• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

gunaydın bayanlar. ben de geceleri karnımın altında agrı hıssedıyorum. mıdem çok ekşiyor ve ağzıma geliyor. çift yastıkla yatıyordum zaten oturarak uyuyacağım yakında.

bana da az kalmış gibi geliyor ama sonra hesap yapıyorum daha çok var diyorum.

şuana kdr 7 kilo aldım. 15 kg ile hamileliği tamamlamak var aklımda ama inş uygulayabilirim.

Günaydın hanımlarrrr... Bu saatte günaydınmı olur demeyin:) biz erken kalkamıyoruz. Dünde misafîrim vardı yorulmuşum, gece bizim kızda uyutmadı. Odasında güzelce uyuyan çocuğa bi haller oldu, illa benle yatacakmış:( eşimde kıskanmaya başladı galiba bebeği diyor, park yatağıda var. Onu galiba yatak odamıza kuracaz. Hiç alışık değilim, 4 aylıktan belli odasında yatıyor. Hayırlısı artık.
Benim randevumda 19 unda. Daha çoookkk var:(

hepinize selamlar bende gece uyuyamadığımdan saat 11 e kadar uyudum. hastalık zaten nefes almamı hepten zorlaştırdı ilaç içemediğimden portakal ve mandalina ile geçiştiriyorum. eşimde aynı şekilde hasta zavallım çalışıyor bide o haliyle :( ben evdeyken dayanamıyorum da. kahvaltıda canım hiç birşey istemedi bir bardak süt ile 2 dilim çikolatalı ekmek yedim.

bu arada 32. haftama girmişim ne güzel ne güzel :) bu cuma doktor randevum var. bundan sonra 2 hafta da bir gidecem.

Günaydın hanımlarrrr... Bu saatte günaydınmı olur demeyin:) biz erken kalkamıyoruz. Dünde misafîrim vardı yorulmuşum, gece bizim kızda uyutmadı. Odasında güzelce uyuyan çocuğa bi haller oldu, illa benle yatacakmış:KK43: eşimde kıskanmaya başladı galiba bebeği diyor, park yatağıda var. Onu galiba yatak odamıza kuracaz. Hiç alışık değilim, 4 aylıktan belli odasında yatıyor. Hayırlısı artık.
Benim randevumda 19 unda. Daha çoookkk var:KK43:
Bende 11 ine aldım randevuyu iple çekiyorum kızımı göreyim diye:) :D

Arkadaşlar 30. Haftadayız benle ayynı olanlar bebk hareketlernde azalma olan varmı 2 gundr zoorla hssedyorum kıpırtı şeklinde ıkı paket cıkolata ıyıp uzandım yıne tık yok babası konşnca bi iki tık yaptı okadar normldee göbeğimi oynatyodu zten pimprikliyim taktıımmm​
Benim bebegimde cok hareketli gece uyutmuyor nette bazi yerlerde cok hareketinde sikintili olacagini yazıyor:( bebek günde 5 kere harekey ediyorsa hicbir problem yokmus cnm sen gönlünü ferah tut;)benim bebegim seker sevmiyor galiba ya ben ne zaman tatli yesem mayisip kalio hic hareket etmiyor. Belki senin bebisinde sevmiodur ;)

iparkatre iparkatre canım bende ilk fetal ekoya girdiğimde kalp kapakçığında daralma var dendi hemde bakan profesördü sonra bana dedi ki düzelme ihtimali var eğer düzelmez ise çokta sorun değil dendi bana 6 hafta sonraya randevu vermişti 22. haftada girmiştim ilk sonra 28. hafta da tekrar girdim baya bir inceledi bir şey çıkmadı bana verdiği kağıda doğumdan 1 ay ila 3 ay arası bebeği getir görelim dedi riske atmamak için ama genelde bu tür şeyler fetal eko yaptırmayanlarda bile olabiliyormuş bizler fetal eko yaptırdığımızdan daha detaylı öğrenmiş olduk o yüzden düzelebiliyor benim ki fetal ekoda düzelmişti getir demesi de tamamen önlem amaçlı

selam kızlar bedne geldım uzun aradan sonra
cumartesı kontrole gııttık
1370 grm 37 cm olmuş mınığim... şimdilik herşey yolunda renklı usg de bıde pıpısını gösterdı utanmaz
karnımda kafası alt tarafta duruyor gecen ayda öyleydı

uykusuzluk demişsiniz
bende de oluyor nedense gecelerı hemen uyuyamaıyourm sabahta uynamaıyorum... işe gıdıyorum ama zaman önemlı değil olan oğluma oluyor onu krese göturmem gerekıyor çocukta uyuyor doğal olarak o gec kalıyor...

gunaydın bayanlar. ben de geceleri karnımın altında agrı hıssedıyorum. mıdem çok ekşiyor ve ağzıma geliyor. çift yastıkla yatıyordum zaten oturarak uyuyacağım yakında.

