• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ya benle dalga gecıyor herkes . bebek hastaneden çıkıp kartopu oynamaya gıdecekmıs gıbı davranıyormuşum. aslında cok usuyen bırı degılım ama nedense bebek konusunda üşüme meselesine cok taktım.

Bi arkadaşımın yeni bebesi oldu. Kız bayağı sarmış sarmalamış bebeyi ilk zamanlar. Bebe sürekli ağlıyomuş. Doktoro götürmüşler 38,5 ateş. Bebeye havale geçirteceklermiş resmen. Çok sarmaya gerek yokmuş... Aklımızda bulunsun.
üff sütyenden nefret ettim hamilelikte :KK11:

Ayy aynen ya. Evde hiç takmıyorum da iş yerinde mecburrr.. Ama bi gün atcam ofisin ortasında :KK45:

beni şuan 75 in lastikleri sıkmaya başladı ama bedende hala büyüme yok
rezil olcam doğumdan sonra çocuk emecek göğüs bulamayacak
insan yanında zaten emzirmemde hiç büyümediler sütyeni bari tam destekli alayım
yada emzirme sütyeni kullanmayacağım :KK43:

benimde büyüdüler sıkılıyorlar sütyenin içinde, 75 le başladığım yolculuğuma 85 - 90 la devam ediyorum bari sütlü olsalar , herkesin bir derdi işte

Ayy aynen ya. Evde hiç takmıyorum da iş yerinde mecburrr.. Ama bi gün atcam ofisin ortasında :KK45:

evde bende takmıyorum , ama iş yeri tabi sıkıyor , off bura bir de sıcak merkezi sistem yanıyorum duman çıkacak başımdan

Bilmiyorum ki belki yapmamaya kendi kadar vermiştîr. Bir kere bişeye karar versin onu o kararından döndürecek zaten. Şimdi ben yapıyorum etleri ama ben etleri çok kuruturum o da öyle yiyor artık :KK66:

e artık olduğu kadar , niye kurutuyosun öyle mi faydalı diye yoksa yapış şeklin mi

dün akşam da benim kocam bebeğin odasında bulunan koşu bandını kullanmadığımız balkona kaldırdı. çamaşır katladı, banyoyu silip paspaslarını yaydı. bulaşık makinesini doldurdu. Allah razı olsun. ben ne mi yaptım, malak gibi yattım.
bizim bebek odasında da koşu bandı var ve çok kötü görünüyor kamufle de edemedim balkona nasıl koydunuz neye sardınız

benimde büyüdüler sıkılıyorlar sütyenin içinde, 75 le başladığım yolculuğuma 85 - 90 la devam ediyorum bari sütlü olsalar , herkesin bir derdi işte

Bizim senle büyümesi de aynıymış. ben de 75le başladım. 85 sıkıyo şuan :/ emzirmeyi 90 alsam küçük olur mu acaba o_O

ablam son ay büyür onlar süt toplanınca diyor ama büyüsede ne kadar büyüyecek hem bana hiç büyüyecekmiş gibi gelmiyor hala dolduramıyorum içlerini
enime genişlemişim lastikleri sıkıyor sadece

Ananem vefat etti annem gelen gidenle dedemle mesgul. dogum SOnrasi daha onemli cagirmam annemi simdi. Kv kp gelir oglumu sevmek adi altinda cocugun huyunu degistirirler onlar evdeyse yarim saat oyun oynayamam oglumla. Her dk her istedigini yaparak benden uzaklastirma politikasi. iyi dusunursem cok sevdiklerinden dusunemiyirlar derim gecerim. Kv yemek yapacak olsa ne corbasi yapayim diye sorar bn de sormasindan bikip ben yaparim derim. Dogumun ertesi gunu iykumdan uyandirdi beni yayla corbasi mi yapayim sehriye corbasi mi diye. Sorarak is yapnak gonulsuzluktur bence. Sorma da ne yaparsan yap dedim. simdi dogum oncesi gelsinler agirlastin diyor esim. Dusunmek bile kotu ediyor beni surekli yatiyorum nasil yaticam babanin yaninda dedim.
Bu konularda dertli olmayan yok. Kendi kendime yeterim diyorsaniz en iyisi.
Aynı benim Kv. Çok hareketlidir sürekli kendine iş çıkarır ve sürekli soru sorar. Bende sırf sormasın diye ona yaptırmak istemem. Düşün pilav yapar sence pişmişmidir bi bak diye beni çağırır o denli hasta. En son 30 yıldır yemek yapıyosun sen anlamadıysan ben hiç anlamam dedim. Geçen geldiklerinde yemekten sonra bulaşık yıkıyodum eşimde sen geç ben devam ederim sonra belin ağrıyo duramıyosun dedi. Kv de oğluna kıyamadı ben yaparım dedi, eşim mutfaktan çıkıncada bana sende buzdolabını düzelt bari diyo.Buzdolabının nesini düzeltecem anlamadım dedim. Ben hamile kaldıktan sonra bi haller oldu kadına önceden böyle bana iş yaptırma peşinde değildi :/

