2015 Şubat Anneleri

Günaydın anne adayları, gripli biri olarak gripsiz günler dilerim. Hamileyken grip daha ağır ve uzun geçiyor :(

kv demde hazırlamış yağlayacakmış , yağlasın iyi olur teni yumuşacık olur bide zeytinyağı da bebeği büyütüyomuş bunu da kv dem söyledi hiç yağlanmış bebek görmedim bir yorumum yok bu yüzden
yaglanmıs bebek :KK48:gurestırcez bebelerı... gelısımı acısından gerçekten faydalı masaj.. kv deler bazen doğru söyler ;)

Saol canım benim tşk ederim :)
Ayrıca seninde d.gününmüş geçti birazcık ama olsun Doğum günün kutlu olsun canım. RAbbim sevdiklrinle ailenle evlatlarınla daha nice sağlıklı d.günleri kutlamanı nasip etsin inşAllah :)
Amin inşaAllah canım. Çok teşekkür ederim :)

sımdı aldıgım bır ıstıhbarata göre HAVUC SUYU AMNIYO SIVISINI ARTIRIYORMUS...

SUYU AZ OLAN SIKINTILI ANNE ADAYLARINA DUYURULUR.. :KK66:

Kızımın Kalp Atışlarını Duydum Kendime Geldim. 2. Tetanoz Aşımızıda Olduk. Toplamda 7 Kg Almışız Hemşire Bu Aylarda Dikkat Et Hızlı Kilo Alıcaksın Dedi. :KK37:

An itibariyle dün benim doğum günümdü. Bi annemlerle bide kayınvalidemlerle oasta kestik. Hediyeler heldi bir sürü ama beni kalbimin taaaa ortasından vuran hediyeyi eşim almış bi tane kazak ve bi tanede küçük ayaklar için patik panduf gbi bişi almışşş.., bayıldım bayıldım. Bebeğimizi de düşünmesi beni çok mutlu etti. Çok bişi yazmamışsınız bugün okudum şimdi. Kayınvalidem bi tane sabahlıklı pijama takımı aldı evden de bi pijama takımı ve gevelik koycam çantaya. Yeter heralde. Aşt açma muşambalarını bende merak ediyorum kullanışlımı diye. Kaç defa elim gitti de fuzuli masraf yapmıyım diye bıraktım.

Doğum günün kutlu olsun canım sen de yirmili yaşlara geldin artık maşallah. Allah bebişinle eşinle sevdiklerinde mutluluklar versin. Aramızdaki yaş farkı azalıyor her yıl sen büyümeye devam et ben durdurdum zamanı hatta geri gittim 25 im şu an ;)

ben bır pıjama takımı almıştım..1 tane daha alıcaktım kı eşofman tarzı bıseyler koymayı duşundum hastaneden çıkarken falanda gıyerım dıye...derken dun esım kenarları dantellı bembeyaz bır pıjama almış ..dedım ben bunu nasıl gıyeyım camasırım falan ortada dantel benı bozar hem dedım.. gerı goturdu bugun

Ne güzel içinden gelmiş almış ;)

bi de bebeği tuzluyorlarmış onu duydun mu hiç ?

komşu doğum yapmıştı diğer komşular hayırlı olsuna gittiler ben gidememiştim kadın oğlunu zetinyağıyla yağlamış kötü eski bir bezede sarmış vermiş kadınların eline bebek baya bi esmerdi yağ ile bütünleşince fena bir görüntü olmuş bi ablamız anlatıyordu bebeği kucağıma verdi o masumluk gitmiş değişik bişey olmuş diye..
aslında bende doğallıktan yanayım bebek kakasını yaptıgında ıslak mendille temizleyenler var ben bunun hijyenik oldugunu düşünmüyorum ister istemez kalıntı kalıyordur sabun ve ılık su en iyi temizleyicidir pamuklu bi bezle de kurular bağlarsın bezini ohh mis..

günaydın kızlar ,
mutlu huzurlu bol tepikli günler olsun inşalah topikteki tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun.
bize özel bi gün olmadığı için özel sektör günü ilan edilmesi lazım @esoba cım sana katılıyorum :) 2 hafta rapordan sonra masamda çalışıyor olmak kendime getirdi beni evde oturmak bana göre değilmiş :)

Back
X