2015 Şubat Anneleri

Bugün erkek kuzenimin düğünü var. K.validemler Tekirdağdan düğüne geldiler.
Eee bize gelecekler düğünden önce. Birde yemek falan olması gerek.
4 kişi 3 çocuk yüksek ihtimal bizde kalacaklar ve benim bırak adım atmayı oturacak halim yok ve birde düğünden sonraki halimi düşünemiyorum.
Ne kadar düşüncesiz şu insanlar ya. Yazık sana hiç mi acımıyolar hamile kadına yatılı misafir olarak gelmeye. Yardım etseler bari bişeyin ucundan tutsalar. Annemler hamile kaldığımdan beri bi kere geldi bana oda çaya yani yemeğede değil. Sen iş yaparsın seni biliyoz diyip gelmiyolar. İnsanın anne babasından başkası düşünmüyomuş bunu anladım.

8 aylık hamile arkadaşım geldi iki hün önce. Her geçen gün meğerse geçtiğim ay kolaymış asıl zorluk buymuş diyorum dedi bana.
Aynen öyle ama doğuma bir gün kala çok rahat olan hamilelerde var. Cidden en zoru son aylarmış ondan 2. Kısma en güzel kısım.demişler.

Canım lcw ve defacto başka biryere bakmaya gerek yok çünkü hiçbiryerdeki kıyafetler olmuyor boşu boşuna yorulduğumuzla kalıyoruz. Lcw de yeni hırkalar var gözüküyor. Hatta panço bile var.
Panco duz mu yoksa kilim desenli fln mi. Bir bakayim ben bugun

bilmiorumki canim, gece iki defa uyandi kusmak için :KK43:
simdi uyyo nesi var bilmiyorum, iki gundurde karni agriyordu : ((
gecmis olsun canim

Ne kadar düşüncesiz şu insanlar ya. Yazık sana hiç mi acımıyolar hamile kadına yatılı misafir olarak gelmeye. Yardım etseler bari bişeyin ucundan tutsalar. Annemler hamile kaldığımdan beri bi kere geldi bana oda çaya yani yemeğede değil. Sen iş yaparsın seni biliyoz diyip gelmiyolar. İnsanın anne babasından başkası düşünmüyomuş bunu anladım.
Bizimkiler hiç.gelmez zaten sevmezler bir yere gitmeyi. 2 yıldır bu evdeyiz çok yakınında ama bir kez geldiler.
K.validelerde gelmiyor ama gelince kalmayı severler.
Ben akşamdan uzanmadan duramıyorum k.pederde olacak nasıl otururum diye düşünüyorum.
Gerçi rahat insanlar yat yavrum der ama ben babamın yanında süt dökmüş kuzu gibi olduğumdan onun yanında da rahat edemiyorum.

Agri surekli ya yani soylemesi ayip boyle regl oldum olucam gibi. İlk zamanlar yasiyodum bunu gecmisti simdi 4 gundur yine basladi..
regl agrisi gibiyse bence doktorunu ara. Fikrini al. Dogum sancisi da regl gibi oluyor daha siddetlisi sadece. Hafif kasilman olabilir ilac baslayabilir

Bizimkiler hiç.gelmez zaten sevmezler bir yere gitmeyi. 2 yıldır bu evdeyiz çok yakınında ama bir kez geldiler.
Ben akşamdan uzanmadan duramıyorum k.pederde olacak nasıl otururum diye düşünüyorum.
Gerçi rahat insanlar yat yavrum der ama ben babamın yanında süt dökmüş kuzu gibi olduğumdan onun yanında da rahat edemiyorum.
Süt dökmüş kediydi o sanki

Sabah 7 de uyandim kan ilaciyla bir mandalina yedim yattim. Simdi kusmamak icin zor duruyorum cok bulaniyor midem. Ay bu demir ilacinin ignesini fln versinler bana. Oyle asiri dusuk olmayinca vermiyorlar ama icemiyorum istee

Aynen öyle ama doğuma bir gün kala çok rahat olan hamilelerde var. Cidden en zoru son aylarmış ondan 2. Kısma en güzel kısım.demişler.
Annemde son ayım çok güzel geçti diyo hep. Duvarlara kadar silmiş temizlemiş heryerleri. Çok hafifmiş. Ama son gün göbeği taşımakta zorlanıyordum artık dedi.

