2015 Şubat Anneleri

ben normalde adet dönemlerimde bile çift ped kullanırdım o yüzden de korktum açıkçası; hatta çok kilolu zamanlarımda şehirler arası otobüs yolculuğunda bebek bezi kullanmışlığım vardır :KK43:
teşekkür ederim :) önerdiğin bir marka falan var mı peki? bugün dışarı çıkacağım onu da halledeyim o zaman :KK51:

Illa ki o pedden yoğun zamanlarda dışarı çıkma oluyor. Bir de bende miyom var bakalım o da kanama yapıyormuş.

yıkama filesi varmış yıkarken kucuk parcalar dagılmasın dıye. bende bulsam alıcam bır yerden. onla yıkaycagım.

tatlım eski tülün varsa ya da annenin veya k.validenin eski tüllerinden de dikebilirsin. sonuçta dikdörtgen bi parça olsa ikiye katlar açık yerlerini diker bi tarafını da açık bırakırsın olur sana yıkama filesi. ;)

görümcem yıkama filesi içinde güzel açılmıyor kıyafetler toplanıyor bir yere demişti. eski tülden dikilmiş 2 tane var bende. ama onun içinde mi yıkarım naparım bilmiyorum.

Güzel anneler merhaba,

Ben bir kaç haftadır , doğum sonrası lohusalıktaki yapılacak ziyaretleri kafama çok takmaya başladım.Yani gelen giden çok olur mu ne kadar kalırlar nasıl rahat edeceğim diye düşünerek çıldırmak üzereyim.Zamanı yaklaştıkça daha fazla düşünmeye başladım bunları.Bir çok yazı var aslında , doğum ziyaretlerinin kısa tutulması ve çok fazla ziyaret olmaması gerektiğini aksi takdirde annenin sütünün yorgunluk ve gerginlikten kesildiğini , gelmediğini falan okudum.Daha da moralim bozuluyor bu tür şeyleri okudukça.Eltimin doğumundan sonra saatlerce hastanede kaldı bir çok kişi, kızcağız emziremiyordu kafasında 6 7 kadın herkes memesini filan gerdiriyor süt gelsin diye.:KK57: Bende de aynı şeyler olursa vereceğim tepkilerden korkuyorum.Var mı benim gibi kafaya takan düşünen?

Bişi dicem çam ağacı süsleyeniniz var mı? Inancımdan falan değil sadece eski yıl bitip yeni yıl gelecek diye bir hevesle ağaç süslerim. Özenti gibi gelebilir bilmiyorum belki özeniyorumdur ama mutlu ediyor. Küçük bir ağacım var onu süsleyip bebiş için gerekenleri almaya başlıyayım diyorum aldıklarımı da ağacın altına koyarım :)

hhiiiççç uğraşmam : )))

agla bacim agla. Aglayabiliyorken : ))
Oglum anne bisey mi oldu anne bunda aglancak bisey yok anne niye agladin anne annee diye susturuyor beni. Azicik gerilsem gozum sulansa anne sen agladib mi anne niye agladin niyeee
Benm de annem ağlasa cok korkarım hala , burnundan getiririm Kadıncağızın ağlamasın die, cok düşkün demk ki sna

ben normalde adet dönemlerimde bile çift ped kullanırdım o yüzden de korktum açıkçası; hatta çok kilolu zamanlarımda şehirler arası otobüs yolculuğunda bebek bezi kullanmışlığım vardır :KK43:
teşekkür ederim :) önerdiğin bir marka falan var mı peki? bugün dışarı çıkacağım onu da halledeyim o zaman :KK51:
marka yok canım..ben doğum ıcın hastaneye yattığımda dr um muayene ederken hasta bezı aldır hem alttan kontrol kolay olur hem senın acından demıstı..esımde marketten alıp gelmıstı..canbebeydı heralde tam emınde degılım..ama benım elım ayağım olmuştu..doğum sonrası da sancı çekerken de

