2015 Şubat Anneleri

millet herkes mide bulantısından bahsetmiş.ben 6 haftalık hamileyim ama karın ağrısı dışında hiç bi belirtim yok.acaba bi sorun mu var.karın ağrısı da 2 gündür yok.ne göğüslerim ağrıyor ne de midem bulanıyor.hamile değilmişim gibi.anlayacağınız olsa bi türlü olmasa bi türlü...

Benimde oyleydi 7 haftanin sonlarina dogru basladi doktora dedim bebegin kalp atislari basladiginda olur bazi bayanlarda vucut alisinca gecer dedi ve dedigi gibi bulanti basladi ve simdi daha iyiyim acikinca basliyor bazen bulanti o yuzden mutfaktan ayrilmiyorum :)))

Kizlar 5+6 hamileyim adet agrisi cekiyorum cok fena duramiyorum sizdede oylemi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende 6+1 im benimde arada sirada regl agrisi gibi yokluyo kisa suruyo gecio sonra sanirim rahim buyuyor buda agri yapiyor nomral oldugunu söylüyorlar genelde

Benimde oyleydi 7 haftanin sonlarina dogru basladi doktora dedim bebegin kalp atislari basladiginda olur bazi bayanlarda vucut alisinca gecer dedi ve dedigi gibi bulanti basladi ve simdi daha iyiyim acikinca basliyor bazen bulanti o yuzden mutfaktan ayrilmiyorum :)))

elma1 ayniseyleri yasiyoruz sanirim biz sansliyiz elhamdülillah :) Insallah kusmalar bulantilar olmaz kusmaktan nefrett ederimmmm heleki gece olursa cok kotu benim tam tersine istahim felaket acik doymuyorum sanki icerden beni yiyor yavrum :))

Aynen canim onlardan kesinlikle gecmemeliyiz doktor özellikle uyardi. X-ray cihazları. Hamileyim diyip yanindan geç canim alisveris merkezlerinde de.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy hadı ya geçen gün geçtim alışveriş merkezinde :( birdaha dikkat ediyim hiç bilmiyordum çok saol canım sayende önemli bir şey öğrendim 😊

Cook tatli.canim yaa.saglikli hamilelik dilerim.insallah benim de sorunsuz gecer.

bende 6+1 im benimde arada sirada regl agrisi gibi yokluyo kisa suruyo gecio sonra sanirim rahim buyuyor buda agri yapiyor nomral oldugunu söylüyorlar genelde

Evet canim aynen oyle valla arada bi geliyo dayanamiyorum inanki korkuyom bisey olcak diye

Ayy hadı ya geçen gün geçtim alışveriş merkezinde :( birdaha dikkat ediyim hiç bilmiyordum çok saol canım sayende önemli bir şey öğrendim 😊

ayy bende bilmiyordum inşallah birşey olmazzz yaa tüh:(

Oruc konusunda doktorum tutma dedi.bebek 17 saat boyinca susuz kalirmis.istesemde tutamam.osmaniye de yasiyorum asiri sicak.nem cok fazla.

Canim 5+6 haftaya kalp atisini duycaz ins

benmde 5+6 canım bana 7. haftada çağırdı ama ben 6+4ken gidicem inşallah duyulur sanada haftaya duyulur mu dedi canım bende diorum acaba erken mi gidiorum diye..

benmde 5+6 canım bana 7. haftada çağırdı ama ben 6+4ken gidicem inşallah duyulur sanada haftaya duyulur mu dedi canım bende diorum acaba erken mi gidiorum diye..

Canim haftaya duyariz dedi cuma gunu gdicemm ins duyarim keseyi erken gorduk zaten ins pit pit kalbinide duyariz minigimin

Arkadaslar bogazimda yanma var nezle gibi bir sey oluyorum ben galiba. Doktoruma ulasamadim gun icinde aradim ama. Acaba bebege bir sey olur mu ilac almam gerekir mi ? Veya ilacsiz nasil atlatabilirim dogal yollardan napsam gecer bu bogazimin agrisi ? Tecrubeli arkadaslar yardimci olabilir mi😔

Ah canim bundan sonra dikkat edersin artik:(

Arkadaslar bogazimda yanma var nezle gibi bir sey oluyorum ben galiba. Doktoruma ulasamadim gun icinde aradim ama. Acaba bebege bir sey olur mu ilac almam gerekir mi ? Veya ilacsiz nasil atlatabilirim dogal yollardan napsam gecer bu bogazimin agrisi ? Tecrubeli arkadaslar yardimci olabilir mi😔

Canim bol bol dinlen cokk su icmen gerek yarim cay bardagi limon suyu ic cok sicak iceceklerden uzak dur ve sade sutlu dondurma ye ins olmadan atlatirsin

Artık benide ekleyin listeye lütfen

Mrb cnm öncelikle özel mesaj atarsan gözden kacmamis olur. Maalesef düzeltme ve eklemeleri sadece bilgisayardan yapabiliyorum site kuralları gereği. Ve bugün de iftarda olduğum için evde değilim. Yarinda ayni şekilde. Pazartesi ekleyebiliriz ancak.

Sevgiler...

Geçmiş olsun. 10 günü geçti griptim. Faranjit kaldi. Sabah aksam sicak su içine yarim limon ve bal içtim. Hergun bir litre taze dikilmiş portakal suyu ve yemeğini de zor olsa da yedim. Birde ilaç vermiyorlar bana Dr decavit verdi erken basladik vitamine geçmiş olsun...

Back
X