• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kayisi vs ise yaramiyosa doktorum duplac surup verdi. Yalniz kurdesen yuzunden su an kullanamiyorum. Hemoroid ilacina muptelayim, cok fena cunku.
Benimde çıktı. Bana olmaz dedim oldu.acıyor ama yokmuş gibi davranıyorum korkuyorum çünkü

Ne güzel rapor konuşuyorsunz.
Ben son 2 gittiğimde dr çalışıyor musun rapor yazalım diyo boynumu büküp bakıyorum.
En azından beklediğiniz bir gün var

Slm hatunlar:KK15: bende bugun temizlikle ugrastim benimde bi bolkan kaldi tikanacak ama cok soguk cikamadimki ole kirli duruyo dursun bakalim:KK76:
E eslaaa gecmis olsun canim benim demir ilaci kabiz olmami engelliyo sagolsun yoksa bende hep oleydim hamilelikde duzene girdi sukur sabahlari ac karnina gun kurusu ye canim ustunede ilik su bide armut tamamdir:)

Ne güzel rapor konuşuyorsunz.
Ben son 2 gittiğimde dr çalışıyor musun rapor yazalım diyo boynumu büküp bakıyorum.
En azından beklediğiniz bir gün var
Ya senin isinde cok zor allah yardimcin olsun dogum yapsan ne olcak kapalimi kalicak bi yardimci alsan simdiden doguma kadr ogretsen biraz en azindam 2 hafta falan evde olursun

Ya senin isinde cok zor allah yardimcin olsun dogum yapsan ne olcak kapalimi kalicak bi yardimci alsan simdiden doguma kadr ogretsen biraz en azindam 2 hafta falan evde olursun
Var stajyer.ticaret lisesine gidiyor. Öğleden sonra geliyor ama mükellefler illede beni soruyor. Kapalı kalamaz mecbur iş devam edecek

kizlar ya agzimda kuruluk var diye sekerimi olçtum parmakdan,120 çikdi
ben yemek yiyeli 3.5 saat oldu( hamur isi yedim ) ve ondan beri su disinda bisey sokmadim agzima
yani 120 dusmus hali olmali galiba:KK61:

çarsamba ebe yle randevum var , o gune kadar saaatli sepetli olçmeye çalisicam
Allah sonumu hayretsin, seker hastasi olmayim nolurr:KK43:

iyi akşamlar arkadaşlar çok sancım var iyi değilim alt tarafta rahimden makata doğru olan kısmında çok ağrım oluyor oturup kalkarken daha çok dr magnezyum verdi yine aynı sizlerdede varmı bu sorun iyi değilimm :mad::mad::mad:

İnşallah yönetici önemli ama bunlarda bizim hakkımız ve normal zamanda zaten rapor kullanan birileri değiliz,şimdi mecburiyetten kullanıyoruz
umarim öyle olur bizim başhekim rapor olayını hiç sevmez de ama çocuk konusunda da çok duyarlıdır inşallah bebis için rapor aldığimi bilince sıkıntı yapmaz

iyi akşamlar arkadaşlar çok sancım var iyi değilim alt tarafta rahimden makata doğru olan kısmında çok ağrım oluyor oturup kalkarken daha çok dr magnezyum verdi yine aynı sizlerdede varmı bu sorun iyi değilimm :mad::mad::mad:

sancı mı kemiğin mi batıyor bıçak saplanmış gibi oturup kalkarken? hani sanki kütlese geçecek gibi kemiğin ağrıyorsa ona magnezyum veriyorlar zaten ama sancı başka

kizlar ya agzimda kuruluk var diye sekerimi olçtum parmakdan,120 çikdi
ben yemek yiyeli 3.5 saat oldu( hamur isi yedim ) ve ondan beri su disinda bisey sokmadim agzima
yani 120 dusmus hali olmali galiba:KK61:

çarsamba ebe yle randevum var , o gune kadar saaatli sepetli olçmeye çalisicam
Allah sonumu hayretsin, seker hastasi olmayim nolurr:KK43:
bişi çıkmaz insallah canım ama yediklerine dikkat et hamurisi yüzünden yüksek cikmistir çok tüketme onları

sancı mı kemiğin mi batıyor bıçak saplanmış gibi oturup kalkarken? hani sanki kütlese geçecek gibi kemiğin ağrıyorsa ona magnezyum veriyorlar zaten ama sancı başka
dediğine benzer bir ağrı sancı kramp karışımı birşey neden oluyor olabilir 1 aydır var bende bazen artıyor yürüyemiyorumm

Bebişin ineği :) öper teyzeleri

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    215 KB · Görüntüleme: 101
Herkese İyi Pazarlar Dünden Beri Beşik Süsleme İşiyle Uğraşıyorum Onun İçin Başka Hiç Birşey Yapamadım Birazdan Resim Yüklerim Bakarsınız :KK54:

Kizlar normalde hic yemediginiz yada sevmedginiz birseyi hamilelikte cok sever oldunuzmu aserdinizmi ?

Ben evlenene kadar bamya yemedim cunku babam yemezdi annemde alip yapmazdi .birgun kv yapti dedim bosuna yillarca yememisim hic guzel degildi.. Sonra 4 5 aylik hamileyken birden aklima dustu bir veli ye soyledik yapip gonderdi resmen icine dustum sonra bida istedim bida yapti..

Biraz once canim yine bamya istedi esim marketten konservesini alip geldi kalsik yemek gibi yaptim simdi pisiyo :)

çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alirsan o günleri doğum sonrasına aktaramiyorsun diye biliyorum canım sen 32 den sonra rapor alacak misin
Offff bundan hic hoslanmadim. Cok mantikli aslinda....Yalniz bir sey sorucam, kadin dogumcu disinda bir drtan alsak, 40 gunluk rapordan dusmez mi? Cunku dogum sonrasi 40 gunluk rapordan harcamak daha zor gibi

Back
X