2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlaarr hayırlı cumalar olsun hepimizeeee.. dün akşam misafirlikteydik, çok da eğlenceliydi kalkalım diyen olmak istemedim, eve gelip yattığımda saat 2.30 du :KK42: birde 4 kız 4 erkektik, hamile olan bi ben kızlardan çalışan bi ben, evi en uzakta olan (1 saatten fazla sürüo) ben.. sabah kalktım 8 de işime geldim, eşim bile yatıodu hala:KK12: ama olsun, bnm oğluşum vaar :D eşim de gece rüyasında görmüüş, doğmuş çok tatlı bi bebekmişş, bunları duyunca yorgunluğum fln kalmadı :KK68: Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Ne güzel. Arada bir insan içine çıkıp deşarj olmak gerekiyor ;)

Aman dikkat canım inşallah ısınmanız falan iyidir. Allah'a emanet olun olalım inşallah.
Amin amin cçok şükür evimiz sıcacık erkenden yaniyor kaloriferler dışarı fazla cikmiyorum zaten sıkıntı olmuyor canım ilgin için teşekkürler :KK68:

günaydın kızlaarr hayırlı cumalar olsun hepimizeeee.. dün akşam misafirlikteydik, çok da eğlenceliydi kalkalım diyen olmak istemedim, eve gelip yattığımda saat 2.30 du :KK42: birde 4 kız 4 erkektik, hamile olan bi ben kızlardan çalışan bi ben, evi en uzakta olan (1 saatten fazla sürüo) ben.. sabah kalktım 8 de işime geldim, eşim bile yatıodu hala:KK12: ama olsun, bnm oğluşum vaar :D eşim de gece rüyasında görmüüş, doğmuş çok tatlı bi bebekmişş, bunları duyunca yorgunluğum fln kalmadı :KK68: Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Arasıra olur öyle şeyler. Beden yoruldu,ruh dinlendi.

Kızlarrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) güzel bir gün olsun sağlıklı ve hayırlı haberler alalım inşAllah hepimiz için duacıyım öptüm sizi

kızlar ya benim karnım taş gibi çok sert ve ara ara aşağı baskı yapıyor
zaten artık tuvaletimi tutamaz oldum hapşururken bile kaçırıyorum
arada aşağı bi baskı yapıyor an hemen kaçıyor zaten
sizdede varmı böyle bir durum
Canım Senin Dediğin Olayı Ben 1,5 Aydır Çekiyorum. Hergün 3 Tane Günlük Ped ve İç Çamaşırımı Değiştirmek Zorunda Kalıyorum. Hapşururken, Öksürürken Ani Bi Harekette Hemen Bi Kaç Damla İdararımı Kaçırıyorum Ama Daha Çok Hapşururken Oluyo :KK51: Yarın Dr Randevum Var Sorucam Bu İşi Hemde Basur Çıktı Onuda Sorucam

Değilde kapaklı raflı bir şey almıştım.ama memnun kalmadım.ikeanın ahşap her şeyi kötü. Sadece koltukları çok kullanışlı ve sağlam.

Internette de pek modeli yok gibi. Ankara'da oturuyoruz siteler var birsürü mobilyacılar var orda. Ama biri eşime ikea dan dolap alın demiş de ondan sordum.

Kızlar Günaydın,

Ya bu sütyenlerle derde düştüm. Benimkiler ilk aylardan itibaren sıkmaya başladı. Normalde 75 takıyodum. Gittim 85 aldım. Bi süre idare ettim olmadı. Başka da alamam artık dedim arkasına ip taktım büyüttüm ama şimdi nefes alamıyorum. Normalde eve gider gitmez çıkarıyorum ama iş yerinde olmuyo tabi. Siz ne kullanıyosunuz? Penye emzirme sütyenlerinden falan mı kullansam?

Kızlar Günaydın,

Ya bu sütyenlerle derde düştüm. Benimkiler ilk aylardan itibaren sıkmaya başladı. Normalde 75 takıyodum. Gittim 85 aldım. Bi süre idare ettim olmadı. Başka da alamam artık dedim arkasına ip taktım büyüttüm ama şimdi nefes alamıyorum. Normalde eve gider gitmez çıkarıyorum ama iş yerinde olmuyo tabi. Siz ne kullanıyosunuz? Penye emzirme sütyenlerinden falan mı kullansam?

Ucuzundan 90 beden aldım rahat nefes alabiliyorum artık. Sen de ucuz bişey al. Emzirme sütyenleri işyerine uygun değil gibi geldi bana.

Biz de diyet yapıcaz diye uğraşıyoruz. Dün yine aç yattım. Dr a sorucam yaa 100 glık şeker yüklemesinde şekerim çıkmadı işte niye diyet yapıyorum 50 liğe göre diyet yapmamı önerdiyse niye 100 lük de yaptırdık ki :(

yok canım haftada iki gün falan yiyorum, bir gün balık bir gün bakliyat bir gün sebze.. gibi yemekler yapıyorum.

Ben balığı çok severim zamanı da ama en sık ayda iki kez yiyebiliyorum. Haftada bir ya da iki olsa süper olur. Bakalım Dr a sorucam yürüyüş yapabilir miyim dicem. Olur derse buradaki markete yürüyerek gidip balık et tavuk tazecik ne bulursam almayı düşünüyorum :)

Ucuzundan 90 beden aldım rahat nefes alabiliyorum artık. Sen de ucuz bişey al. Emzirme sütyenleri işyerine uygun değil gibi geldi bana.

Penye mi? Benim şimdi kullandığım askısız. Off askı da sıkıyo normalde beni.. Çıkarıcam ofisin ortasında o olcak :D

Penye mi? Benim şimdi kullandığım askısız. Off askı da sıkıyo normalde beni.. Çıkarıcam ofisin ortasında o olcak :D

Penye değil penyeler ucunu belli ediyor. Askılı aldım ama büyük bedende askılar sıkmıyor. Bir de askılar geniş değil ince. Koray çamaşırdan aldım actuel diye bir marka. İnan çok para verip aldığım 85 likten iyi geldi.

Ikea dan dolap alan var mı? Öneriyor musunuz?
Değilde kapaklı raflı bir şey almıştım.ama memnun kalmadım.ikeanın ahşap her şeyi kötü. Sadece koltukları çok kullanışlı ve sağlam.
Her Gün et yiyebiliyorsun musun? Maşallah canım :nazar:
Bende hergün et yemesem aşeriyorum.resmen.sabah bile yiyorum o derece. 3 öğünde et var nerdeyse
Neyseki kurbandan et vardı.

Back
X