• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bızımkılerde oleydı dugun zamanı ogrendım. ben saolun almış kdr oldunuz bız alırız dıyıp onunu kapatıyorum. bize de kendi arabalarının lastiklerini değiştirttiler. öderiz dediler hala ödicekler. zaten beklemiyorum da alıştım. eşime de bişi diyemiyorum arada kalmasın diye. ama engel olabildiklerime engel olmaya çalışıyorum valla.
bende bişey diyemiyorum esime,şimdiye kadar da aldıklarının hesabını yapmadım ama şuan tek maaş geçiniyoruz ve bebişin bi sürü masrafı var bu kadar düşüncesiz olmalarına dayanamıyorum. Ben dedigin gibi yapayım en iyisi gidip kendim alayım bitsin.
Onlar almadan kendiniz alın en iyisi kafan rahat olur.
doğru söylüyorsun

iki isim konusuna bence bu kadar takılmamak gerek..eger bırbırıyle uyumlu ıse ısımler ıkısıde kullanılır kı bu anne babanın seslenısıyle alakalı fazlasıylada..benım de ısmım 2tane kımı ınsanlar ılkını söyler kımı ınsanlar 2. sını..bı sıkıntı olmadı hıc..

aılemızdede 2 ısımlı olduğu halde 2 sıyle hıtap edılende var edılmeyende.. yanı çocuğunuza seslenirken sıkıntı yaratmayacaksa nıye konulmasın kı?

ama sahsı fıkrım 1 tane olmasından yana..az ve öz her zaman tercıhımdır ;)

kızlar günaydın uzun zamandır yazamıyorum..bebeğimin haftasında sıkıntı yaşıyoruz, acaba benmle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı? normalde şuan 30+6 yım, ama son 3 doktor randevumda oğluşum hep 2 3 hafta önce çıkıyor. başta doktor iri bebek dedi, sonra bütün değerleri ilerde çıkınca son adet tarihinde bi yanlışlık var sanırım dedi. ne yanlışlık olcaksa, bilmiomuyum en son hastalandığım günü :63: ve dün beni 32 33 haftalık hamile ilan etti. birden ocak annesi oldum :KK64:
bebeğim sağlıklı olsunda ocak şubat fark etmez.. değerlerin 2 3 hafta önce çıkması bi sıkıntı değildir dimi? kafamı karıştırıyor..:110:

Erken döllenme geç döllenme diye bişey var. Demekki seninki erkendi. Bebişler sağlıklı olsun sıkıntı olmaz herhalde.

çay reklamlarındaki gibi konuştun : )) beyaz çay Türkiye de satılıyor mu hiç görmedim , Çin mi ben Çine gitsem açlıktan ölürüm onların beslenme şekilleri malum ıygg , kalsın Çin İtalyaya gideyim ama çok merak ediyorum orayı

Yok kız paso pilav yiyorlar. Bir de çorba içiyorlar ;) genelde deniz ürünleri tercih ediyorum ben yurt dışında. O yüzden sorun olmuyor beslenme ;)

Ya koyulmaz değil koy tabii Ben seviyorum iki adımı da ama kimseyi zorlayamam ikisini de söyle diye. Öteki orda gereksiz duruyor.
Annende alem sanki ne olacak adı koyulsa. Benim annemin adı möhübet mümkün değil koymak.

Annenin ismi de çok değişikmiş. Ben değişik kimsede olmayan isimleri severim ;) benim eşim de Türkiye'de tek mesela. Kv o isimli birisi varsa da eşinden sonra doğmuştur diyor. Annem sanki kendi annesinin ismini koymuş gibi bir hevesli işte. En son abimin kızı anneme büyükanne niye benim adım Fatma Ceren olmamış niye sadece Ceren olmuş demiş. Ona bile üzüldü bana anlatırken.

Ben çoktan kalktım patatesli yumurtamı çayımı yedim içtim şimdi keyif zamanı onda işe giderim

Ben yedide kalktım açım ama yemek verenim yok. Dün çok ağrım vardı gerçekten korktum. Bugün de devam ederse diye kalkamıyorum.

Ben yedide kalktım açım ama yemek verenim yok. Dün çok ağrım vardı gerçekten korktum. Bugün de devam ederse diye kalkamıyorum.
korkunun ecele faydası varmı bacım kalk doyur karnını..bı yumurta pısırcen hepı topu kuzu cevırmeyecen :KK70:

babamız EYMEN ya da SÂFÂ uzerınde düşünüyor canım.. :KK66: teşekkür ederım onerın ıcın..

ekmek arasını oturduğun yerden mı yapacakmışsın da oyle bır seçenek sundu :KK64:enıste..?
bır sorun olmaz..kafada büyükse cok yüksek ıhtımal sezeryan olursun başka n olcak kı..benm kıdeonde çıkıyor 2 haftaya yakın ama kafası kucukmus oyle dedı :KK66:

Öyle işte güya yorulmıycam ;)

Bugün ilk günaydın benden olsun.
Uyku tutmadı bi türlü, kafamdaki tilkiler bi rahat bırakmadi.
kızlar size bişey danışacam; benim eşim 6 aydır çalışmıyor, bana miktarini söylmedigi borçlari ve birde araba taksitimiz var.
geçen gün annesine mutfağa 1000 tlye tv aldı,aslında al biz parasıni göndeririz dediler ama sonrada ona ayırdıklari parayı harcadıklarini oğullarıyla ceplerinin nasılsa aynı olduğunu söylediler Ve göndermediler.
Şimdi kv bebeğin beşiğini biz alacaz diyo ama aynısını yapacaklar eminim.biz alacaz onlarda biz aldık diye gezecekler.
bunlar içimde sisip kalıyor, Sizce napayim?

şu maddi konularda ailelerin karışmasına bişeyler istemelerine sinir oluyorum, mutfakta da tv olmayıversin bizim de yok mesela neyse sinirlendim , bence beşiği alacaklarsa siz almayın parasını biz veririz ayağı yapacaklar galiba öyle anladım , almayın bakalım alıp gelsinler madem

Bana da dedi kilosu her şeyi önde. Adet tarihini yanlış biliyorsun dedi. Baktı eskiden uyumluymuş.şeker dedi o da yok sonra iri bebek dedi çıktı içinden.
Bende bilmiyorum problem mi değilmiş her şey normal diye düşünüp devam ediyorum. Hoş bebeği küçültecek değiller takma kafana. Eşim 6 kilo doğmuş.
Seninki kaç kilo

Bir de kiloyu hesaplarken boyuna göre hesaplıyorlar. Boyu uzunsa kilolu hesaplanıyor.

bızımkılerde oleydı dugun zamanı ogrendım. ben saolun almış kdr oldunuz bız alırız dıyıp onunu kapatıyorum. bize de kendi arabalarının lastiklerini değiştirttiler. öderiz dediler hala ödicekler. zaten beklemiyorum da alıştım. eşime de bişi diyemiyorum arada kalmasın diye. ama engel olabildiklerime engel olmaya çalışıyorum valla.

bizimki de bi bahçe malzemesi için babasına ben alırım onları demiş parça parça alınabilen bişeymiş ama lazım olan miktara yaklaşık 3 bin gibi bişey tutuyormuş tabi haberim yok , telefonda konuşuyor tamam bugün birazını alayım ben falan dedi bende ne alıyon hayırdır dedim söyledi , dedim benim niye haberim yok bana söylemen lazım sonuçta parça parça da versen o 3 bin bizden çıkacak bizim için tutar büyük söylemen lazımdı dedim , söylesem sanki al derdin dedi bende evet almamanı isterim dedim öyle kapandı bence gidip alıyor sanki ama şuan düşünmemeye çalışıyorum.

herkese günaydın ...
3 gündür sürekli uyanmaktan rahat bi uyuyamadım yatakta sağa sola dönmek işkence oldu artık birde gündüzleri minik tepikler geceleri epey çoğaldı uykumdan ediyor resmen bu bebek neden geceleri tepikliyor anlamıyorum uyusun yaa:KK51:
doğduktN sonrada gece kuşu olmasın sakın :KK17:
.....
ben oldum olası iki ismi sevemedim çocuga iki isim koyarlar sadece ilkini söylerler buna anne babada dahil ee diğer isim nerede ? kimlikte.. resmi bir yer olmasa kimse bilemez
biz tek ism koyacağız bana soruyorlar ikinci ismi ne?:110: ikinci ismi yok tek isim sade ve öz
koyanlara saygım var tabi anne baba nasıl seslenirse etrafta o şekilde alışır

bende bişey diyemiyorum esime,şimdiye kadar da aldıklarının hesabını yapmadım ama şuan tek maaş geçiniyoruz ve bebişin bi sürü masrafı var bu kadar düşüncesiz olmalarına dayanamıyorum. Ben dedigin gibi yapayım en iyisi gidip kendim alayım bitsin.

doğru söylüyorsun

Eşler ailelerine bişey diyemiyor. Parası olmasa bile isteklerini yapmaya çalışıyorlar. Inşallah bundan sonra bişey istemezler.

Yok kız paso pilav yiyorlar. Bir de çorba içiyorlar :KK66: genelde deniz ürünleri tercih ediyorum ben yurt dışında. O yüzden sorun olmuyor beslenme :KK66:

börtü böcek ne varsa midelerinde , bi Çinli tanısam arkadaş olsam iyi bi beslerim ne yemekler yaparım öğretirim maksat yemek yesin yavrucak , ne bileyim bizim yemek kültürüyle onların ki çok farklı yaw

Back