• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

S Sond gecmıs olsun bacım..2 gundur benımde ıcım fena.. benım kusamama gıbı bır sorunum var..o sebepten rahatlayamıyorumda beklekı gecsın :KK51:
bende en son babaannem öldüğünde kusmuştum. 10 sene oldu. hamilelikte de bir iki kez kusar gibi yaptım. ne olduysa son zamanlarda oldu.
ama bu başka bir şey o acı su duruyor orda gıtsın dıye yıyorum daha kötü oluyor.
bu tombik kız mıdemı büzüştürdü sıkıştırdı heralde.
kusamamak berbat bir şey ben şimdi biraz rahatladım işte.

Ahmet ın yanına bunlardan hangısıyakısır soyleyın bakımmm

reha
sâfa
eymen ..

nasıl yanı anlamına bakmıyorsun..Efendımız anlamı hos güzel ısımler koyun evlatlarınıza dıye ogurt vermıstır.. o_O
Ya bakmiyorum derken canim cayir kenarlarinda yetisen bitki anlaminda ama ismi begendigimiz icin anlamina takilmadik ilk kizimda eylul sonbahar anlami ama basina zeynep koyduk bundada yine bi isim daha koyucaz yanina tabiki

su mutlaka sütyapıyordur uzun vadede..ama acık konuşayım deneyımlı bırı olarak bazı noktalara katılmıyorum..sekerlı seyler cıdden sut yapıyor(arkasına su ıcmesenız bıle-ben ıcmedım)ıcınde maya olan hamur ıslerı,boza,bulgur,pekmez, bunlar cıdden acayıp sut yapıyor..gece yatmadan 1 yk pekmez atardım ağzıma gece gogsumun sertlıgınden duramaz kalkar sagardım cocugun emdıgının dışında..ee sumu ıctım yok :KK66: deneye yanıla goreceksınız sızde :KK66:

12 saat sancı cektıkten sonra mıkemmel otesı pırtlatış hıkayemı bır gun sana mutlaka anlatmak ısterım en ınce detayına kadar..:KK70:
bende bılmıyorum sayfa açmayı bırılerı acarsa aklıma geldıkce yazarım..:D

benımde sancım var yaaa.. ıcım bulanıyor gıbı bı yandan popoma gıren kramplar bıyandan karnımda kı deli dana..neydelım buhalımıze bın sukuro_O

anlat bacım anlat dinlerim : )))

ben de varım ondan foto koymuyorum :) normalde zaten hep totodan alırım ben kiloyu o_O

geçmiş olsunnn; yorgunluktan olabilir canım ağrın ben de dün akşam korktum kasıklarım ağrıyınca. salı doktora sormuştum kasık bölgesinde olabilir yorulunca falan ama önemli olan bu bölgede (göbek deliğinin etrafını daha çok üst tarafını gösterdi) olmaması dedi... yat güzelce dinlen düzelirsin inşallah.

Benim de "Beril" hoşuma gitti :KK5: buluş şeklin de çok güzel sana uygun bir isim işte :)

biz de "Ayşin"le "Aylin" için sorun yaşıyoruz ama tabi ki "Ayşin" olacak.
Aylin eşimin ablası eşim 2 yaşındaymış o 5 yaşında vefat ettiğinde. Ben hatıra olsun diye koyulmasına karşıyım ismin; hem kayınvalidemin beğenip koyduğu ismi ben koymak zorunda mıyım :KK11: eşimin gönlü olsun diye 1 harf değiştirip Ayşin dedim zaten :)
dün akşam da yine açıldı konu dedim en son zaten senin annenin beğenip koyduğu ismi ben koymak zorunda değilim benim kızım bu annenin değil diye...

yoğurtlu çorbalar iyi gelir canım, bir de haşlanmış patates... üşütmüş falan olabilirsin belki ben eylül başında olmuştum öyle 1 çubuk kraker yesem durmuyordu midemde; doktora git çok fazlaysa susuz kalmasın vücudun...

