2015 Şubat Anneleri

kocam güldür güldür izliyor bende oturdum kadınlar kulübüne bakıyorum. yanımda fındık ve ceviz eşliğinde :) bebiş için yemeye çalışıyorum sürekli , ama paket cevizleri yiyemiyorum bilmem sizde de var mı ama sanki değişik bir kokuları ve tatları oluyor.yoksa ben mi takıntılıyım :p

Ben de paket sevmiyorum en iyisi kırıp yemek o zaman ceviz tadını alabiliyorum.

Kendi doktorum. Merdivenle ilgili bir şey sormadım. Zaten özel konulara pek girmiyor.sadece bebek sağlıklı her şey iyi suyu iyi falan. Her şey bebekle ilgili. Varsa şikayet ama fiziksel şikayet endişelerle ilgilenmiyor.
İdrar kaçırma ve akıntıyı sordum. Suyum akıyor diye endişeleniyorum dedim. Sürekli değilse yani.devamlı akıntı değilse önemli değil dedi. Su öyle gelmiyormuş

Bu haftalarda ters düz olayına takıyorlar gerçekten. Ama hemen sezeryan demesi garip geldi. Tabii ki onlar iyi bildiği için gidiyoruz. Yine de açıklama yapmalarını bekliyoruz. Dr bir ara ters muhabbeti yapmıştı gece uyuyamamıştım. Bak tecrübeli anneler daha erken diyor 34 35 te de dönüyorlarmış. Allahım korusun hayırlısını versin inşallah. İçini rahatlatmıyorsa gitme o doktora canım isterse en iyi Dr olsun.

Öylemiymiiiiş :) ben hemen söyliyim ismi :) duyduğum iyi oldu

Bence sen dedeyle özel olarak konuş. İçindeki hissettiklerini söyle. Onu sevdiğini ama isim olarak bebişine başka bir isim vermek istediğini kimseyi kıramadığın için söyleyemediğini söyle. Onun rızası olursa diğerleri bişey diyemez. Hatta o senin yanında dursun bişey diyen olursa o cevaplasın. Bunu şimdi yap canım sonra hep seni etkileyebilir bu olay.

listem yok ama kafamda tasarladım bi hafta sonunda hallederiz diyoruz ama bakalım görcez

Bizim konu başındaki listeyi çıkardım ben. Bir de esla yollamıştı bir ara onları da çıkardım. Alıcaklarımı işaretleyin almayı düşünüyorum :)

Zaten anlıyorum canım aşağı ya komple iniyor öle vuruyor baskı yapıyor yada ayaklarıyla sıpa mesanemi çiğniyor her zmn olmuyor gün içinde belli bir dönem yada akşamları oluyor genelde çok sabit koltukta fln oturduysam aşağıya mesaneme vuruyor yada çok yol yürüdüm ayakta durduysam başlıyor bu mesaneme vurma işini :)
Bu durum beni tedirgin etmiyor çünkü devamlı böle değil.
Benim şimdi takıntı yaptığım beni yalancı sancım oluyor mu olsa anlar mıyım sancı gerçekten gelse anlarmıyım doğumun nasıl başladığını nasıl anlıcam ben vs. bunları kafaya takıyorum

Sancı hafif de olsa şiddetli de olsa mutlaka belli zaman aralıklarında oluyor. Yani sancı var diyelim saate bak sancı geçtikten sonra ikinci sancının saatine bak. Sonra üçüncünün. Aralarında mutlaka aynı Aralık olmalı. 20 dak yarım saat gibi.

Sabah sabah canım Hint yemeği çekti. Garam masala o nasıl kokudur yaaa. Midesi olan yiyemez ama nerden canım istedi ufff :(

günaydın benim pimpirikli annelerim :D nassınız iyimisiniz? kocamın telefonu çaldı sabahın 8 buçuğunda ona uyandım daha da uyuyamadım

bir şey dikkatimi çekti daha aralık gelmeden aralık annelerinin çoğu doğurdu bizde mi öyle olcaz la D: ocak girdimi patır patır doğurcaz mı :D yalnız aralığın sonunda olanlar duruyor. ay heyecan basıyor onları okudukça inşallah bizde böyle bir kaybolup kızlar ben doğurdum deyip geri geliriz D:

Ben gece uyumadım ondan uyanamıyorum. Gergi iki saat olmuştur yine uyanalı.
Açlıktan midem kazınıyor.
Cts bugün kızanlar uyuyordur. Zaten çoğu 10-11 den önce uyanmıyor

Ben de çok acıktım bu sabah. Dün biraz canım sıkılmıştı canım sıkılınca yemek yerim ben ;) okulda benim olduğum bölüme dışardan bir doçent almaya karar verdiler. Beni bîr yıl daha beklemek uzun sürermiş başımdaki hocayı bertaraf etmek içinmiş. Prof alsınlar madem niye doçent alıyorlar uff bugün de sıkılmak istemiyorum :( dedim yeni gelen de bu hoca gibi davranırsa bana yok izin vermeyiz dediler. Bu hocaya nasıl izin veriyorlar. Yarın ben doçent olduğumda bu sefer de doçentlik kadrosu dolu diyip bunlar bana kadro da açmaz :(

Back
X