2015 Şubat Anneleri

canım sanırım hararetimiz oluyor ondan. ben normalde yorgan altından çıkmam eşim de yorgan örtünmez. bu ara tam tersiyiz, ben örtünmüyorum yorgan bacaklarımın arasında altımda şort üstümde t-shirt sere serpe yatıyorum. bazen bi uyanıyorum ki sırtım komple açılmış t-shirt sıyrılmış. :)
Oluyo canım olmaz mı ? Eşim çok kızıyo hasta olcaksın diye. Bunalıyorum ama sıcaktan

selamun aleykum kızlar..

mısafırım vardı..oncesınde temızlık falan derken sımdı gırebıldım.. yok arkadaş artık mısafır ağırlamak falan gecmıs benden..geberiyorum resmen yorgunluktan..:KK34:

bebek bakım çantam geldi pek güzel bişey çıktı şimdi içini doldurmak kaldı o da yavaş yavaş olur inş.
c.webp

Kızlar bu ara hiç doymuyorum bu hafta özellikle farkettim yeni başladı bu durum.Öyle bir acıkıyorum ki bir anda şekerim düşmüş bir şekilde ellerim titreyerek yiyecek bir şeyler arıyorum.Normal mi bu durum? Gebelik şekeri çıkmadı normaldi sonuçlar.Muayane haftaya soracağım doktoruma da ama sizlerden de fikir almak istedim.

Kızlar bu ara hiç doymuyorum bu hafta özellikle farkettim yeni başladı bu durum.Öyle bir acıkıyorum ki bir anda şekerim düşmüş bir şekilde ellerim titreyerek yiyecek bir şeyler arıyorum.Normal mi bu durum? Gebelik şekeri çıkmadı normaldi sonuçlar.Muayane haftaya soracağım doktoruma da ama sizlerden de fikir almak istedim.

bende yok ama annem derdi hep yemeği yerdim daha sofrayı toplamadan acıkırdım tekrar yemeye başlardım diye
özllikle 8. aydan sonra olurmuş

1 haftadır ben de öyleyim. Karnım hiç doymuyo :(

gecmısı okuyum dedım 10 sayfa ancak bakabıldım..:KK51:hıc halım yok bu aralar yaa.. noluyo banaboleeeo_O

VALLA BENDE SİZİN GİBİ ÇOK ACIKANLARDANDIM ama ishal kusma hastane serum derken iştahım kaçtı resmen inanırmısınız bilmiyorum ama muz dışında hiç bişey yemek istemiyo canım bide mandalina

hastane cıkısıyla alakalı sormussunuz ya arkadaşlar..
çocuk doğar doğmaz yıkamıyorlar sılıyorlar ama kafası helede saclı bır bebek ıse ne kadar silerlerse sılsınler kanlı ve pıs kalıyor.. ılk verdıgınız kıyafetlerı ona gore secın derım...

bız gayet kalıtelı bır takım vermıstık bır baktımkı les gıbıydı kan olmus sapkası falan kızımda..çokta sacı vardı..

Back
X