2015 Şubat Anneleri

bu iç zıbından kaç tane almalıyız iki tane aldım ama az mı gelir acaba

Tek-ic-Zibin_5219_1.webp

Artık farkediliyor sanırım okulda çocuklar farketti. Üzerimde de geçen resmini koyduğum kazak vardı. Sonra marketten çıkınca taksici de yardım etti farkedip. Bilmiyorum ama hayır dedim diye ilk başta üzüldüm. Hayatta bazen hayır demek de gerekiyor sanırım.
ben de kolay kolay hayır diyemiyorum..gecen gun kontrole gittiğim hastanenin hemsiresi ptesi size randevu almadan gelsem sorun olur mu dedi yok dedim sonra ordan kayıt yapan 2 kız da biz de gelebilir miyiz dediler.. hayır diyemedim yine..ptesi cok yogun oluyoruz biz zaten aradan 3 kişi de onlar geldi deli gibi yoruldum..eşim de ee niye ptesi yogun oluyoruz baska gun gelin demiyorsun diyor..haklı ama diyemiyorum işte ne biliim sanki hayır dersem kabalık olcak gibi geliyor ama bzn hayır demek de gerek

Nihayet biraz işe yarar şeyler aldım.
Gecelik,iç çamaşırı,çorap ve emzirme sutyeni aldım. Kendime
Dalan sabun,ağız Mendili ve 5 li hastane çıkışı aldım.
Yarında bez ve ıslak mendil işlerini halledeyim bari çantalar Biraz hazır olsun.
Banyo sünger vardı sentetik sünger ve bildiğiniz klasik sünger bilgisi olan var mı acep.
Her şeyi hallettik sünger derdimiz kaldı sanki

Bebiş için bildiğimiz pamuklu ipten örme lif kullanmayı düşünüyorum. Sünger sonuçta bir hayvan ;) onu kullanmam. Sentetik de uygun değil zaten.

Sag kulagim agrimaya basladi bugun. Hayatimda hic kulagim agrimamisti :( kulagim isiniyo sanki bir de birden agri girip cikiyo kulak icine dogru. Ne ki simdi bu? Kendi dr uma mi sorsam ?

Bebiş için bildiğimiz pamuklu ipten örme lif kullanmayı düşünüyorum. Sünger sonuçta bir hayvan :KK66: onu kullanmam. Sentetik de uygun değil zaten.
Nasıl hayvan ya? şu denizlerdeki sünger mi!? Cok cahilim daa hiç öyle düşünmemiştim. Lif çok aslında bizimkiler örgü örnek için fırsat bekliyor.öperim bir. Tane pamuklu

Nihayet biraz işe yarar şeyler aldım.
Gecelik,iç çamaşırı,çorap ve emzirme sutyeni aldım. Kendime
Dalan sabun,ağız Mendili ve 5 li hastane çıkışı aldım.
Yarında bez ve ıslak mendil işlerini halledeyim bari çantalar Biraz hazır olsun.
Banyo sünger vardı sentetik sünger ve bildiğiniz klasik sünger bilgisi olan var mı acep.
Her şeyi hallettik sünger derdimiz kaldı sanki

ben anneme sordum o sünger olayını ağız mendillerimi falan o hazırlayacak onlardan yaparız onu kullanırsın sağlıklı dedi bana :)

Back
X