gelip özellikle karnıma vuruyor.
off off şu yazdıklarını okuyunca kendimden o kadar çok şey buluyorum ki sorunlarımız aynı ama çıkış noktamız farklı allah sabır versin

çenesi düşük hamileler merhaba :D
oku oku bitmedi vala okumadım artık biz bugün tetanoz olduk 2. doz doktorumuz şeker yüklemesini yaptırma dedi kendi kan alcakmış bidaha ki gidişimize hiç hareket etmedi dünden beri söledim ebeye aldı dopleri geldi güp güp atıyo minişin kalbi uyuyomuş :) bizden böle herkes iyidir umarım bende sol kol ttmuyor şuan aşıdan heralde

Geçmiş olsun valla,ben pazartesi oldum 2. dozu bugün anca geçti ağrısı ...

İmkanın varsa değiştirir aventi bide dr brown mu ne onu öneriyorlar kullananlar

eşimde hiç sevmez bişey değişmeyi, ama kafama takılıyor napim olmazsa bi değişirim ya, gerçi aldığımda cam biberon kötü bişey değilde

Back
X