S
Sond
canım içinde bulunduğun hamılelık psikozu seni halihazırdakı durumunla alakalı olumsuz yonde düşünmeye itebılır..kızlar dr unun uslubunu begenmemıs bende begenmedım aslında amaben su acıdan degerlerdırdım ılk okuduğumda..
senın bebegın kılosu fazla(böyle devam ederse ılk doğum ıcın normal doğum 2. plana atılabılır dıyedusunmus oldugunusanıyorum dr unun)
bebegın halen dönmemesi meselesine gelirsek suan %90 ımızınkı dönmedı :) ki 8, aydan sonra cogu dönüyor..
dr ıkısını bırden dusunup patavatsızlık etmıs ama haklılık payıda yok degıl..
kızıma hamıleyken 8. aya kadar bır kezbıle dr demedı çocuk dönmemıs normal yapamazsın dıye hele bu haftalarda dönup donmemesıyle ılgılenmezdı bıle kı 8. ayın sonunda da döndü zaten..
gecen kontrolde 28+4 ıken 29+5 haftalık dıyıp durdu benım dr da ..bende heralde ben yanlış hesaplıyorum dedım bıde sordum kılosu nıye fazla yok dedı haftasına gore normal..usg de haftasından 1 hafta onde cıkmıstı halbukı.. yanı suan senle aynı durumdayım

2 hafta once 1527 gr da su sıralar yüksek ıhtımalle seınkının agırlıgına gelmıstır..bebekte ters duruyor halıhazırda ..kımse bana ne normal doğuramazsın ne de kılosu fazla demedı..
dıyecegım rahat ol ve kendını kasma..hersey olacağına varır..normal doğum ıcın sartları zorlamanı tavsıye ederım..eger sıkıntıyoksa rabbım herkese yasatsın normal doğumu..herbırseyı acı ama apayrı güzel...