- 29 Kasım 2014
- 26
- 0
- 86
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kız benden. Yerim şekeri.Günaydın iyi pazarlar bizim cimcime kurulu saat gibi sekizde başladı seslnmeye sabah oldu mu uyanalim mi artık uyanmiyonuz muyat uyu daha erken dedikce ses ve soru kapasitesini arttırdı cadı baba duymazdan geliyor uyumya devam da ben bu tacizler altinda uyuyamadim daha ne mümkün
birsurü is var camasir utu temizlik banyo yarinin da pazartesi oldugunu dusununce iyice stres oluyom![]()
Düşünmüyorum yıkayacağım ve kılıf falan dikiliyor ama çok yumuşak geldi.altına tekrar bir şey yaptırsam daha yüksek mi olsa.Bendemi de böyle işte . Yeni yatak mı almayı düşünüyosun canım? Annem yatağı kullan dedi yıkayıp kullanabilirmişim.
Ben pek baklava doğrusu şerbetli tatlı sevmem ama geçen canım çekti.Pastörize sütten olmayınca aslında zararlı. Yani salmonella virüsü falan oluyor içinde. Yaw aç kalmak benim için sorun değil de bebişi besliyemiyomuşum gibi geliyor. Dün tokluk kan şekerimi ölçtürdüm kanımdan. 85 çıktı ona bile sevinemiyorum yiyeceğim bişeye dikkat edip seçip yiyorum. Yine de nir tane baklava yedim![]()
sezeryan olcaksan 38 de alirlar tabi. bence yine sezeryan ol ama ilk sancilari bekle. Ben ilk sanciyi duyduktan 3 gun sonra dogurdum. yani 3 gun sanci cektim sanma da bi sabah hafif sanci oldu gecti. 3. Gun dogdu. Bebek acisindan planli seseryan cok kotu uykusundan uyandirip aliyorlar travma resmen. Sezeryan olmayin illa diyemiyorum herkesin kendi bilecegi is ama bebegini dusunen planli sezeryandan uzak dursunBen sezeryana taktığım için 38 de doğar.4-5 kilo çocuğu bu yaşta normal doğuramam heralde. Kafamı allak bullak etti doktorlar.
Baba ne yapacak iki dk kucağına alıp bakacak sonra hadi bana eyvallah.
İkimiz ayaktayız sanırım.hadi senin çocuğun var uyumadın benim derdim. Ne bir gün tatilim var.
Düşünmüyorum yıkayacağım ve kılıf falan dikiliyor ama çok yumuşak geldi.altına tekrar bir şey yaptırsam daha yüksek mi olsa.
Ben pek baklava doğrusu şerbetli tatlı sevmem ama geçen canım çekti.
Bir taneden bir şey olmaz sanırım.
Şimdi bu şeker sorunu doğumdan sonra bitecek mi?
Ahh sanabana kalsa bu ısler..Taktır-i ılahı..
cek fotoyu cek
aılesınde genetık.hepsı aşırı terliyor,ama ne terlemek akıllara zarar.. gecengun kızdım artık gıtbır dr a hergun carsaf mı yıkıcam dıye..bıde daha gecen ay yatak aldık yenı..oda çürüyecek senın yüzünden dedım..arkadaş..adamın vucud sıcaklığı 50 yı bulmuş daha benusuyomda usuyomgecede 2 3 kez ust bas degısıyor cok zaman
![]()
dun ne yemistim, en son saat kaç ta yedin ?sabaha kadar midem taş gibiydi ağzımda boğazıma kadar yandım inş geçici bişeydir daha 2.5a y var her gece çekilir dert değil![]()
bu arada herkese gunaydin
çocuklarla uyandik ama baabmiz uyyor, kahvalti yapmadik daha ama acikdim midem bulaniyor, gidip her an kocaya sarabilirim uyan diye : )
sabaha kadar midem taş gibiydi ağzımda boğazıma kadar yandım inş geçici bişeydir daha 2.5a y var her gece çekilir dert değil![]()
herkese gunaydin.ne guzel herkes evinde esiyle cocuguyla... ben bu halimle mesaide
Yani dusunuyorum da kirk gunu birden surekli bes bes almak sıkıntı biraz aynı dr vermeyebilir. En kolay rapor alıncak yer saglik ocagindaki dr ama o pespese vermez o seklde o zaman sıkınti olursa diye endisem. 32 de ayrilirsam sayet nisandan iki mayistan 4 hazrandan iki hafta kaliyor totalde 8 hafta.keske heyet raporu alablcegimin garantsi olsa hic dusunmeden ayrılırm da bu rapor islerinde islerim hic rast gitmez o yüzden tereddutluyum bir de dogumu istanbulda yapmayi düşünüyorum burdaki kadin dogumcumdan da rapor alamam bidaha sanirim hayırlısi artik. Erken dogumda kalan haftalar ekleniyor artık onda bi sorun yok canım![]()
ekledim canım inşallah işine yarar
ekledim canım inşallah işine yarar
Sabahın kör vakti kız daha çayı ne ara demledin. Bizim yine pazarlar eziyet en fazla iki saatimiz var kahvaltı hazırlıklarına. Başına oturmaya 3-4 saat.