2015 Şubat Anneleri

ne kadar ayıp ama... tüp bebek yapmak zaten maddi açıdan büyük bi yük, noolacak biraz insaf edip ucuza yapsalar. en azından tüp bebek yaptıranlar için biraz indirimleri olsa değil mi ama...

bir de bu özel hastaneden özel hastaneye göre de değişiyor. benim akrabam ist.da 1000 tl gibi bi fiyata doğum yaptı sezaryenle. bizim Tekirdağ'da bile 2400 TL dediler. kim ne kopartırsa kar modunda.

evet aynı fikirdeyim normal olsaydı yeni hastaneyi çok araştırmazdım ama tüp bebek olunca korkuyorum evet sömürüyorlar resmen ben kesin karar vermiştim vermeyecektim o parayı ama üstüme çok geliyorlar tabi son karar bana bağlı

Ethicada takip eden doktor kim?
Bende daha önce Beylikdüzü'nde hastaneye gidiyordum daha sonra ethicaya geçiş yaptık.fiyatı daha uygundu beylikdüzündeki hastanenin ama mesafe olarak çok uzak.hastanenin yakınlığı da önemli...

Bu konuda bende iremguzume katılıyorum. Değiştirdiğin doktorun sana karşı ilgili alakalıysa hastanede güzelse değiştirmekde fayda var. çünkü iki doktorda aynı işlemi yapıcak sonuçda neden fazla para veresinki herşey yolundaysa risk yoksa... o parayla kuzularının ihtiyaçlarını giderebilirsin. Ama yeni gittiğin doktorunla ve önceki doktorunla konuş bende risk yoksa herhangi bir doktorda sezeryan yapabiliyosa düşünmekde fayda var.

şuan için risk yok kendi doktorumlada 28 kasımda görüşeceğim ona göre bir yol izleyeceğim yeni doktora herşeyi anlattım bir risk görmedi problem yok dedi bizim yönlendirdiklerimiz 3 ay sonra bize dönüş yapıyorlar dedi

evet aynı fikirdeyim normal olsaydı yeni hastaneyi çok araştırmazdım ama tüp bebek olunca korkuyorum evet sömürüyorlar resmen ben kesin karar vermiştim vermeyecektim o doktorumyı ama üstüme çok geliyorlar tabi son karar bana bağlı
Cnm ayni korkular var ama yarin ne olacak cok heyecanliyim insallah severim hastane konusu tmm super yorumlar var tanidigim 2 kisi orada yapti cok memnunlar..dedigin gibi tup bebek olunca insanlar somuruluyor ama bu doktoru sevdiysen illa da oburune gitmene gerek yok daha cok masraf olacak bebisine harcarsin

evet aynı fikirdeyim normal olsaydı yeni hastaneyi çok araştırmazdım ama tüp bebek olunca korkuyorum evet sömürüyorlar resmen ben kesin karar vermiştim vermeyecektim o doktorumyı ama üstüme çok geliyorlar tabi son karar bana bağlı
Cnm ayni korkular var ama yarin ne olacak cok heyecanliyim insallah severim hastane konusu tmm super yorumlar var tanidigim 2 kisi orada yapti cok memnunlar..dedigin gibi tup bebek olunca insanlar somuruluyor ama bu doktoru sevdiysen illa da oburune gitmene gerek yok daha cok masraf olacak bebisine harcarsin

inşallah memnun kalırsın bende doktorumla bu konuyu görüşeceğim duruma göre bakacağım artık ama büyük ihtimalle bende değiştireceğim ödeyecek gücüm olsa değiştirmezdim ama maalesef inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi

iyi akşamlar herkese kızlar çok soru soruyorum ama ben tüp bebekle hamile kaldım ve doktorum doğum için benden 4000 tl istedi Bakırköy ethica için bende ödeyemeyeceğim için oturduğum yerde bir hastaneye başvurdum onlar 1500 tl dedi sezeryan olacak çünkü şimdi yeni hastane benden şeker yüklemesi istedi yaptırdım demirim kalsiyum b12 düşük olduğu için tekrar vitamin yazdı b12 içinde iğne verdi bugün ilk iğnemi oldum ama kafamı karıştıranlar oldu doktorunu değiştirme diye sizlere sorum aranızda tüp bebek yapan ve doktorunu değiştiren varmı veya bu konuyla ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim lütfen
sadece doktormu istıyor bu parayı anlayamadım
hastane ucretı de içindemı
mesela hızmet hastanesı var onun karşısında 3800 Tl doktorumda parası içinde ssk lıya... doktor dışardan bu arada

sadece doktormu istıyor bu parayı anlayamadım
hastane ucretı de içindemı
mesela hızmet hastanesı var onun karşısında 3800 Tl doktorumda parası içinde ssk lıya... doktor dışardan bu arada

doktor ücreti 2800 tl hastaneyle birlikte 4000 tl tutar dediler ama yılbaşından sonra belki daha fazla isterler hastaneler yılbaşında zam yapabilirler

benım doktorda sezeryanda cok başarılı ..gerçekten guvenılır buluyorum her ne kadar be normak doğursamda :)) bunuda öyle duşunuyoruz ama sezeryanda olurum dıye ondan hiç vazgecemedım... özel muaynede muayen oluyorum 150 tl... doğumda 3800

doktor ücreti 2800 tl hastaneyle birlikte 4000 tl tutar dediler ama yılbaşından sonra belki daha fazla isterler hastaneler yılbaşında zam yapabilirler
o cıvarlar için bu rakamlar normal ama daha düşüğünü bulamayabılırsın bakırköy -e5 cıvarında .. bağcılar medıpole bakabilirsin