Bende hiç rahat olamam kayınpederin yanında. Allah yardımcın olsun canım. İnş.yardımcı olurlar azıcık

Günaydın kızlar.

Agri surekli ya yani soylemesi ayip boyle regl oldum olucam gibi. İlk zamanlar yasiyodum bunu gecmisti simdi 4 gundur yine basladi..
Elif bu haftaiçinde benimde adet sancısı gibi sancım oldu, kesik kesik değil sürekli bir ağrıydı. Doktorumu aradım " hemen bir magnezyum iç ve ılık duş al geçmezse tekrar görüşelim" dedi. Yaptım sancı kalmadı. Bunu sende bir dene geçmezse mutlaka doktorunla görüş, 4 gün az bir süre değil. Ben ağrıyı hissettiğim gün aradım hemen

Doğru söylüyorsun benim arkadaş doğurduğu gün bile misafir ağırlıyordu. Mızırdanan hamilelere de laf atıyodu naz yapıyonuz diye çünkü o acayip enerjikti tüm hamilelik boyunca. Bununla ilgisi var mı bilmiyorum ama 5 hafta önce doğurdu. Şimdi lohusa depresyonuna girmiş diyoki " bu da naz sanıyodum da gerçekmiş" . Dedim insanın başına gelmeden bilmiyo işte bazısının da hamileliği zor geçiyo lohusa depresyonuna girmiyo. İllaki bi zorluğu var bu işin

Himm onu blmiyordum daha erken hftada bter saniyordum da yine de bana uymaz mesele neyle gttigim degl zaten 37ye kadar calssam bile aktrdiklarm ikinci donemi tam kapamiycak illa rapor alacahm bi uc dort hftam olcak o yuzden 35te ayrilamam malesef esas sorunum izni bebege gore sekllndrmkte benm:KK66:
45 güne kadar heyet raporu alınabiliyor diye biliyorum ben ama sen öğretmensin seminer dönemini de düşünüyorsun galiba. Benim de kayınvalideler doğumu bizim yanımızda yap diye ısrar ediyorlar da direk uçak yok,benim gözüm de almıyor 37. Haftadan sonra Mardin'den İskenderun'a gitmeyi yolda sancım tutarsa diye pimpirik yapıyorum :eek:

Ben atkı örüyorum canım bebişime :) terapi gibi valla :) kendime getiriyo beni bakın buda fotosu. İlk defa tunus işi yapıyorum. Bunuda net.ten öğrendim :) elişi ve yemekleri internetten öğreniyorum :) biraz daha gayret edersem süper olabilir
Çok güzel olmuş. Eline sağlık güle güle kullansın bebeşin :)
Bir sıra bir ters bir düz, sonraki sıra da komple düz mü ördün canım. Bende senin gibi netten öğrenmeye çalışıyorum. Bu modelin hırkası da çok güzel olur sanki :)

45 güne kadar heyet raporu alınabiliyor diye biliyorum ben ama sen öğretmensin seminer dönemini de düşünüyorsun galiba. Benim de kayınvalideler doğumu bizim yanımızda yap diye ısrar ediyorlar da direk uçak yok,benim gözüm de almıyor 37. Haftadan sonra Mardin'den İskenderun'a gitmeyi yolda sancım tutarsa diye pimpirik yapıyorum :eek:
Heyet raporu alabilir aslında,gerçi heydt raporu almak da her zaman kolay olmuyor.. Ben 22 aralıkta 32.haftada ayrılıcam hemen izne çünkü dayanabileceğimi sanmıyorum,zorlayamam kendimi,gittikçe ağırlaşıyoruz malum.. Annem gelecek,onunla takılırım evde :) Sende otur oturduğun yerde bence,sana gelsin gelecek olan :)

Makinen mi var ne ara yaptın bunları.
Şişeler ne işe yarıyor.
Çok güzel olmuşlar eline sağlık

Yok canim ne makinesi ama bundan sonra yok doğum günü yok bilmem ne almak gerekecek gibi. Elde dile dike yaptik annemle birlikte. Sagolasin ismi belli olunca konuda yazacagim üstüne bitmiş okucak. Şişelerde seker doldurulacak veya lavanta koyuluyor. Onunda eksiği etiket var sadece. Boyle yani sayenizde bi isin ucundan tuttum valla.

