• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Evet canım 5 er 5 er alıyorsun hem tek dr yetiyor öyle hemde ctesi pazarlar girmiyor araya

hım, uğraştırıcı o ya , idare maraz çıkarır , rapordan pek hoşlanmıyorlar zaten, ne yaparım bilmem aslında tek seferde 45 gün heyet almak var ama nasıl yapacaz onu işte : ((

Kızlar bi haftadır midem bulanıyor eşim grip acaba ondan mı nasiplendim yoksa gebelikten mi

hım, uğraştırıcı o ya , idare maraz çıkarır , rapordan pek hoşlanmıyorlar zaten, ne yaparım bilmem aslında tek seferde 45 gün heyet almak var ama nasıl yapacaz onu işte : ((

çok uğraştırıyolar heyet için,ama tanıdık olsa yada paralı olsa sanırım o kadar uğraştırmazlar...

Kızlar bi haftadır midem bulanıyor eşim grip acaba ondan mı nasiplendim yoksa gebelikten mi

geçmiş olsun çok ,geçer inşallah,bu arada sana bişey sorucam,sabahları aç karna ferrum sanol duadenol içiyorum,bide doktor suda eriyen kalsiyum verdi aç karna,
Sorum:1- İkisini aynı anda kullanabilir miyim?
2- Kalsiyumu içince ağzım zehir gibi oluyor,meyve falan yiyebilir miyim? 2 saat süt ve süt ürünleri içmesin,yemesin demişler eczaneden,meyveye bişey dememişler...

günaydın kızzlar,
artık kendimi varil gibi hissediyorum.cuma günü bacağıma giren kramp hala çıkmadı sanki canım o kadar yanıyo basamıyom üstüne magnezyumu içmeye başladım hayırlısı bakalım artık çok ağırım gibi geliyo :(

Kizlar ben simdiden geceleri yatamiyorum sola yatiyorum sol tarafim agriyo ama Nasil, Saga yatiyorum aYni, sirt üstü yatsam bu sefer benim cadi yerinde durmuyo napcam simdiden uykusuz geceler basladi. Sizdede öylemi?

Kizlar ben simdiden geceleri yatamiyorum sola yatiyorum sol tarafim agriyo ama Nasil, Saga yatiyorum aYni, sirt üstü yatsam bu sefer benim cadi yerinde durmuyo napcam simdiden uykusuz geceler basladi. Sizdede öylemi?
Canım hamile yastığı kullanıyor musun?

Canım hamile yastığı kullanıyor musun?

Evet canim kullanyiorum uzun olandan, ama sanki hic ise yaramiyo kizimda kullanyiodum Cok iyi geliyodu Bunda hic zaten hep kafasi asagida bebisin. Bilmiyom bi alakasi varmi hic dönmedi benimki hep kafa asagida

Evet canim kullanyiorum uzun olandan, ama sanki hic ise yaramiyo kizimda kullanyiodum Cok iyi geliyodu Bunda hic zaten hep kafasi asagida bebisin. Bilmiyom bi alakasi varmi hic dönmedi benimki hep kafa asagida
Kafası aşağıdaysa dediğin gibi ondan olabilir.Senin ikinci bebişinmiş bu arada maşallah iki kuzuya da :nazar::nazar:

kızlar bi şey sormak istiyorum.

biz birinden beşik bulmuştuk içindeki yatağı yıkamak istedim makinenin narin programına attım ama sanırım içi pamukmuş toplantdı top top oldu, acaba ben onu nasıl yapsam. tekrar makineye atıp güzelce yıkatıp söksem, içi kuruyunca didiklesem tekrar doldursam olur mu ki?

günaydın hatunlar,
az önce kasım annelerinin doğum hikayelerine baktım , ay bi tanesi çok duygusalıma gitti ağladım , kimse görmeden sildim gözlerimi , kendim doğurunca nasıl ederim ben ya heralde çok ağlarım

ama bişey dicem bizim doğum hikayesi topiğimizde sadece doğum hikayelerimiz olsun ya yine normal topik gibi yazmışlarda yazmışlar kaç sayfa okudum 3 tanesi doğum hikayesi

kızlar bi şey sormak istiyorum.

biz birinden beşik bulmuştuk içindeki yatağı yıkamak istedim makinenin narin programına attım ama sanırım içi pamukmuş toplantdı top top oldu, acaba ben onu nasıl yapsam. tekrar makineye atıp güzelce yıkatıp söksem, içi kuruyunca didiklesem tekrar doldursam olur mu ki?

perdeleri yıkamak için büyük keseler var tülden ondanın varsa onun içinde tekrar yıkayıp dediğin gibi didikleyip dikebilirsin bence ama daha tecrübelilerden gelebilir başka öneriler

Back
X