2015 Şubat Anneleri

Kızlar günaydın bol tepikler hepimize. Ben bugün fenayım sabah karın ağrısı başladı okuldan içeri girfim fenalaştım hastaneye gitttik düç içtiğiç şekerli su zehirlemiş beni ishalim be su gibi çıkarıtorum karnım ağrıyor ve halsizlik var. Nolur benim için dua edin bir an önce düzeleyim

canım çok geçmiş olsun , dikkat et kendine , dinlen biraz , geçer Allahın izniyle

Kızlar günaydın bol tepikler hepimize. Ben bugün fenayım sabah karın ağrısı başladı okuldan içeri girfim fenalaştım hastaneye gitttik düç içtiğiç şekerli su zehirlemiş beni ishalim be su gibi çıkarıtorum karnım ağrıyor ve halsizlik var. Nolur benim için dua edin bir an önce düzeleyim

geçmiş olsun aman ben yaptırmadım daha bakalım ne çıkacak. ayrıca ishal için patates ve muz bol ye.

bizim hastane çıkışını da kv dem almış saolsun çok tatlı bişey bende çok beğendim ondan kurtuldum çok şükür , 2 tane almış birisi çok güzel kaliteli biride normal , normali ilk ebeler isteyince veririz, hastanede kirlenmesin güzel olan dedik
Ohhh masalllah benim kv hic bisi almadi daha sadece kendi kvsi annesi bisiler oruo onu gösterio bana dedim napim ben bunlari bunlarla gelme bana kendi yaptigin aldigun şeylerle gel bitane hirka oruo simdi ama ben basliorm deliklerini ben deliorm yakasini kolunu ben aciorm :) oda arada 3-5 sira oruo :) erken dogum ihtimalim var die annem dunya kadar sey aldi ordu 5 tane hastane cikisi var bende kotu bisi aliyim dedim ilk onu giyain die annem olmaz resim cekincek cocuk ilk kiyafeti die saklican dedi hepsini kaliteli kaliteli aldi :) simdide gelmis ee ben ne alcam büyük herseyi almissiniz hastane cikisi battaniye falan dio dedim acele davranacaktin sanada zibin çorap kaldi :)))))) artik oda normal kıyafetler aliyim 6 aylikken giyilecek falan dedi ama bakalim ne zaman alacak. Konyada bebege babanesi pek bisi yapmazmis annanesi getirirmis herbisini.. kvde de gelinime bilezik torununada gonlunden kopan bisi takarmis. Ama dedim oyle babanemo olur istemem sonra da benim torunum die gezincen ortada dedim yok ben alirim ilk hevesim dedi ama henuz bi hareketlenme goremedik :))

gecmıs olsun cnm yaa

bende gereksiz ne varsa alıyorum henüz gereklı bır sey alamadım. kapı süsü yapıyorum her şeyı hallettım kapı süsüm kaldı sanki. bir çanta ve hastane çıkışı alsam biraz rahatlıycam ama bir türlü beğenemiyorum hastane çıkışı. böyle gördüğümde şok olayım güzelliğinden diye bekliyorum nedense.

Ben de o Meryem uzerlinin bebeğine giydirdiği kıyafeti bir bulabilsem.

kızlar 1 erkek 1 kadın 2 çocuk izliyormusunuz
Doktoram biteli yedi yıl oldu. Tez jürilerim benim de zorluydu ama en azından yaptığım şeyleri anlayan insanlardı. Ben deli gibi herkesin çalıştığı konuları değil de kimsenin çalışmadıklarını seçtim. Aslında bilim adamlığı bu demek ama ülkemizde enayi diyorlar. Kuantum kimyası çalışıyorum ve Türkiye'de sadece bizim üniversitede bölümü var. Koca ülkede başka hiçbiryerde açılmamış. Dolayısıyla bu konuda uzman Prof da yok Türkiye'de. Üniversiteler arası kurul Türkiye'de bulamadığında yurt dışından getirmekld yükümlü ama sadece kural bu. Adamlar bana Türkiye'den beş jüri ayarlamışlar ikisi organik kimya ikisi fizikokimya ve biri inorganik kimyadan. Bunlar üç ayrı doçentlik konusu zaten. Üç ayrı konuya çalışmamı istiyorlar şimdi. Benim bildiğimi onlar bilmediği için de bildiğim yerlerden soramıyorlar. Zararın neresinden dönersen kardır demişler 15 yıldır araştırma görevlisiyim 4 ün 9 u kadro derecem. Kadrom artmadığı için 4ten aşağı düşemiyorum. En kötüsü de o kadar başarılı işler yapmama rağmen yalnız olmam. Hocam emekli olalı on yıl oldu. Devlerin yanında kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum.
asıl yapılması gerekeni yapan gerçek bir bilim adamısın demekki, bizim akademisyenlerimizin çoğu tezini yabancı kaynaklardan çeviri olarak yaptığı için herşey daha kolay ilerliyor... özel sektörde gerçekten özverili çalışıp kendini pazarlayamayan insanlar için çok iç açıcı değil haberin olsun canım

