2015 Şubat Anneleri

Kızlarrrrr ya bugün bebişimin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum mesaneme vuruyor hep tuvalete taşıyorum. İlk zamanlar tamam da bu haftalar normal mi benim gibi olan var mıdır? Bi sağ mememin altında hareket var yumruk galiba bide kasıkta benim gibi olan varsa yazsın lütfen

Kızlarrrrr ya bugün bebişimin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum mesaneme vuruyor hep tuvalete taşıyorum. İlk zamanlar tamam da bu haftalar normal mi benim gibi olan var mıdır? Bi sağ mememin altında hareket var yumruk galiba bide kasıkta benim gibi olan varsa yazsın lütfen

bende de bazen oluyor sol kasıgımda hissediyorum hareketlerini
dün mesanemi tepikliyordu çok su içmememe rağmen sürekli tuvaletteydim
şimdi normal yerinde sol tarafta göbeğimde hissediyorum

Benimde özellikle yoruldum ve çok yürüdüğüm zaman aşağıda oluyor.

Benim sabah goguslerimin altindaydi egilsem nefesim daraliyordu simdi mesaneye vuruyor. Bir oyle bir boyle simdi yerleri genis geziyorlar oraya. Zayifken kafasi nerde eli nerde bilirdim de simdi anlayamiyorum

Hamilelik sizin icin bir hayat bicimi oldu yaziyor takvimde. Bugun dedim sanki yillardir hamileyim. iki hamilelik arasinda sadece 20 ay olmasindan boyle hissettim sanmistim : ))

Açlık şekerim bile yüksek çıktı sonra tokluk şekerim e baktılar o da yüksek çok canım sıkıldı inşallah yediklerimden dir bu hafta daha dikkat olcam .annemde de gizli şeker var gerçi
Bende ilk cocugumda ciktigi icin bu hamileligimde evde takip ediyorum yuksek cikiyo. Dr illa ki yaptir dedigi icin yukleme yaptiricam ama anlamsiz yere olacak, zaten var. Ben toplam 7kilo aldim, 3 kilosu son ay. İstahim bir anda acccayip acildi, her seyi ve ozellikle tatli seyleri yemek istiyorum. Sende de bu belirtiler var mi?

Hamilelik sizin icin bir hayat bicimi oldu yaziyor takvimde. Bugun dedim sanki yillardir hamileyim. iki hamilelik arasinda sadece 20 ay olmasindan boyle hissettim sanmistim : ))
Banada on yıldır hamileymişim ve bir daha hiç korkmadan yatıp kalkamaycakmışım gibi demiyor.
Zaten yine iki.gündür depresifim ağlamaktan gözlerim şişti. Geldiler bu ara yine.

Bahsettigin şekilde oldugumda basi gogsumun altinda ayaciklari mesaneye dogru kasiklarmdaydi usgde gormustuk muhtemelen o yumruk gibi gelen yer basidir. Ayaciklar asagi vurdukca tuvalete gidiyorsun baskidan. Pozisyonls alakali yani endse etme

Banada on yıldır hamileymişim ve bir daha hiç korkmadan yatıp kalkamaycakmışım gibi demiyor.
Zaten yine iki.gündür depresifim ağlamaktan gözlerim şişti. Geldiler bu ara yine.
Bende de var o oluyor ara ara Allahım sağlıkla bir doğursam sanki mutluluktan uçucam ☺️ Millet hamileliğin sefasını sürer biz de hep merakta Rabbim hepimize bebişlerimizle sağlıklı güzel günler nasip etsin

Kizlar benim bugun kasiklarda batma oluyo arada bi de karnim tas gibi oluyo bazen arada gelip dayaniyo canim cok yaniyo

Bende de var o oluyor ara ara Allahım sağlıkla bir doğursam sanki mutluluktan uçucam ☺️ Millet hamileliğin sefasını sürer biz de hep merakta Rabbim hepimize bebişlerimizle sağlıklı güzel günler nasip etsin
O sefa nasıl sürülüyor bilmiyorum ama bana zehir oldu diyebilirim.Allaha bin şükür fiziksel bir rahatsızlık yaşamadım ama ruhsal olarak. Genelde dilerdeyim iki dakika bebeği düşünüp sevinirken hemen sonrasında bunalım

Bende ilk cocugumda ciktigi icin bu hamileligimde evde takip ediyorum yuksek cikiyo. Dr illa ki yaptir dedigi icin yukleme yaptiricam ama anlamsiz yere olacak, zaten var. Ben toplam 7kilo aldim, 3 kilosu son ay. İstahim bir anda acccayip acildi, her seyi ve ozellikle tatli seyleri yemek istiyorum. Sende de bu belirtiler var mi?

Tatlı isteğim pek yok olmasa da olur diyenlerdeyim ama çok çabuk acikiyorum bugün çok az yemek yedim azar azar koydum kendime ama açımmm :(.bu hafta böyle geçsin bakalim...Eğer şekerim varsa ne yapmam gerekiyor sen yemene dikkat ediyomusun..

Ben 1,5 paket içiyordum. Böyle yasak yerlerde bile bir yolunu bulup içerdim. Tam tiryaki yani. İlk gebelikte bıraktım 3 ayda 20 kilo aldım. Bunda bıraktım en son 25 kilo almıştım.
Tam araştırma konusuyum ama doktorlar bakmıyor bana :-)
Arkadaşlar çok fazla kilomdan bahsediyorum.rahatsızlık veriyorum,beyninizi yedim.hakkınızı helal edin. Artık bahsetmiycem
Ayy beni çok güldürüon esoba helal olsun senin yorumlarında olmasa :)))

Bende de geçen hafta öyleydi oluyor ole demişlerdi

Tatlı isteğim pek yok olmasa da olur diyenlerdeyim ama çok çabuk acikiyorum bugün çok az yemek yedim azar azar koydum kendime ama açımmm :(.bu hafta böyle geçsin bakalim...Eğer şekerim varsa ne yapmam gerekiyor sen yemene dikkat ediyomusun..
Artik dikkat etmeye basladim. Aeker yuklemesi 2 hafta sonra ama dedigim gibi olctugumde cikiyo. Beyaz ekmek hic yemiyorum. Pirinc pilavi fasli bitti. Sik ve az yemeye ugrasiyorum ama yine de henuz alisamadim.

benimki de 3 gundur bu pozisyinda. sag gogsumun altindan yumruk atiyo sol kasigima tekme atiyo. bir dr sirtini karnima dayar sekilde dondu heralde tepikleri sanki derinden geliyor. donmedi sipam bir turlu.

Back
X