ayy şeker konusu diyetler fln bunları okuyunca çok tırsıyorum kızlar

Ben daha dr.umu arayıp sonucu söylemedim 100lükte yaptırmayı düşünmüyorum zaten bademcik beni mahvetti iki tarafta kızarık şişti diş etlerim bile şiş şiş bir garip dişlerim etleri ağrıo boğazım kulaklarım ağrıo arada ateş yapıyor hiç bir daha yaptıramam o yüklemeyi zaten antibiyotik verdi kbb uzmanı da 7 günlük içicem bu ilaçla düzelirim inşAllah.
Kafamızı şartladığımızda bazen cidden yasak yemiyim diyince bişileri insanın daha çok canı çekiyor o yüzden kafmadan şeker olayını silip eski yeme düzenime geçmek istiyorum kızlar böyle giderse sadece çorba içicem canım başka bişi istemiyor herşey şekermiş gibi geliyor zaten hastalıkla bni halsiz yaptı yemek yapasımda gelmiyor snra düşünüyorum ne yesem die. Kahvaltıda ne güzel pekmez yiyordum kanım düşük kan olsun die onu bile yiyemiyorum korkumdan. O yüzden şekerim hiç sınırda değilmiş gibi yemeye devam edicem ozmn canım sürekli tatlı şeyler çekmez yasak fikri zihnimden giderse.
Ayrıca yarın erken kalkıcam kndimi iyi hissedersem sağlık ocağına gidicem açlık şeker ile şu arkadaşın yaptırdığı a1c üç aylık şekere bakan testi isticem baktırcam ve bebeğimin kalbini dinlicem snrada ev sahibimin kızı malum bu ayın tatlısından yapacakmış hemde okuması varmış çağırdılar bende ona gidicem değişiklik olsun bana hemde o tatlıyı çok severim vallahi anneminkini kimse tutturamaz ama tadabilirim

hala aklım tatlıda bu oğluş bana içerde bişiler yapıyor napıyorsa beni sömürüyor ve hep tatlı çektiriyor kızlar napıcam ben

kalan 2.5 ayı nasıl bitircem bu bebişe ve bana bişi olmadan bir 40 hafta gelsede doğursam var yaa sıpamın poposuna poposuna vuracam