2015 Şubat Anneleri

Çalıstıgım donemde gitmekten hoslanmadigim tek kurum vergi dairesiydi. İnsan sabir tasi olsa catlar cok sitresli bir ortami var allah sabir versin meslegin gercekten zor. Ama desarj olma yontemin iyiymis kızın saglikla giysin insallah

Listen guzel ama cantani hazirlamadan dogum yapacagin hastanenin vereceklerini ogrenirsen iyi olur. Ben ogrendim listemden baya eleme yaptim. Birde ilk dogumumda ped kullandigim icin dikislerimden cok sorun yasadim, gazli bez ve pamukla tampon yapicam ilk hafta kullanmak icin tavsiye ederim ben tamponlari evde hazirlicam.

hastaneye de bir sorarım.
tampon işini anlamadım. ilk doğumun normal doğum muydu? karındaki dikişlerde ped sorun yaratmaz herhalde

ışten gelip tertemiz ev bulmak paha bicilemez yaa bayılıyorum salı günlerine :) temizlige gelen ablayi bebek bakması için ikna çabalarım devam ediyor kızlar :) su bakıcı işini cözsem de kafam rahat olsa :)

tampon işini anlamadım. ilk doğumun normal doğum muydu? karındaki dikişlerde ped sorun yaratmaz herhalde

Evet normal dogum yapmistim sezaryende sorun olmaz. Hastanede tampon vermislerdi cok rahatti eve gelince ped kullandim dikislerim beni cok zorladi. Arkadasim 2 dogumunda kendine tampon hazirlamisti onun onerisi bende hazirlicam ped hava aldirmiyor dikislerin kurumasi uzun suruyor

Canım bişi sorcam bu hastane çantasında şampuan saç kremi falan da yazıyor internetteki listelerde sen de eklemişsin şampuan duş alacak bi ortam mi oluyor şampuan ne için

sağol canımmm annelik çok güzel bi o kadar da zor şimdi kızı almaya gidiyorum tabanlara kuvvet
Valla sizlere hep maşallah diyorum bnm ilk bebis..ilgi bekleyen başka cocugum olsaydı ne yapardım bilemiyorum işten geliyorum koltuğa bi uzaniyorum eşim kaziyarak kaldırıyor nerdeyse ihtiyac molası hariç hiç bi güç o koltuktan kaldıramaz beni :) sizlere allah güç kuvvet versin :)

Nasil bir tampon. Bana da tarif edin

E="mattika, post: 37736122, member: 223491"]Nasil bir tampon. Bana da tarif edin[/QUOTE]

Pamuğu bir kaç kat gazlıbeze sariyorsun. Yapimi çok basit malzemeyimedikalden aliyorsun. Büyüklüğü ped den biraz büyük olabilir.

Hepii topu 2 tencere yemek yaptım...nerdeyse aglıcam sırtımın ve karnımın ağrısından..

[TE="Aspirin1987, post: 37736208, member: 453406"]Canım Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Nasıl ve Neyden Yaptın Bunu Bizide Bilgilendirsene [/QUOTE]

Cok sagol... Sepetim vardi kizimdankalma , tul, saten kumas ve kurdela aldim. A 101e silikon tabancasi gelmisti 5 liraya aldim (onsuz olmuyor) kumasla tamamen kapladim sonra tul ve kurdela ilesusledim. Tabi detaylar var youtube dan videolara baktim bol bol

kızlar ozellıkle normal doğum yapacaklar ıcın soyleyım..kesınlıkle ped kullanmayın,hem yeterlı derecede korumaz ozellıkle ılk günler paket paket te koysanız dışarı çıkar. ayrıca vajinal bolgenın doğum sonrası her vc ye gırıldıgınde yıkanması ve kurulanması (kuru tutulması gerek)bunun ıcın ılk zamanlar (kanamanın yoğun old. günler mutlaka hasta bezı kullanın..hem ustunuz basınızbatmaz hem sık sık degıstırmek ıcın kendınızı sarsmanız gerekmez hemde tastamam koruma sağlar. sonrakı günler avuç ıcı kadar pamuğu gazlı beze sarın ve sık sık degıstırın..

sac kurutma makınesını endusuk ayarında o bolgenızı kururtmak ıcın kullanmanızı onerırırm. en cabuk ıyılesme orayı yeterince kuru tuttuğunuzda sağlanacaktır.

ışten gelip tertemiz ev bulmak paha bicilemez yaa bayılıyorum salı günlerine :) temizlige gelen ablayi bebek bakması için ikna çabalarım devam ediyor kızlar :) su bakıcı işini cözsem de kafam rahat olsa :)

Ben de cumayı iple çekiyorum :) bir ay olucak nerdeyse erteledik durduk kadını. Ama o geldiğinde evde olmamayı planlıyorum beni görmesin :) biraz fazla özelime karışıyor

Ben de cumayı iple çekiyorum :) bir ay olucak nerdeyse erteledik durduk kadını. Ama o geldiğinde evde olmamayı planlıyorum beni görmesin :) biraz fazla özelime karışıyor
bnmki de bnm karnıma takmıs durumda :) 6 aylıkken bnm göbegim senden fazla iyi bakmıyor musun bebege diyordu bgn de ne zaman büyücek senin karnın diyor :) dedim daha 3 ay var iyi boyle

Ben evlendiğimden beri ilgi bekleyen bir bebiş var zaten :) koltuktan kazımak bir yana anahtarı olduğu halde kapıyı çalar. Sen zorla kalkarsın kahve suyu koyarsın falan :) bir de yorgun olmıycaksın hep dinç olucaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…