• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

oda bi sonuç varmi bilmiyorum gerçide
bende var o aletde çalismiyor, pilimi bitik bozukmu bilmiyorum , 4.5 sene once oglumda vermsilerdi seker çikdigi için :KK43:
kızlar ben güvenilir bulmuyorum o cihazları bende şeker yüklemede cihazla yaptılar en son ölçüm de 3 farklı sonuç çıktı sonunda kanınızı az aldık ondan dediler yine parmaktan deştiler bu son dediler o da yüksek çıktı bence gerek yok cihaza zaten yükleme yapacaksın orda sonuç çıkacak canım boşvet

Canım normal ama arada 4 saat var ben ara öğün yapıyorum, 10'dq yedim saat ikiye geliyor ayva ve bir dilim cennet meyvesi yedim.. Her insan acıkır...
Ya benim ishalde var herşeyi yiyemiyorum cnm yoksa ara öğün ceviz süt falan içiyorum ama şimdi acıkınca direk yemek ve salata yiyorum bol bol

38. haftada zaten izinlisin izin hakkın yanmıyor bu durumda doğum sonrası 8 hafta + doğum öncesi 2 haftan kalmış ise toplamda 10 hafta izin devam ediyor. değişen bir şey yok

32-37 hafta arasındaki haftalar da çalışırsak sonraya ekleniyor di mi?

kızlar ben güvenilir bulmuyorum o cihazları bende şeker yüklemede cihazla yaptılar en son ölçüm de 3 farklı sonuç çıktı sonunda kanınızı az aldık ondan dediler yine parmaktan deştiler bu son dediler o da yüksek çıktı bence gerek yok cihaza zaten yükleme yapacaksın orda sonuç çıkacak canım boşvet
eczaneyi aradim sabah aç karnina olunc ayapiyoalrmis
valla ben oglumda o sekerli surubu içtim normal çikdi,50 gr lik
sonra 32. haftaada testi yenilediler ama ben istifra ettim midemde tutatmiyorum çok sekerli geliyor,
sonunda bendeki sorunlardan dolayi,butun belirtilerim oldugu için sekermisim gibi diyet yapmistim

Ailede seker oykusu var mi bu kadar korkman icin temelde bi tecrube mi var. Ben de korkarm bizde genetik sulalede seker var ama şükür Cikmadi Ciksa da kalici olmuyor herkeste
var canim aileden baabam en az 15 yildir seker hastasi,5 yildir insulin kullniyor, baskada babmin sullaesinde kirkina degern otomatikman seker hastasi oluyolar, halalrim amcaalrim hepsinde var :((

ikinci gebeligimde de bende oldugu için simdi korkuyorum iste : (

tşk ederim Canım ilgilenip cvp verdiğin için Allah razı olsun.
Diğer ilaçla ilgili kimse bişi yazmadı kullanan yok sanırım neyse benim sorunuma cvp buradan çıkmıcak sanırım
iyi günler herkese.

Ben o ilaçları kullanmıyorum canım. Kalsiyumu esoba kullanıyordu ama aynı isim mi bilemedim.

Daha hicbisey almadim alcagim sseyler az Diye yaydikca yayiyorum

3.5 yasini biraz gecti. Kardesi dogunca tam 4 olacak insallah

Oyy kiyamam cok gecmis olsun insallah daha iyidit simdi

Aman dikkat et usutme canim bi sicak bi soguk akdeniz havasi fena yamultuyor:KK66:

O teyzeye ben de hic dayanamadim :KK43:

AAmiiiiinn amiiin

Onca kremden fayda goremeyip bu ayva cekirdegi jeliyle sifa bulmustum ben kesinlikle tavsiye ederim:KK66:

Hic b12 bakmadilar sanki bana. Bu arada maltOferle aram iyi gidiyor canim tavsiyen cok makbule gecti saolasin :KK66:

bu ara pek olmadi ama bazen oluyor

B12 genelde pıhtılaşma sorunu olanlarda düşük çıkıyor. Ama yeterince et yemeyenlerde de olabilir baktırabiliriz. Benimkine de bakılmadı tam kan istediğinde onu da isteyeyim bari. Maltofer bir de öbür ferrosenola göre daha çabuk kan yapıyor gibi geldi bana. Düzenli kullanmak gerekiyor.

Gecen hafta bende de oldu cok agrili degil ama batma şeklinde Doktoruma söyledim. Ben ikiz bekledigim icin riskli gebelik olarak görülüyor o yuzden rahim agzi uzunlugunu olcelim dedi. Ölçtü normal dedi. Idrar kültürü de istedi. O da temiz cikti. Yoruldugun icin olmus olabilir bugünlerde dinlen yorma kendini dedi. Ben de öyle yaptim. Iyiyim simdi cok nadir batma oluyor.

ultrasonla bakıyor di mi rahim ağzına? benim dr öyle bakıyo

ya ne biliyim z.yağ sürmekten bahsedilirken , bizim vücudumuza hayvansal ürünler uygun deyince ne demek istedin anlamadım

Bebeyağlarında genelde parafin kullanıyorlar yani bildiğimiz mum ya da vazelin. Bunlar petrolden üretiliyor. Petrol de çoğunlukla fosillerden oluşuyor. Organik mi organik ;)

ya çığlık atasım var bugün bu mesai saati bitmedi gitti öff :(

Bebeyağlarında genelde parafin kullanıyorlar yani bildiğimiz mum ya da vazelin. Bunlar petrolden üretiliyor. Petrol de çoğunlukla fosillerden oluşuyor. Organik mi organik :KK66:
kuzum hepsinde de parafin mi paraben mi ne zıkkımdır onu içermediği yazıyor, sen bize hangileri uygun araştır da bi diyiver:KK60: neye inanıcaz bilmiyorum kafayı yedim hangi bebe yağını alsam hangi çamaşır deterjanını kullansamo_O

bilmiyorum ki canım dogrudur belki okuduğum yazı da şuydu
Bana pek doğruymuş gibi gelmedi bu yazı canım. Z.yağı e ve D vitamini yönünden zengindir. E vitamini cilde D vitamini de kemiklere iyi gelir. Ben kullanmayı düşünüyorum açıkçası bizim ailede de her nesilde kullanılmış.

İğne kullananlara bi soru :) hala göbekten mi yapıyorsunuz kan sulandırıcı iğneleri arkadaşlar?

Back
X