Sadece hastaneden çıktığında değil ki kontrollerde aşılarda da bebeği evden çıkarıcaz . Bence de gerekli. Öre ikiden kendim öreyim diyorum. Bir model var benim bebekliğimden kalma ondan örerim .
ÇOK ÖRGÜCÜ GÖRDÜM SENİ.

Bizim senle büyümesi de aynıymış. ben de 75le başladım. 85 sıkıyo şuan :/ emzirmeyi 90 alsam küçük olur mu acaba o_O

85 sıktı benide gittim 90 aldım az bolluk var ama daha rahat , emzirme sütyeni daha almadım da büstiyer diye geçiyor ondan aldım 1 tane çok rahat sorma onlar işimi görür mü acaba bilmiyorum, bence 95 de al emzirme sütyeni şimdi alacaksan daha büyürmüş sütte gelince

bizim bebek odasında da koşu bandı var ve çok kötü görünüyor kamufle de edemedim balkona nasıl koydunuz neye sardınız
tatlım bizim balkonumuz kapalı. orada sadece yatak yorgan yüklüğümüz var. onu da kenara koyduk öyle. toplu şekilde. üzerine bişey örtmedim. ama kullanmadığım bir çarşaf örtmeyi düşündüm. bakalım uygun bi çarşaf bulursam atıcam üstüne. ama senin balkonun açıksa altına yükseltmek için bişey koyabilirsin üzerini de kalın naylonlar var nalburlarda oradan kestirip alabilir ve sarabilirsin toz olmasın güneşten yanmasın diye. çadır kumaşı da olabilir bulabilirsen.

cuma günü babamı hastaneye yatırdık yemek yiyemiyordu boğazında modül var dediler fakat doktoruyla bugün konuştuk yemek borusu kanseri olmuş.haftaya ameliyat edilecek doğum üstü bir anda oldu annem yanında doğuma az kaldı kv gelmez hayatta yanıma gelsede benim psikoloji bozulur napıcam bilemedim bir yanda babam bir yanda ben tek başıma mücadele edicem allah bana yardımcı olsun :KK43:

Allah şifa versin babana canım, inş ilk aşamadadır.
Bir hafta yanında birileri olsa sonrasında idare edersin, İnan tek başına daha rahat ediyo insan çevremdekilerin tecrübesi bu yönde.
Yok kasilmalar devam ediyo ama eve gectim iki hafta kalkmadan yaticam ilaclarla durduyoruz
Ayy çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Bebişin inşallah zamanında sağlıkla doğacak,sen hep iyi düşün

ya kızlar geçen de yazdım görülmedi heral yine yazayım , ya bizim topiğimizin doğum hikayeleri başlığına sadece doğum hikayelerimizi yazalım, kasım annelerinkine bakayım dedim bir sürü sayfa 3 doğum hikayesi sadece, normal topik gibi yapmışlar sevmedim :KK43:

Allah şifa versin babana canım, inş ilk aşamadadır.
Bir hafta yanında birileri olsa sonrasında idare edersin, İnan tek başına daha rahat ediyo insan çevremdekilerin tecrübesi bu yönde.
ilk aşamada sanırım canım alıncak parça miğde yukarı çekilecek doktor kötü olsa tedaviye başlıcaktı inşallah çabuk ve kolay geçer ameliyat

Back
X