benim eşimde yalnızken yanımda içmiyor ama birini görünce ona örnek olacağı yerde ondan güç alıyor paso içiyor. her gelip gidenden sonra fırçalamak zorunda kalıyorum. misafirin yanında bir şey de dıyemıyorsun.
geçen ablamın eşi geldi. hayatında kendı evlerınde sıgara ıcmemıstır. ama eşim içince o da içti. yani bir insanın eşi umursamıyorsa başkasından umursamasını beklemeyemezsin.
ben zaten ıcıyordum eskıden benı dusunmesınde ınsan bebegıni düşünür. konuşunca da bıdı bıdı oluyor.
Ayıp gerçekten sinir oluyorum ben de

geçmiş olsun kafana da taktın dün o kadar.
evde misin şimdi . dinlen biraz sıcak sıcak geçer bence.

canım çok geçmiş olsun , dikkat et kendine , dinlen biraz , geçer Allahın izniyle

geçmiş olsun aman ben yaptırmadım daha bakalım ne çıkacak. ayrıca ishal için patates ve muz bol ye.
sağolun cnm hepiniz ne alaka bende anlamadım insan aç karnına şekerli su içince nasıl böyle olur. Doktorum devam ederse gel dedi inşAllah bugün geçer bebeğim etkilenmesin de

Ya o şekerli su bana da öyle yaptı. Bünyemiz alışık olmadığından mıdır nedir. Kabızlık çekerken şekeri içtim ishale dönüştü. Zehirlenme mi dedi Dr lar. Ben de gitsem mi ki Dr a.

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun cnm. Bir şey sorucam şeker yüklemesini nasıl yapıyolar banada 13 kasımda yapıcaklar merak ettim

Ohhh masalllah benim kv hic bisi almadi daha sadece kendi kvsi annesi bisiler oruo onu gösterio bana dedim napim ben bunlari bunlarla gelme bana kendi yaptigin aldigun şeylerle gel bitane hirka oruo simdi ama ben basliorm deliklerini ben deliorm yakasini kolunu ben aciorm :) oda arada 3-5 sira oruo :) erken dogum ihtimalim var die annem dunya kadar sey aldi ordu 5 tane hastane cikisi var bende kotu bisi aliyim dedim ilk onu giyain die annem olmaz resim cekincek cocuk ilk kiyafeti die saklican dedi hepsini kaliteli kaliteli aldi :) simdide gelmis ee ben ne alcam büyük herseyi almissiniz hastane cikisi battaniye falan dio dedim acele davranacaktin sanada zibin çorap kaldi :)))))) artik oda normal kıyafetler aliyim 6 aylikken giyilecek falan dedi ama bakalim ne zaman alacak. Konyada bebege babanesi pek bisi yapmazmis annanesi getirirmis herbisini.. kvde de gelinime bilezik torununada gonlunden kopan bisi takarmis. Ama dedim oyle babanemo olur istemem sonra da benim torunum die gezincen ortada dedim yok ben alirim ilk hevesim dedi ama henuz bi hareketlenme goremedik :))

tembel kv : ))) benim eşimde malatyalı onlarda da bebeğin herşeyini beşiğini falan da dahil kızın annesi alırmış kv dem önce söyledi bende hiç bizde öyle adet yok , annemin soyu mu erkek tarafının soyu yapacaksa onlar yapsın bu adeti beğenmedim dedim, herkes içinden ne gelirse alsın beşiğini falan biz alırız kimse masraf etmesin onun için dedim , herkes kendine anca yetiyor sonuçta , eşimde dediki bu adetler yüzünden düğünde de çok çektik istemiyorum adet falan bide bunu çıkarmasınlar dedi : ))) kv dem epey bişeyde örmüş, pembe papyonlu bi de süveter örmüş minnacık bi tatlı : )) herkes kafasına göre alıyor yani

7 8 kısıyız sanırım.. geneldede buraya hep yazanlar ıste bı ben evde oldugum gunlerde yazamıorum tel yuzunden ama bugun netım yenılencek hallettcem ınsallah

7-8 mi ? aa sanki daah fazladır diye düşünüyodum hep

Benim kv bi yelek gönderdi :) Allah razı olsun onu da Komşusu fln örmüş olabilir. Aman göndermesin de bişey uğursuzşuk getirir . Eksik varsa söylenmeye gelir belki e onun da misyonu bu .

ahah hiç güleceğim yoktu emin ol sadece konya ile alakası yok insanın kişiliği o :) dün çocuğumun odası gelmiş ben hevesli kocam hevesli geldi bakmaya kv nerdeyse doğurcaz yani hala bana diyoki fazla heveslenmeyin gel sor torununa ne aldın bi çift çorap almadı daha almazda biliyom ama emin ol öle bilezik falanda takmaz kadın evini yeniledi o mu gelin benmi beli değil 1000 tl ye avize almayı biliyo 1 tlye torununa bi çift çorap alamıyor ama benim garip annem almadık şey bırakmadı halada şunu bunu alayım diyo işte fark aradaki

Back
X