- Emoji Skoru
- 517
- Puanlar
- 168
İlişki sonrası değil. Normal kan değil pembe lekelenme adet döneminin ortalarında gördüğümüz. Ve 10 kr.paramız var ya onun boyutunda gelmiş çok az yani. Bebeğimin hareketleri gayet normal. Gecede karnımda gaz sancısıyla uyandım. O geçti eşim biraz ovuşturdu. Panik yapmalımıyım sancı olamdığı için devamı gelmediği için çok sakinim. Önemli bişey olabilir mi ? Bugün pazar dr.muayenehanesi de kapalıdır çünkü. Yarına kadar beklesem geç kalmış olur muyum şayet aksi bi durum varsa ? Benim gbi olan varmı varsa hazsın lütfen
Doktorunu ara bence,en azından bir ilaç falan önerir,mesela progestan,veya proluton iğne var,kanamalara karşı falan vuruluyor,belki önerir,aklında kalmamış olur.
Gereksiz yere duygusallık yapıp ağladım. Zaten balım ağrıyordu iyice ağrıyo şimdi. Bizim evde bambu bir beşik var. Yaklaşık yirmi senelik. Bu olur olmaz yerlerde durdu bodrumlarda falan şimdi evde. Ben bunu nasıl temizliyebilirim sizce. Pis değil ama o kasar yıl bekledi temizlemek gerekli diye düşünüyorum. Bambular nasıl temizleniyor?
Anammm neden ağlıyorsun,ağlıycak biri varsa oda benim ama bebiş için ağlamıyorum,bambular hakkında bilgim yok ama benim mobilyayı aldığım yerdeki adam locla yada arap sabunuyla temizleyebilirsin demişti