iyi akşamlar herkese bugün şekerim
açlık 95
1. saat 133
2. saat 111 çıktı sizce nasıl
Hepsi sınırın altında ama yine de sınıra yakın. Dikkat ettiğin sürece çok iyi bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar herkese bugün şekerim
açlık 95
1. saat 133
2. saat 111 çıktı sizce nasıl
bugün biberon alayım dedim kafam karıştı çok çeşit var
birde hangi markayı öneririniz
biberonun boyutu ne olmalı?
Eve geldim yatıyorum hala halsizim midem berbat.
O kadar tarhana çorbasından bahsettik şimdi Yapmazsak ayıp olur dedim de çorbayı karıştıracak birini bekliyorumalla alla ne oldu sana ya biraz dinlen bakalım yogurtlu corba falan içsen hem mideye iyi gelir hem sıcak sıcak sana iyi gelir
ben de kolay kolay hayır diyemiyorum..gecen gun kontrole gittiğim hastanenin hemsiresi ptesi size randevu almadan gelsem sorun olur mu dedi yok dedim sonra ordan kayıt yapan 2 kız da biz de gelebilir miyiz dediler.. hayır diyemedim yine..ptesi cok yogun oluyoruz biz zaten aradan 3 kişi de onlar geldi deli gibi yoruldum..eşim de ee niye ptesi yogun oluyoruz baska gun gelin demiyorsun diyor..haklı ama diyemiyorum işte ne biliim sanki hayır dersem kabalık olcak gibi geliyor ama bzn hayır demek de gerekArtık farkediliyor sanırım okulda çocuklar farketti. Üzerimde de geçen resmini koyduğum kazak vardı. Sonra marketten çıkınca taksici de yardım etti farkedip. Bilmiyorum ama hayır dedim diye ilk başta üzüldüm. Hayatta bazen hayır demek de gerekiyor sanırım.
ablam mothercarein banyo sungeri cok guzel dedi ondan aldık biz yumusacık oluyormus
Ok! Teşekkür ettim.ablam mothercarein banyo sungeri cok guzel dedi ondan aldık biz yumusacık oluyormus
Nihayet biraz işe yarar şeyler aldım.
Gecelik,iç çamaşırı,çorap ve emzirme sutyeni aldım. Kendime
Dalan sabun,ağız Mendili ve 5 li hastane çıkışı aldım.
Yarında bez ve ıslak mendil işlerini halledeyim bari çantalar Biraz hazır olsun.
Banyo sünger vardı sentetik sünger ve bildiğiniz klasik sünger bilgisi olan var mı acep.
Her şeyi hallettik sünger derdimiz kaldı sanki
bunların baglanacak yeri var mı ? bnm aldıklarımda yok da gecen gun burda bagcıklı olanlardan bahsediyordu
Ben de abent almayı düşünüyorum kullananlar memnunavent için güzel diyorlar hsonu ben de baktim brz
Yaptım canım ben :) ama maraşın değil ankaranın tarhanası.Ya
O kadar tarhana çorbasından bahsettik şimdi Yapmazsak ayıp olur dedim de çorbayı karıştıracak birini bekliyorum
sağol :) keşke yakın olsaydık tabağın yapımı çok kolay bir tane de sana yapardım
Nasıl hayvan ya? şu denizlerdeki sünger mi!? Cok cahilim daa hiç öyle düşünmemiştim. Lif çok aslında bizimkiler örgü örnek için fırsat bekliyor.öperim bir. Tane pamukluBebiş için bildiğimiz pamuklu ipten örme lif kullanmayı düşünüyorum. Sünger sonuçta bir hayvanonu kullanmam. Sentetik de uygun değil zaten.
su falan kacmıs olabilir miSag kulagim agrimaya basladi bugun. Hayatimda hic kulagim agrimamistikulagim isiniyo sanki bir de birden agri girip cikiyo kulak icine dogru. Ne ki simdi bu? Kendi dr uma mi sorsam ?
Nihayet biraz işe yarar şeyler aldım.
Gecelik,iç çamaşırı,çorap ve emzirme sutyeni aldım. Kendime
Dalan sabun,ağız Mendili ve 5 li hastane çıkışı aldım.
Yarında bez ve ıslak mendil işlerini halledeyim bari çantalar Biraz hazır olsun.
Banyo sünger vardı sentetik sünger ve bildiğiniz klasik sünger bilgisi olan var mı acep.
Her şeyi hallettik sünger derdimiz kaldı sanki
Benimki trakyaYaptım canım ben :) ama maraşın değil ankaranın tarhanası.
bunların baglanacak yeri var mı ? bnm aldıklarımda yok da gecen gun burda bagcıklı olanlardan bahsediyordu