2015 Şubat Anneleri

Kapı süsü bebek şekeri için bi kaç yer dolaşmak istiyorum bgn Allam başka bi konu beni hiç ilgilendirmiyor bu aralar :) heyecanlandım şimdi , ya Takı yastığı da alalım mı kızlar beyaz satenden gördüm bi yerde

selam kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor ben dün 1 yaşına kadar yanımda yatırmak için bu beşiği aldım http://www.onurbebe.com/Besik/Sunny-Baby-Sleeper-Ninni-Besik-Pembe.aspx ama tereddütlerimde yok değil acaba erken hareketlenirse sıkıntı çıkarırmı ki.beşik konusu beni iyice bunalttı artık tam karar verdim şimdide bu kafama takıldı :KK31:
Ben babyteck babytech kral beşik aldım 4 yaşına kdr kullanılıyor Muş ve beşik gihi sallanıyor iki kademeli önceleri yatak ustte sonra alta iniyor yatak alez yatak ortuleri cibinliği içinde biraz pahalı ama içime sindi tabi daha sonra anlarım iyi mi yaptım

bende bir aydan fazladır o şekildeyim. yürüken hareket halındeyken ıyı ama oturup kalkmak ezıyet.hele de uzanıp bir süre sonra ayağa kalkarsam nineler gibi oluyorum.
Plates topum var bu agrılar oldumu bıraz onun ustunde saaalnıyorum gecıyor gıbı oluyor

ben de baby tech düşünüyorum 70'e 130 ölçülerinde. ama şöyle bi sorun var beyaz kelebekler, vezir, park, kral modellerinin hepsi aynı gibi geliyor bana. internet sitelerinden inceleyip duruyorum fotolarını bi fark göremiyorum.

bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi??

Ben babyteck babytech kral beşik aldım 4 yaşına kdr kullanılıyor Muş ve beşik gihi sallanıyor iki kademeli önceleri yatak ustte sonra alta iniyor yatak alez yatak ortuleri cibinliği içinde biraz pahalı ama içime sindi tabi daha sonra anlarım iyi mi yaptım

evet bu beşikler daha uzun kullanılıyor ama ben doğduktan kısa bi süre sonra taşınacağım o zaman kendi odasına böyle bi beşik alırım diye düşündüğüm için bunu tercih ettim ama bir yıla yakın süre rahat edermi diye düşünmedende edemiyorum

ya ben panço ıstıyorum nereden bulabılırım... hiç aramadım dahaama bı fıkır sorayım dedım sıze... bıtek CA ya baktık orda da yoktu

ben de baby tech düşünüyorum 70'e 130 ölçülerinde. ama şöyle bi sorun var beyaz kelebekler, vezir, park, kral modellerinin hepsi aynı gibi geliyor bana. internet sitelerinden inceleyip duruyorum fotolarını bi fark göremiyorum.

bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi??
Boyut farkı var cnm kral en büyük vezir bi daha küçüktü sanırım boyutlarına dikkat et

ya ben panço ıstıyorum nereden bulabılırım... hiç aramadım dahaama bı fıkır sorayım dedım sıze... bıtek CA ya baktık orda da yoktu

ben de arıyorum ama bulamadım:KK43:
eşim dalga geçiyor bizim pançolardan getireyim istersen diye :D
waikikinin sitesinde gördüm krem rengi triko ona bakacağım çıktığımda... aradığım gibi bir şey değil ama

hamdolsun oğlanın pipisini gordum geldım rahatladım:KK70:
28+5 teyım ama 29+5 cıktı usg de yıdıgım pattızler etkısını gostermıs olsa gerekkı 1527 gr olmuş yavrus:KK45::D
bugüne kadar bas assagı duran veledım bugun bas yukardaydı..bu tarihten sonra dönmesını bekliyoruz artık dedı. :KK17:umarım dönerrr. :)

bızden havadısler bole..yarın ackarna kan ve ıdrar tahlılı verıcez ınsalalah..

hamdolsun oğlanın pipisini gordum geldım rahatladım:KK70:
28+5 teyım ama 29+5 cıktı usg de yıdıgım pattızler etkısını gostermıs olsa gerekkı 1527 gr olmuş yavrus:KK45::D
bugüne kadar bas assagı duran veledım bugun bas yukardaydı..bu tarihten sonra dönmesını bekliyoruz artık dedı. :KK17:umarım dönerrr. :)

bızden havadısler bole..yarın ackarna kan ve ıdrar tahlılı verıcez ınsalalah..
Maşallah Canım Haftasına Göre Kilosu Çok İyi İnş. Benim Prensesde Kg Almıştır.

selam hatunlar cok giremiyorum yikayicaklarimi yikayip utuleyip yerlestirmeye basladim kurumasi biraz uzun surecegi icin simdiden yikiyorum.hastane cantasinida halledicem baya oyaliyor yalniz :)

Back
X