Sabah 7 de uyandim kan ilaciyla bir mandalina yedim yattim. Simdi kusmamak icin zor duruyorum cok bulaniyor midem. Ay bu demir ilacinin ignesini fln versinler bana. Oyle asiri dusuk olmayinca vermiyorlar ama icemiyorum istee

Mattika canim bende kan ilacini aldim ve cikardim az önce. Acaba diyorum mideye baski yapiyor ondan mi? Önceden daha dayanirdim bulantiya felan bende. Cidden dediğin gibi iğnesi felan oluyorsa onu isteyelim bir bilen soylese.

Litchi Litchi canim benim sagolasin.

Bu arada bugün herkeste bi hastalık hali herkese geçmiş olsun da neden boyle olduk bilmem. Sol kasik agrisindan ve gece bacagima kramp girdiğinden yuruyemiyorum. Her gün sahada zorlasicak gibi iyice gözüm korkuyor artik.

Heyet raporu alabilir aslında,gerçi heydt raporu almak da her zaman kolay olmuyor.. Ben 22 aralıkta 32.haftada ayrılıcam hemen izne çünkü dayanabileceğimi sanmıyorum,zorlayamam kendimi,gittikçe ağırlaşıyoruz malum.. Annem gelecek,onunla takılırım evde :) Sende otur oturduğun yerde bence,sana gelsin gelecek olan :)
İşte herkes kendi rahatını düşünüyor canım. Geçen skypeden görüşüyoruz Kv kp ikisi bi yandan baskı yapıyolar.en son söyledim siz kendi rahatınızı düşünüyorsunuz bende kendi rahatımı düşünüyorum ki hamile olan benim benim rahatım daha önemli diye. Kp diyo haftaya gelicez geldiğimizde konuşuruz daha ne konuşacaksa. Açık ve net hayır diyorum yine anlamıyorlar ama üzülen onlar olacak, inatçıyım bebeğin 40ı çıkmadan da bi yere gitmem :)

Günaydın kızlar.

Elif bu haftaiçinde benimde adet sancısı gibi sancım oldu, kesik kesik değil sürekli bir ağrıydı. Doktorumu aradım " hemen bir magnezyum iç ve ılık duş al geçmezse tekrar görüşelim" dedi. Yaptım sancı kalmadı. Bunu sende bir dene geçmezse mutlaka doktorunla görüş, 4 gün az bir süre değil. Ben ağrıyı hissettiğim gün aradım hemen

Doğru söylüyorsun benim arkadaş doğurduğu gün bile misafir ağırlıyordu. Mızırdanan hamilelere de laf atıyodu naz yapıyonuz diye çünkü o acayip enerjikti tüm hamilelik boyunca. Bununla ilgisi var mı bilmiyorum ama 5 hafta önce doğurdu. Şimdi lohusa depresyonuna girmiş diyoki " bu da naz sanıyodum da gerçekmiş" . Dedim insanın başına gelmeden bilmiyo işte bazısının da hamileliği zor geçiyo lohusa depresyonuna girmiyo. İllaki bi zorluğu var bu işin
Ya lütfen birde depresyona girmeyelim o kadar bebeği bekliyoruz depresyondan keyfini çıkaramıycaz.
Çok gezen aktif kişilerde daha çok oluyor depresyon eve tıkılınca.
Benim hayatım hep stresli,problemli ve nazlayanımda yok. Ondan dolayı depresyona girecek durumum yok.

Canım sancı tutarsa orda bir hastaneye çekip doğum yaparsın:-)
Bebek zaten öyle hemen doğmuyormuş

İşte herkes kendi rahatını düşünüyor canım. Geçen skypeden görüşüyoruz Kv kp ikisi bi yandan baskı yapıyolar.en son söyledim siz kendi rahatınızı düşünüyorsunuz bende kendi rahatımı düşünüyorum ki hamile olan benim benim rahatım daha önemli diye. Kp diyo haftaya gelicez geldiğimizde konuşuruz daha ne konuşacaksa. Açık ve net hayır diyorum yine anlamıyorlar ama üzülen onlar olacak, inatçıyım bebeğin 40ı çıkmadan da bi yere gitmem :)

Evinde daha rahat edersin canim bencede gitme. Bebegin içinde bence rahatlık hem de evini taniyacak Yavrucak. Başka yatakta yatip eve geldiği zaman benimsemesi zor olur malum. Herkes evinde güzel ya.

Back
X