2015 Şubat Anneleri

cumanız hayr olsun canlar.

dün karnımdaki acıdan iyice tırsıp doktora gittim.öksürmekten acıyormuş.hlamura çorbalara devam dedi...oğluşumu gördüm.gülümsüyordu doktor mutlu bi bebeğin var dedi ...yesin onu annesi :KK15: mini mini ayaklarını gördüm..25 ocak 1 şubat arası gün kararlaştırıcaz.ama ben 2 şubat istiyorum pazartesiye denk geliyor.inşallah erkenden normal yoldan gelmeye kalkmaz..

Ben kötü bişi duyup okumadigim sürece keyfim yerinde çok şükür zor bi hamilelikte gecirmiyorum sevdim bu dönemi aslında :) beni sonrası korkutuyor daha çok
iyi olur inşallah sonrası da. ben biraz kuruntulu olduğum biraz da doktorlara tam güvenemediğim için arada vesvese yapıyorm.çok şükür bebeğim bana da bu dönemi ii yaşatıyo diyebilirim.

oy anam oyy oku oku bıtmedı aney mübarek...:KK51:

herkeşlere hayırlı cumalar dılerız efendım..:KK52: bız sabahın 8.30 unda calan zıle kalktık..nıye bılmem banyoyu dıp kose temızledım gozumu acar açmaz :KK69: sonra yoruldum oturdum:KK53: bugunluk yeter dedım :KK47:kendıme ..şaka gıbı ya artık bırakın günlük temızlıgı bıryerı temızleyıp oturuyorum..:KK57:anam gormesın :KK4:aha böyle sürür sacımdan..:rolleyes:

yavruyu doyurdum kendımı doyurdum 4 kupa cay ıctım daha kan gıtmedı beynime sankı..:confused:

hebıde sabah tartıya çıktım haftalar sonra anam bı cıglık attım sadece 2 kılo almışım ya ben nasıl bır sevındırık oldum nasıl :KK73::KK73::KK73: hemen herıfı aradım soyledım gozun aydın dıyo onaneyse..bır garıbım vallahı:KK37:
TOPLAmda mı 2 kilo aldın?

siz geçen demiştiniz FL ile 7 yi çarpınca boyu çıkıyor diye. usg kağıdına baktım boyu 34 degıl 36 cm miş. bir de ben gıttıgımde 26. haftadaydım kağıtta 28+3 yazıyordu.
o hesaba gore benım 30 haftalık olmuştur. şimdi soruya gelelim.benım klasık endışe konularımdan.
şimdi erken doğum olduğunda (Allah Korusun) benım Sat haftama gore mı degerlendırıyorlar acaba USG ye gore mı?

siz geçen demiştiniz FL ile 7 yi çarpınca boyu çıkıyor diye. usg kağıdına baktım boyu 34 degıl 36 cm miş. bir de ben gıttıgımde 26. haftadaydım kağıtta 28+3 yazıyordu.
o hesaba gore benım 30 haftalık olmuştur. şimdi soruya gelelim.benım klasık endışe konularımdan.
şimdi erken doğum olduğunda (Allah Korusun) benım Sat haftama gore mı degerlendırıyorlar acaba USG ye gore mı?
Her zaman sat a gore dusunurler. Bu ay boyu ileri olur diget ay kilosu. Olcumler guvenilir olmayabiliyor ama allah korusun erken dogsa ne kadr kilosu coksa o kadar iyi. 38. Haftafa dogup kuveze giren oliyor. Arkadas 34 de dogurdu ertrsi gun eve ciktilar. Ciger ve organ gelisimleri onemli.

Kizlar tacim ve terligim nasil

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-07-12-29-04-1.webp
    Screenshot_2014-11-07-12-29-04-1.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 135
Her zaman sat a gore dusunurler. Bu ay boyu ileri olur diget ay kilosu. Olcumler guvenilir olmayabiliyor ama allah korusun erken dogsa ne kadr kilosu coksa o kadar iyi. 38. Haftafa dogup kuveze giren oliyor. Arkadas 34 de dogurdu ertrsi gun eve ciktilar. Ciger ve organ gelisimleri onemli.
evet geçen onları okudum. güzel hikayelerde vardı üzücü olanda. neyse çıkarayım aklımdan bunları.

Kizlar tacim ve terligim nasil
süper olmuş. benımde mavi merakım var zaten çok beğendim.
senden özeniyorum akşam gıdıyorum bir şeyler yapmaya başlıyorum 2.gun yarım bırakıyorum bitti heves.
şimdi yine gıdıp akşam kapı süsümü tamalıyım diyorum.

Zorlanmiyorum saniyordum ama oyle degilmis. Dun evde temizlikci vardi sbah onun pesinde dolan sonra ders anlat. Aksam yemek hazirla. Cok yedim bir de cok acikmistim. Sonra elim ayagim sisti durdugum yerde sabaha da inmemisti. Haftasonu yatayim kalmayayim en iyisi.
Bir de 37 ye kadar caliscam diyorum. Donem bitsin konulari bitireyim cocuklarin notlarini fln vereyim. Ne hesap yapmisim halbuki hmileyiz kim bilir basimiza ne gelcek.
Ne dertliymisim ben de he
Harta sonu yat dinlen canım. Ben ev hanımıyım ama hafta sonu evde hiç bi şeye dokunmuyorum. Hem eşim istemiyo hemde dinleniyorum geziyoruz ona vakit ayırıyorum. Çünlü hafta içi bende aktifim yoruluyorum

Bence sat a göredir

süper olmuş. benımde mavi merakım var zaten çok beğendim.
senden özeniyorum akşam gıdıyorum bir şeyler yapmaya başlıyorum 2.gun yarım bırakıyorum bitti heves.
şimdi yine gıdıp akşam kapı süsümü tamalıyım diyorum.
Baby showerda yapildi bitti smdi oglusu bekliyoruz

Back
X