yok canım nerdee k.valide dün gece yarın gidelim dedi kocabey olmaz ne işin var erken dedi. yarın dersim var götüremem hem ben dedi sende gidemezsin çocukla valizle dedi. TAbi beni düşünen yok o günboyu okulda evi temizleyen kafayı yiyen benim nede olsa hazır eşek var evde ayaklarımı uzatıp koltukta uzanmayalı 8-9 gün oldu hep normal oturmaktn oğlum onlar geldi geleli cidden farketti yani aşağılarda kasıklarıma baskı yapıyor geceleri yatamıyorum sol kasığıma batıyor kısa sürüyor ama batıyor bayadır. Önceden olmazdı ağrım sızım batma fln gece artık sağa dön sola dön sabahı zor ediyorum uyuyamıyorum. Yarında benim dayımla yengem gelecek bize ben çağırdım kndi akrabalarımdan birilerini görürsem moralim düzelir bir enerji bi sevinç bişi gelir die belki. O yüzden kocabey gündüz okulda götüremez annesini karşıya teyzesine el mahkum pazara kadar devam bnm mesai
En çok kızdığım ne biliyormusunz kızlar çocuk k.validenin lafını dinlemiyor die herşeye ellemesin dağıtmasın die yenge kızar yapma etme dedi çocuğu bana karşı biledi resmen geliyor durup dururken bana vuruyor git diyor. Birde vururken çocuk bana yengeye vurma karnında bebek var dediler şimdi gelip özellikle karnıma vuruyor.