• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bazı kadınlara cok sasırıyorum
dr normal doğum sonrası pansumanı anlatır,batıkon ve krem verır bırde enfeksıyon kapmasın dıye antıbıyotık..normal sartlarda temızbır ınsansan dr un dedıklerını de bırebır yaparsan dıkıs acısıda cekmezsın sonrasında basın belayada gırmez..yok patladı yok dıkısım attı :p

kadın alt dıkısıne zeytınyagı surmus..sureklı nemlı kalan dıkıs kurumadığı ıcın tutmamış 1 aydır ağrıdan duramıyom dıyo..daha dun de mıllete zeytınyagı surun cok yumusatıyo dıye tavsıyelerde bulunuyordu..dr kızmış bugun..hey ya rabbım..kıt akıllılar

dr normal doğum sonrası pansumanı anlatır,batıkon ve krem verır bırde enfeksıyon kapmasın dıye antıbıyotık..normal sartlarda temızbır ınsansan dr un dedıklerını de bırebır yaparsan dıkıs acısıda cekmezsın sonrasında basın belayada gırmez..yok patladı yok dıkısım attı :p

kadın alt dıkısıne zeytınyagı surmus..sureklı nemlı kalan dıkıs kurumadığı ıcın tutmamış 1 aydır ağrıdan duramıyom dıyo..daha dun de mıllete zeytınyagı surun cok yumusatıyo dıye tavsıyelerde bulunuyordu..dr kızmış bugun..hey ya rabbım..kıt akıllılar
yaaaaaa demeyın öyle cok kotu oldum. o nasıl bır sey yaa
benım kikişim lütfen gorunur yerde olsun. istemiyorum normal doğum.
tüylerım dıken dıken oldu.

Ona da biri demiştir belki. Biz kulaktan dolma işleri yapmayı çok severiz zaten.

erken dogum belirtisi falan değil yani

valla bebek büyüdükçe sırt ağrınız artar normaldir diye yazıyordu nette
tabiki erken doğum belirtiside olabilir ama tek başına erken doğum belirtisi diyemeyiz yada en azından biz diyemeyiz doktor karar verir
başka şikayetlerin varsa doktorunla konuş canım

dikişe zeytin yağı sürmek nedir yaaa :KK53:
Allah akıl fikir versin herkese doktorun verdiklerini kullanmaz kafasından element uydurur :KK45:

ben hala eve gitmedim. 6 ya kadar işte durduğum görülmemıstır.
bu aksam bende kumpir yapacağım özendım sızlerden.
sosis neden zararlıydı . pişirsem olmaz mı?

yaaaaaa demeyın öyle cok kotu oldum. o nasıl bır sey yaa
benım kikişim lütfen gorunur yerde olsun. istemiyorum normal doğum.
tüylerım dıken dıken oldu.
canım normal doğum yaptım estetık dıkıs atıldı(mardın gıbı kadın basına en az 10 cocugun dustugu bır yerde)estetık dıkıs yaptı ebe..eve gelınce pansuman yapmak ıcın aynayı elıme aldığımda dikiş bıle gormedım ben..dedım neresine batıkon surcem ..
dıkıste bırsey yok ama kadınların akılları akıllara zarar.

sosısı dılımle azcık sıvı yag 1 tatlı kasıgı kadar salca tuz ve 1 cay bardağı suda pısır..ağzını kapat 10 da tum suyuceker oyle kullan ;)

ya kızlar bu aylarda tetanoz yapılır mı bısey olurmu?
ebeye ılk hamılelıgımde 2 sını yaptırdım kalanını yaptırmadım dedım..ası kartını getır 5 e tamamlayalım dedı..

kadın normal doğum yapmış 4 gun olmuş banyo yapmamış:KK57: tevbe yarabbım obebe nasıl o memelerden sut emıyor acaba.. neymıs dıkıslerıne zarar gelır dıye korkuyormuş..hyr 2 gun daha yıkaanmasa örümcek agı bağlayacak zaten:KK70:

Pişmeyince ya da az pişerse zararlıydı çokça pişirirsen yenir ;)

kadın normal doğum yapmış 4 gun olmuş banyo yapmamış:KK57: tevbe yarabbım obebe nasıl o memelerden sut emıyor acaba.. neymıs dıkıslerıne zarar gelır dıye korkuyormuş..hyr 2 gun daha yıkaanmasa örümcek agı bağlayacak zaten:KK70:

bide durup durup yağlanıyor pehlivanlar gibi
ööööffff kusacam açılın :confused:

Ne !!! Ben doğumdan hemen yarım saat sonra banyo yapmam için uyarıldım :) hastaneden çıkmadan iki kere çıktığım gün içinde de yaptım abooooouvvv

ama sen ne kadar zayıfsın böyle S Sond nın kızdığı kadar varsınız yaaaaaaaa kıskanmıyayım felan diyorum ama benimde canım var bende insanım
Ya ben şaşırıyorum siz böyle deyınce ben zayııf degldim hamile kaldĞımda hatta tam dıyete başlamştım hamile oldğmu öğrendim sonra kötü gecince 65 e düştümm yani şimdye kadar 5 kılo aldım 70 im.bende anlamadm ben hep 90 la girerim doğuma dyoduum herkes şokta nasl bukadar az aldın senden beklemzdik dyolar bende kendimden beklemezdim:anneadayı:

Kızlar Hastaneden Şimdi Geldim. Gece Boyunca Karnım Taş Gibiydi Neyse Sabaha Kadar Döndüm Durdum Sabah Duş Aldım Geçmedi Ağrı İşede Gitmedim Sonra Kasıklarıma Bir Sancı Girdi :KK43: Ağlamaya Başladım Melise Bişey Oldu Diye

Dr Aradım Hemen Gel Nts Sokalım Seni Dedi Gittim Çok Şükür Nts Sancı Çıkmadı Ultrasonla Baktı Bebek Gayet İyi Dedi Kalp Atışında Sıkıntı Yok Dedi Eee Ben Geceden Beri Neden Kıvranıyorum Dedim İdrar Tahlili, Kan Tahlili Yaptı Enfeksiyon Çıkmış Ama Öle Korkulcak Bişey Yok Dedi. serum Taktı Ayaklarını Sıcak Tut Dedi. Bu Arada Güzel Kızım 1175 gr Olmuş Kurban Olurum Onu Verene :KK68:

Back
X