Kasıkta ağrı olabilir miymiş? Hala geçmedi de :( acıktım bir corba içiyim diye kalktım ağrıyo :( içip yatayım tekrar bakalım.

bende en son babaannem öldüğünde kusmuştum. 10 sene oldu. hamilelikte de bir iki kez kusar gibi yaptım. ne olduysa son zamanlarda oldu.
ama bu başka bir şey o acı su duruyor orda gıtsın dıye yıyorum daha kötü oluyor.
bu tombik kız mıdemı büzüştürdü sıkıştırdı heralde.
kusamamak berbat bir şey ben şimdi biraz rahatladım işte.
ben kusamıyorum o basınç yüzünden suratıma kan oturuyor.tam 1 hafta kızamıklı gıbı geziyorum ortada.dr parmağını boğazına sok mutlaka kustur kendını geldıgınde yoksagozlerın bıle kör olabılır dedı.. sankı mıdemdekıler kulaklarımdan gozlerımden fıskırıcakmıs gıbı bır basınç ama asla kusamıyorum ıste..

dun haşlanmış patates yedım o bastırdı ıcımı sende dene ıstersen..o sekılde sakınledı bıraz

ablan bizim kafadanmış. çok komik geldi ama dediği.
bakma sen bizim ismi 2 kişi beğeniyorsa 98 kişi karşı çıkıyor. işitmedik laf kalmadı.
anne tarafım biraz muhafazakar. babamın tarafının nasıl olduğunu söylemıyım.
işte yeni teyzemin torunu oldu adı afra nur. bana soruyorlar adı ne EMEK dıyorum. o ne biçim ad diyorlar. ama herkes afra nur koyamazki bana göre de o ne biçim ama sevmiş koymuşlar yüzlerine yorum yapmıyorum. herksin kendi fikri düşüncesi .
Ya zaten herkeze begendiremezsinki zevkler tartisilmaz her agizdan bi laf cikiyo onlara gore hareket edersek isimiz var

ablan bizim kafadanmış. çok komik geldi ama dediği.
bakma sen bizim ismi 2 kişi beğeniyorsa 98 kişi karşı çıkıyor. işitmedik laf kalmadı.
anne tarafım biraz muhafazakar. babamın tarafının nasıl olduğunu söylemıyım.
işte yeni teyzemin torunu oldu adı afra nur. bana soruyorlar adı ne EMEK dıyorum. o ne biçim ad diyorlar. ama herkes afra nur koyamazki bana göre de o ne biçim ama sevmiş koymuşlar yüzlerine yorum yapmıyorum. herksin kendi fikri düşüncesi .
Affra-taffra

işte ben bu kadar iddialı olamıyorum. çabuk kilo vermeyen biri olarak.
ayrıca şu lohusayken "tatlı ye sütün olsun" muhabbeti külliyen yalanmış. burada da bahsedildiği gibi, süt yapıcı faktörlerin en önemlisi su... şekerli ye demelerinin sebeplerinden biri de şekerli bi şey yiyince bol bol su içilir ya, o yüzdenmiş.

ben hemen veririm , gerçi süt olsun diye ne bulursam tıkmazsam ağzıma : )) su içmenin yeterli olacağını anlatmak lazım çevreye

haha beni kilo alma konusunda idol kabul etme istersen:KK56:
kizimda 25 kg aldim
oglumda basta zayiflaayim sonra dan ataga geçtim aldim bi 16-17 kg kadar
karatay sayesinde kurtulmustum hepsinden ama simdi geri aliyorum

senle dogumdan sonra karatay yapariz ne dersin:KK19:
Şimdiye kadar on kg aldım canım, şimdide insülin+diyet yaptığım için çok almam diye düşünüyorum. Ama hamileliğe şişko başladığım için sonrasında diyet yapmam şart tabi. Karataya gıcık oluyom şu aralar "şeker yüklemesi" muhabbetinden dolayı ama diyetini biraz esneterek yapabilirim :KK76:

canım bnmde normal ballı reçelli kahvaltı yaparsam ilk saatlık değerim 165-150 arası çıkıyor ama 2. saatte 120 nin altında oluyor değerim. Şimdi bnmde 50lılık yüklendi 1. saat değerime bakıldı 140 çıktı tam sınırda ama belki 2. 3. saatlik değerler normal çıkacaktı ama şeker olayı bni strese soktu oda çabası :) bilmiyorum yani karatay mı dr.lar mı haklı ama zaten yaptırdık gitti diyet vermişlerdi bana ama pek uyduğum söylenemez çünkü canım zaten bişi yemek istemiyor birde liste die kndimi kasmak acıkcası hiç içime sinmiyor
Benimde bi listem yok canım, glisemik indeksi düşük gıdaları tercih ediyorum sadece bi de ara öğünleri kaçırmıyorum.

valla en son 77 idi taaaa 1 ay önce. muhtemelen 85'e yaklaşmışımdır. arkandayım Ruya27 Ruya27
Bir ayda o kadar almamışsındır canım bea. Ben bir ayda hiç kilo almadım mesela. Enteresan bir gebeyim zaten ilk üç ay 6 kilo, 2. Üç ayda 4 kilo aldım 6. Aydan beri de almıyorum :KK57:

Back
X