- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Kucuk pembe dedigin gynoferon mu. Gyno ferro sanol da var evde. Maltofer de. Hepsi ayni. Ben kendimi tutmasam normalde de hala kusarim. Ilac illa kusturuyor. Ama kussam da icicem su azligini buna bagladim icim rahat degil.selam kızlar... bacak ağrısıyla cebelleşen ben fazla aranıza katılamaz oldumçenem düşük ama sürekli pozisyon değiştirmekten bilgisayarı da istemiyorum. burada artık havalar iyice soğudu ve bu sabah kalktım sular yoktu hala daha yok. susuzda hiç birşey yapılmıyor ki. :)
mattika canım beni belki bilirsin kansızlıktan çok çekiyorum. hep 10 ve altına düşüyor benim hiç yukarı çıkmıyor du şu hamilelikte 11 12 yi gördüm ilk defa. ama her gün kan ilacımı içiyorum. ben ilk başta ferro sanol duedanol içiyordum o beni her sabah berbat halde kusturuyordu. doktora gittim geçen minik pembe haplardan yazdırdım hiç ama hiç bulantım ve kusmam olmadı o zamandır. kabızlık ise ben hamilelik başından beri çekiyorum. birde decavit kullandığım için oda yapıyor. ama sabah aç karnıma içtiğim demir ilacı bana etki etmiyor. gynoferro idi sanırım adı.
Bilgisayar basina ben de oturamuyorum. Tlfndan giriyorum UCbrowser diye bir tarayici indirdim site super calisiyor. Herkese tavsiye ederim : ))
Bacak kuyruk kemigi diz el bilekleri her yerim agriyor benim de. Gece uyuyorum ama hep bir yerlerin agrisini duyarak. D vitamini biraz azaltti bacak agrisini. Bir de klsiyum takviyesi sart kan sulandirici kullananlara. Ama bunca ilac ve su icmekten midemde baska seye yer kalmiyor icemiyorum. Benim iki gebelik arasi yakin ve aradaki sure de emzirmekle gectiginden halim kotu bu acilardan.