2015 Şubat Anneleri

kizlar bende mide yanmasina gaviscon ise yariyor
hiç sevmem tadini ama denize dusen yilana sarilir misali mecburiyetten içiyorum

ayni durumdayim. Her an yaniyor midem yemek borusu. Yere egilsem midem sıkısıyor ve kusasim geliyor. Top gibi yukarda gobek burnumun dibinde gibi. Hatta nefesimi de daraltiyor. Basi yukardaydi kontrolde bakalim donerse degisir diye bekliyorum. Erkenden asagi inmesin de yukarda dursun napalim

Belki de size bişey dokunuyor yediğiniz bişey belki yağ belki sağlıklı sandığınız bir meyve. Geçen gün portakal suyu içtim aynı şeyi hissettim. Portakal suyu içmeyince iyiyim. Bir deneyim bakalım sürekli yediğiniz içtiğiniz bişey varsa bırakın.

Benim de kilosu geri. Dr normal diyor. hatta oglumda da hep geriydi 40+3 te dogmasna ragmen 3100 gr.di diye anlattim yapisal olabilir dedi. Kan sulandirici da kullaniyorum baska yapcak bisy yok dedi. Biraz genetik bu isler ya da annenin bunyesinden. Saglikli olsun da sikayetim yok hem kolayca doguyor. Hem de dogunca cabuk toparladi oglum ilk gunler kilo kaybediyorlar suyun icinde olmaktan odem olurmus onu atiyorlar. Bunu bile yasamadik surekli kilo aldi cok sukur.

Belki de size bişey dokunuyor yediğiniz bişey belki yağ belki sağlıklı sandığınız bir meyve. Geçen gün portakal suyu içtim aynı şeyi hissettim. Portakal suyu içmeyince iyiyim. Bir deneyim bakalım sürekli yediğiniz içtiğiniz bişey varsa bırakın.
Yok yedigim birseydn degil. Ac karna bir yudum su icsem yemek boruma yukseliyor. Yumru gibi bisey var midemde iki lokmadan fazla yiyemiyorum. Durusundan bakalim degistirirse rahatlicam ins. Ilk hamilelikte hic yasamamistim boyle. Surekli arkama kaykilarak oturmam lazim azicik egilir gibi yapsam orayi tepikliyor ya da gerdiriyor. Goguslerim yukarda duruyor gobekten gecen gun bebek hareket edince gogsum kipirdadi sen dusun : ))

Yok yedigim birseydn degil. Ac karna bir yudum su icsem yemek boruma yukseliyor. Yumru gibi bisey var midemde iki lokmadan fazla yiyemiyorum. Durusundan bakalim degistirirse rahatlicam ins. Ilk hamilelikte hic yasamamistim boyle. Surekli arkama kaykilarak oturmam lazim azicik egilir gibi yapsam orayi tepikliyor ya da gerdiriyor. Goguslerim yukarda duruyor gobekten gecen gun bebek hareket edince gogsum kipirdadi sen dusun : ))

Gerçekten çok yukardaymış ;) ben de son günlerde nefesim kesiliyormuş gibi hissediyorum akciğere baskı mı yapıyor acaba. Ay çok tatlılar yaaa :)

kizlar bende mide yanmasina gaviscon ise yariyor
hiç sevmem tadini ama denize dusen yilana sarilir misali mecburiyetten içiyorum

Mide asiti yanmaya sebep oluyor. Nötürleştirmek için bazik bişiler lazım. Doğal olarak karnıbahar lahana olabilir. Hızlıca etki etsin diye az limon sıkışmış su içilebilir. Amaç suyu alkali yapmak. Alkali olursa yanmaya iyi gelir diye düşünüyorum.

Ozdilekten aldigim pijamalar kızlar. Ekleyemedim kaç gündür. Bugünde aksamdan beri agliyorum. Gözlerim sizliyo simdide. Nie boyle olduk biz :(

Eklentiler

• IMG-20141124-WA0002.webp
    IMG-20141124-WA0002.webp
    315,6 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG-20141124-WA0004.webp
    IMG-20141124-WA0004.webp
    256,1 KB · Görüntüleme: 90
Bu arada yenidoğan biberenlari için Dr. Brown onerdi arkadasim. Avent aliyordumki bugün arkadasim onu tavsiye etti gaz sancisi yasatmiyormus. İlk aşamada sut gelmesinde problem yasarsak sagip vereceğiz nede olsa. Bir tanede ne olur ne olmaz diye emzik aldim avent o da. Jokerde indirimdeydi.

Ozdilekten aldigim pijamalar kızlar. Ekleyemedim kaç gündür. Bugünde aksamdan beri agliyorum. Gözlerim sizliyo simdide. Nie boyle olduk biz :KK43:
Çok güzelmiş cnm güle güle kullan inşaAllah. Ne kadara aldın? Bende alcamda araştırmadayım:)

Kızlar arkadaşıma gittim. Sezeryan olmuştu ya, bebek o gün bugündür emmiyo annesini. Kız sağıp vermeye çalışıyo. Bugün süt gelmemiş, göğüsler şişmiş ağrı yapmış. Girmişler hastaneye, hemşirw sütün bol ama damarlarda mayalanma yapmış demiş. Evde sağdığı makinede mahvetmiş kızı. Hastanenin sağma makinesiyle 25 er dk sağmış göğüslerini, açılmış damarlar. Kiralamışlar makineyi getirmişler. Evdekiyle alalası yok diyo, evdeki acıtıyo bu masaj gibi yapıyo dedi. Sütüde artırıyormuş. Tembel oğlan emmiyo:)

peşin aldım ama, büyüyen beşik ve dolap alana hediye verdiler sadece cibinliğe ekstra para verdim o da 100 küsüre geldi. Halı mı da çilek ten almayı düşünüyorum hem güzel hemde dışarıya göre daha uygun 210 tl di.
Dolapla besikmi aldin tam takim deilmi sifon yeri yokmi? Gule gule kullansin bebisin cnm sagligiyla insallah :)

Çok ii valla bide bizim genç odasına dönüştürürken yatak derdimiz olacak,:)
Ya bide standart boydan biraz ufak oluomus buyuyunce hepsi ona uygun yatak bulcaz :) ama sonuc olarak cilekteki buyuyumcede yatak derdi olacak cunku kucuk bebek yatagi verio..

ayni durumdayim. Her an yaniyor midem yemek borusu. Yere egilsem midem sıkısıyor ve kusasim geliyor. Top gibi yukarda gobek burnumun dibinde gibi. Hatta nefesimi de daraltiyor. Basi yukardaydi kontrolde bakalim donerse degisir diye bekliyorum. Erkenden asagi inmesin de yukarda dursun napalim
Bende öyle düşündüm gerçekten göğsümün altındaydı sanki. Dedim dursun yukarda sıpa. Çünkü midem boştu hala aynı hissediyordum.

Mandalina yedim bolca bana da o yaptı gibi geldi.

Back
X