var canim aileden baabam en az 15 yildir seker hastasi,5 yildir insulin kullniyor, baskada babmin sullaesinde kirkina degern otomatikman seker hastasi oluyolar, halalrim amcaalrim hepsinde var(
ikinci gebeligimde de bende oldugu için simdi korkuyorum iste : (
Tevekkul edelim insallah cikmaz canim
Peki ben niye sürekli karanlık bir odada olayım ve yatayım istiyorum. Sabahtan beri doğru düzgün bişey yemedimdepresyon mu bu. Nasıl çözücem
![]()
Hasta oluyor olablir misin canim kirginlik vardir belki uzerinde deprrsyon degildir gecer dysunmemye calis dusundukce icine cekilirsin girdap gibi
iyi akşamlar kızlar bnm şeker yükleme sonucum çıkmış eşim netten bakmış ve çıktı alıp getirdi.
50lılık yüklemede açlık 82 çıkmış 1 saat sonraki tokluk ise tam sınır olan 140 çıkmış.
Dr.um 140 ı geçersen 100 yaptır demişti sizce ne yapmalıyım 100lük yaptırayım mı bilemedim eşim yaptırma diyor![]()
sinirda olunca tekrarliyolar diye biliyorum ben ama dra danismak lazim
Canm dr a gittim geldim.karnimin sert oldugunu soyledi uzaninca biraz yumusadi kasilma degil ama tedbirimizi alalim dedi nst ye girdim sukur sorun cikmadi.galiba aranizda ilk ben girdim boylece.rahim agzi fln ii cikti.cok yordugum icin oldugunu soyledi bebegim ii olsun yerinde guvende olsun da.. hee bi de progestan ilac gunde bi tane kullanalim seni yormasin bu agri dedi.rahatlayana kadar kullancakmisim
bi sorun olmamasna sevindim canim