2015 Şubat Anneleri

Kızlar uyumak artik iskenceye dondu benim icin. Sagima donsem kaburgamin alti batiyor, karaciğere mi baski yapiyor anlamadim. surekli solda yatmaktan sol tarafim curudu sanki. Nasil yatsam da rahat etsem? :( ;(​

Şikayet olmayınca istemiyorlar maalesef. Bir ara kendimiz söyleyelim o zaman. Allah korusun.
Ben devlet hastanesinde çalışıyordum istiyorduk ama dediğim gibi iki üç ayda bir.. endişeli olmayın çok kızlar rahat anne rahat bebek :)

Kızlar uyumak artik iskenceye dondu benim icin. Sagima donsem kaburgamin alti batiyor, karaciğere mi baski yapiyor anlamadim. surekli solda yatmaktan sol tarafim curudu sanki. Nasil yatsam da rahat etsem? :KK43: ;(​
Allah yardımcın olsun gerçekten uyuyamamak çok zor ve sinir bozucu. . Bi yastık desteği ile sağa yatmayı denesen tam yüklenmeden o tarafa

Söyle söyle bildiğin herşeyi bize söyle biz bilgiye çok aç bir grubuz :) mesela burda herkes idrar yolu enfeksiyonu olup duruyor. Dr lar tahlil istemiyor arada rastgele çıkıyor. Ne dersin tahlil ve kültürü Dr dan biz istesek mi?
ay dun bende kendım ıstedım.. hamıle olupta ılac vıtamın kullanmayan yok benden başka dedım.. kansızlığın varmı dıye sordu..ne bılıyım ben dr hanım dedım saka gıbı..ee bı bakalımo zaman dedı..bı bakın dedım,madem bıde ıdrar tahlılıde yapında tam olsun dedım tam yanından ayrılırken..tmm onada bakalım dedı..zahmet vermıs gıbı hıssettım kendımı :P

şu anda bir göstergesi yok aşırı halsizlik var sadece ve depresyon.
ben yatsam biri bana baksa, nazlasa. çorba yapsa yedirse,çay demlese.
keşke keşkeee. evde otursak biri işimizi yapsa maaşımız yatsa falan. 3. trimester için böyle bi güzellik yapılaz mı:) çalışmaktan mı bu kadar pert oluyoruz ki biz ya:(

Bugünün takvimi de pek iç açıcı değilmiş yaw.
bende çok sevmedim takvimi. bazı günler yazacak bir şey bulamamışlar sallamışlar resmen.
plakamda Osmaniye.
şu sonradan il olanları geçseydik. o gelsin bu gelsin bakıcaz adana olmuşuz.

hadı sız calısıyonuz da yoruluyonuz..ben nıye yoruluyom..resmen bır gozum kapalı uyuyorum suan:confused:

Kızlar uyumak artik iskenceye dondu benim icin. Sagima donsem kaburgamin alti batiyor, karaciğere mi baski yapiyor anlamadim. surekli solda yatmaktan sol tarafim curudu sanki. Nasil yatsam da rahat etsem? :KK43: ;(​

Yastıklar varmış yatarken kullanmak için. Iyi diyorlar.

ay dun bende kendım ıstedım.. hamıle olupta ılac vıtamın kullanmayan yok benden başka dedım.. kansızlığın varmı dıye sordu..ne bılıyım ben dr hanım dedım saka gıbı..ee bı bakalımo zaman dedı..bı bakın dedım,madem bıde ıdrar tahlılıde yapında tam olsun dedım tam yanından ayrılırken..tmm onada bakalım dedı..zahmet vermıs gıbı hıssettım kendımı :p

Çok komikler yaaa. Ben de Dr uma söyliycem. Sadece tiroide bakıyor kan vermişken hepsine baktırsın.

yok yardımcı olmaz elin kadını ne kadar sevecek bizi.
anne abla tarzı biri gerek.

Parayla tutucAm mecbur. Annem sürekli rahatsız gel diyemiyorum o da hiç teklif etmedi. Yeni kuzenimin nişanı oldu herşeyini annem yapmış koşturmuş yorulmuş. Ablamın bebişten haberi bile yok. Aramız da iyidir aslında ama merak edip de beni aramaz. Hep ben ararım. Bu sefer dedim aramıycam o arayınca söyliycem. Ama yok arayanım soranım. Abi'm de hiç aramaz. Genelde bir ihtiyaç olursa aranıyorum. Yoksa kimsenin aklında değilim. Sürekli ben arıyodum aramadım işte aylardır. Üçüncü çocuk olduğum için mi bilemedim. Ya da beni kapının önünde buldular da söylemiyorlar herhalde :KK37:

Back
X