Canım bebişine maşallah. Patatesi nasıl yememizi öneriyorsun?
canım ben sabahları patatesı mınık kup halınde dograyıpaz yağda karıştırarak kavuruyorum ustunede 2 3 yumurta kırıyorum az tuzla..hem kalorısı dusuk oluyor hem cok lezzetlı..bırde kabuğunu soyup 2 3 parçaya bolup teflon tencerede cok cok az suyla haşlıyorum..suyunu cektırıyorum..tuzlayıp yıyorum ıstersen tencereden almadan azcık sıvıyağ da gezdırebılırsın..ben hep böyle yedım...

kış bebeği olcağı için üşür diye çift çift çoraplar aldım :confused: Doğru hiç iç zıbın almadım hep kısa kollu,uzun kollu,askılı atletlerden aldım. pijama takımı için göbüşüne zarar verir diye çok almadım yaa sana zahmet şu dediklerini bana adet adet liste yapsana kaçar aylık olduklarını falan ona göre alıyım boşa gitmesin aldıklarım:KK37:
soyle dıyım ozaman..
-en az 5,6 adet ıc gömlek(yenıdogan oluyor bunlar zaten)
-8,10 adet alt ust 2 parça oluyor bunlar takım..(3-6 ay )(0-3 ay bır kac parça yeter sonra olmuyorlar..)
-ılle tulum alıyım dersen 3-6 ay 2 tane yeter derım..
-alt pıjama 6 -7 tane (3-6 ay)
-agız mendılı 10 adet falan..hem kusarken hememzırırken cok ıse yarıyor..
-sapka 10 tane
-eldıven 8-10 tane
-penye battanıye 4-5 tane
-kalın pelus battanıye

kızlar dr gittim böbrekte taş-kum birşey olabilir (idrar tahlilinde çıktı) böbrek us istedi aç olmak gerekiyormuş yarın bakılcak ishal olunca mutlaka dr görünmek gerekiyormuş olursanız lütfen atlamayın bu arada kızım 1300 gr :) :) :)

o cıvarlar için bu rakamlar normal ama daha düşüğünü bulamayabılırsın bakırköy -e5 cıvarında .. bağcılar medıpole bakabilirsin

ben avcılarda oturuyorum canım avcılar hospitalde de bana 1500 tl olur dediler yılbaşından sonra ki diğeri 4000 tl arada 2500 tl fark var birde muayene ücreti fulyada 150 veriyorum avcılarda 60 tl

evet aynı fikirdeyim normal olsaydı yeni hastaneyi çok araştırmazdım ama tüp bebek olunca korkuyorum evet sömürüyorlar resmen ben kesin karar vermiştim vermeyecektim o parayı ama üstüme çok geliyorlar tabi son karar bana bağlı

Tüp bebekte kesin normal doğum olmuyor muymuş?

canım ben sabahları patatesı mınık kup halınde dograyıpaz yağda karıştırarak kavuruyorum ustunede 2 3 yumurta kırıyorum az tuzla..hem kalorısı dusuk oluyor hem cok lezzetlı..bırde kabuğunu soyup 2 3 parçaya bolup teflon tencerede cok cok az suyla haşlıyorum..suyunu cektırıyorum..tuzlayıp yıyorum ıstersen tencereden almadan azcık sıvıyağ da gezdırebılırsın..ben hep böyle yedım...

soyle dıyım ozaman..
-en az 5,6 adet ıc gömlek(yenıdogan oluyor bunlar zaten)
-8,10 adet alt ust 2 parça oluyor bunlar takım..(3-6 ay )(0-3 ay bır kac parça yeter sonra olmuyorlar..)
-ılle tulum alıyım dersen 3-6 ay 2 tane yeter derım..
-alt pıjama 6 -7 tane (3-6 ay)
-agız mendılı 10 adet falan..hem kusarken hememzırırken cok ıse yarıyor..
-sapka 10 tane
-eldıven 8-10 tane
-penye battanıye 4-5 tane
-kalın pelus battanıye
canım bişi sorcam bu iç gömlek giydirdigimizde altına bişi giydiriyor muyuz yoksa bezin uzerine direk pijama altı mi giydiriyoruz

canım bişi sorcam bu iç gömlek giydirdigimizde altına bişi giydiriyor muyuz yoksa bezin uzerine direk pijama altı mi giydiriyoruz
ıcgomlek bır nevı atlet gorevı goruyor,uzun kollu onu acık ama ıplerı sayesınde bağlanıyor altına bezın ustune dırekt penye pijamalardan yada bu alt ust takım olanlardan gıydırıyoruz...yanı evet bezın ustune dırekt pıjama gıydırıyoruz..onun ustune bıda gıydıorıyoruz :) sonra penye battaniyeye sarıyoruz hıc usumuyoruz :)

ıcgomlek bır nevı atlet gorevı goruyor,uzun kollu onu acık ama ıplerı sayesınde bağlanıyor altına bezın ustune dırekt penye pijamalardan yada bu alt ust takım olanlardan gıydırıyoruz...yanı evet bezın ustune dırekt pıjama gıydırıyoruz..onun ustune bıda gıydıorıyoruz :) sonra penye battaniyeye sarıyoruz hıc usumuyoruz :)
Ohhh tam lahana bebek olacaklar :)

Back
X