şuana kdr 7 kilo aldım. 15 kg ile hamileliği tamamlamak var aklımda ama inş uygulayabilirim.​
Benimde karnimin altinda ve göbek deligimde cok agri var yaa normalmi bilmiorm :( tecrubesiz olmak cok zor yaa.. bana sanki dogurmak uzereymisim gibi gelmiyor deil. 8 kilo aldim bende evde oturunca cok alıyorum gerci con bir hafta 1 kilo verdim 7 benimkiside... bende hep 11 le doguracam ins dedim bakalim ins bende 11 le dogururum ins

bu arada alıntı yapamıyorum ben S: cevap yazma yerim bir tuhaf olmuş siteyle alakalı sanırım sorun. umarım düzelir çok sinir bozucu :KK12:

Yaa kizlar ben nie alinti yapamiorm her zaman yaptigim sekilde yapiorm ama alinti olmuyor :( site de mi bi sikinti var acaba:(

cumartesi bebeğime ilk defa bır şeyler aldım ama yınede çok eksığimiz var... gecen hafta emınonune gıdecektık gıttık ama arabayı park edecek yer bulamdık eşimde sınırlendı cıktı gerı geldı... bı gun ben gıdeceğim artık... orda havuzlu han var ceşıt cok secenek bol...
ben chıccoya gıttım h.sonu 2.tane hastane takımı bır tulum 2 hırka bır battanıye aldu-ım...fıyatları hiç söylemıyım...
daha corap ..ağız bezı... vs.. aklıma gelemeyen bı ton sey var...
yıkama fılesı yıkama sungerı... tırnak makası ,şampuanı kremı , bıberonu memesi... benım için meme başı kremı ve başlığı .. ..hepsı cok pahalaı yavaş yavaş almam lazım

Selamlar, 5 günlük rapor aldım bir hafta evdeyim ohh miss. Bu arada cici yıkama işlerini halledeyim diyorum ama Mardin'de bi elektrik kesiliyor bir su, nefret ediyorum bu şehirden :(

şuana kdr 7 kilo aldım. 15 kg ile hamileliği tamamlamak var aklımda ama inş uygulayabilirim.
Benimde karnimin altinda ve göbek deligimde cok agri var yaa normalmi bilmiorm :KK43: tecrubesiz olmak cok zor yaa.. bana sanki dogurmak uzereymisim gibi gelmiyor deil. 8 kilo aldim bende evde oturunca cok alıyorum gerci con bir hafta 1 kilo verdim 7 benimkiside... bende hep 11 le doguracam ins dedim bakalim ins bende 11 le dogururum ins
bende de mıde yanması dedğimiz veya reflu dediğimiz bu durum oluyor hemde 2.aylıktan berı... çok zor bişey mıden bulanıyor hiç bişeyden zevk alamıyorsun o durumda ..resmen gerı cıkacak gıbı oluyor

Kızlar merhaba, bugün gebelik ve doğum eğitiminin ilk gününe katıldım. toplamda 5 hafta sürecekmiş, haftada bir gün eğitim veriyorlar. her hafta farklı bir ebe gelecekmiş. eğitim sınıfı gerçekten çok güzel. pilates medleri,topları, emzirme ekipmanları, plastik bebekler ,yıkama küvetleri , alt açma için bezler vs. var. bugün kadın fizyolojisi ve hamileliğin ay ay incelendiği ve en sık yaşanılan sornlar ve çözümler konulu slaytlar vardı. sonra nefes egzersizleri ve esneme hareketlerini gösterdiler. bebek bakımı, normal doğumda yapılması gerekenler, doğum sancılarının anlaşılması vb. konuları hafta hafta işleyeceklermiş. çok eğlenceliydi, doğum iznine ayrılırsanız ya da boş vaktiniz varsa sizin de şehrinizde bulunan bu kurslara gitmenizi tavsiye ederim ben faydalı buldum :) ücretsiz aynı zamanda.

Kızlar merhaba, bugün gebelik ve doğum eğitiminin ilk gününe katıldım. toplamda 5 hafta sürecekmiş, haftada bir gün eğitim veriyorlar. her hafta farklı bir ebe gelecekmiş. eğitim sınıfı gerçekten çok güzel. pilates medleri,topları, emzirme ekipmanları, plastik bebekler ,yıkama küvetleri , alt açma için bezler vs. var. bugün kadın fizyolojisi ve hamileliğin ay ay incelendiği ve en sık yaşanılan sornlar ve çözümler konulu slaytlar vardı. sonra nefes egzersizleri ve esneme hareketlerini gösterdiler. bebek bakımı, normal doğumda yapılması gerekenler, doğum sancılarının anlaşılması vb. konuları hafta hafta işleyeceklermiş. çok eğlenceliydi, doğum iznine ayrılırsanız ya da boş vaktiniz varsa sizin de şehrinizde bulunan bu kurslara gitmenizi tavsiye ederim ben faydalı buldum :) ücretsiz aynı zamanda.
nerede gıdıyorsunuz
bende gıdıyorum ve aynı duyguları hıssettım çok memnun kaldım
şişli etfalde benım gıttığim grup

Arkadaşlar 30. Haftadayız benle ayynı olanlar bebk hareketlernde azalma olan varmı 2 gundr zoorla hssedyorum kıpırtı şeklinde ıkı paket cıkolata ıyıp uzandım yıne tık yok babası konşnca bi iki tık yaptı okadar normldee göbeğimi oynatyodu zten pimprikliyim taktıımmm

Bazı günler öyle olabiliyor,bende bazen eşime dinle bakalım,çocuk atıyor mu falan diyorum,insan kafasına takıyor ama çok ciddi azaldıysa doktorunla görüş yinede,için rahatlasın...

Back
X