Güzel anneler merhaba,

Ben bir kaç haftadır , doğum sonrası lohusalıktaki yapılacak ziyaretleri kafama çok takmaya başladım.Yani gelen giden çok olur mu ne kadar kalırlar nasıl rahat edeceğim diye düşünerek çıldırmak üzereyim.Zamanı yaklaştıkça daha fazla düşünmeye başladım bunları.Bir çok yazı var aslında , doğum ziyaretlerinin kısa tutulması ve çok fazla ziyaret olmaması gerektiğini aksi takdirde annenin sütünün yorgunluk ve gerginlikten kesildiğini , gelmediğini falan okudum.Daha da moralim bozuluyor bu tür şeyleri okudukça.Eltimin doğumundan sonra saatlerce hastanede kaldı bir çok kişi, kızcağız emziremiyordu kafasında 6 7 kadın herkes memesini filan gerdiriyor süt gelsin diye.:KK57: Bende de aynı şeyler olursa vereceğim tepkilerden korkuyorum.Var mı benim gibi kafaya takan düşünen?

ben canım ben varım , geçen bi arkadaş dedi eve bir sürü insan geliyor rahat edemiyorsun şimdiki aklım olsa kv me gelmesinler derdim dedi , ben söylemeyi düşünüyorum ama ayıp olur falan der kesin , sanki bana ayıp olmayacak mı ? neyse ben çocukluğumdan beri evin içinde dolanan çoluk çocuk kadın sinir olurum , hele lohusayken mememi herkese göstermem gerekecek sürekli emzirecem zaten , çok kafam atarsa kendimi odaya kapatırım artık , yapabilir miyim acaba , yapsam lohusalığıma verirler mi ? kafamda deli sorular

karbonat*sirke= bembeyaz yapıyor
Dün eşimde dedi kanser yapıyormuş sakın kullanma dedi. Eşimin de benim de alerjimiz var zaten çamaşırsuyuna ama klozetinnsadece onunla temiz olacağını düşünüyorum. Eskiden amwayın tuvalet deterjanını kullanıyordum ama şimdi kredi kartını iptal ettirdiğimiz için temin edemiyorum. Ne önerirsin canım ? Bizimle paylaşır mısın ?

Bişi dicem çam ağacı süsleyeniniz var mı? Inancımdan falan değil sadece eski yıl bitip yeni yıl gelecek diye bir hevesle ağaç süslerim. Özenti gibi gelebilir bilmiyorum belki özeniyorumdur ama mutlu ediyor. Küçük bir ağacım var onu süsleyip bebiş için gerekenleri almaya başlıyayım diyorum aldıklarımı da ağacın altına koyarım :)
ben kocamı suslemeyı düşünüyorum.. ha çam o kocam :p

Güzel anneler merhaba,

Ben varım. Bir de ben o kadar çabuk üzülen bir tipim ki sütü etkilicek diye korkuyorum. Bir de gelebileceğini düşündüğümüz kimseleri bilinç altımızda aslında istemiyoruz sanırım. Onun da etkisi var. Ne yapılabilir bilmiyorum. Kimseye haber vermesek dicem ama o da olmaz gibi. Bol bol dua edelim canım. Allah yardımcımız olur inşallah.

Illa ki o pedden yoğun zamanlarda dışarı çıkma oluyor. Bir de bende miyom var bakalım o da kanama yapıyormuş.

inşallah aşırı olmaz canım bakalım yaşayıp göreceğiz :KK51:benim de var myom 2 tane küçüktü ama ne olur bilmiyorum

marka yok canım..ben doğum ıcın hastaneye yattığımda dr um muayene ederken hasta bezı aldır hem alttan kontrol kolay olur hem senın acından demıstı..esımde marketten alıp gelmıstı..canbebeydı heralde tam emınde degılım..ama benım elım ayağım olmuştu..doğum sonrası da sancı çekerken de

annem de gerekirse doğumda alır demişti eşim için ama madem gerekli ben şimdiden atayım kenara :) çok teşekkürler :)

hay allahım yaaa...ıcerdekı veledım bırden tekmeledı canım yandı..
3 yasındakı kızım elını karnıma koyup kardesım uslu dur,anneyı üzmek yok sana kızarım dedı..:KK70::KK61:

Ay çok tatlıııı bir de dillenip konuşmaya başlayınca daha tatlı oluyorlar ;) Allahım inşallah bize de o günleri gösterir :)

Back
X