• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ne operasyonu? Ameliyat oluyorsan tabii ki dozajı daha fazla oluyor.

rahim dikişi,işte bende öyle bi deneyim olunca acaba nasıl ıkınıyorlar diye düşünmüştüm,ben hiç kıpırdatamamıştım belden aşağısını...

rahim dikişi,işte bende öyle bi deneyim olunca acaba nasıl ıkınıyorlar diye düşünmüştüm,ben hiç kıpırdatamamıştım belden aşağısını...

Annem de dizinden ameliyat olmuştu ona da epidural vermişlerdi o da vurulan yerden sonrasını hissetmemişti. Bunda daha az dozaj ama acı olursa artırıyorlar.

iyi akşamlar hatunlar ben geldim :KK54:
öğleden sonra eve kociş geldi okuldan kızlar hadi gidelim gez hava al dışarda dedi hafta boyu evdeydin dedi.
Saat 16.30 da çıktık beni süpriz bir yere yemeğe götürdü taa 4. 5. aylarda bişi aşermiştim hiç bilmediğim bişiydi onu yedik :)
Snrada geçen ebebektn netten emzik biberon fln almıştım emziğin rengini değişmek için leventteki ebebeğe uğradık. Emziği değiştik mavisini aldık 4 numara prima prim care 104lu ekonomik bez paketlerinden aldık bebişime, 12lı unibaby yenidoğan ıslak mendil aldık patikli patiksiz 5 tane alt pijama aldık 2 tane 3 aylık - 3 tane 6 aylık olanlardan. 1 tane ayakkabı aldık ilk ayakkabısı lacivertli kırmızılı bişi :KK46: Birde dün doğum yapan arkadaşın kızı için hediye aldık geldik eve.

Eve gelince eşim göbüşümü çekti kocaman bir göbüş iyice büyüdü göbüşün diyordu resim çekti, sizede ekliyim :anneadayı:

Anam buyrun benim koca göbeğimi biri boydan biri yakından biraz leoparlı elbise deseninden zor belli oluyorda idare edin artık :anneadayı::KK46::nazar::KK48:

Eklentiler

• 4.webp
    4.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 124
  • 5.webp
    5.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 120
kizlar ya çocuklar oyun oynuyorduk , ben onlara degisi, sorular soruyordum onlarda dusunup cevap veriyoalrdi
annen ne is yapîyor deyince, benim oglan yemek yapip bulasik yikiyor dedi : ))
ay bozuldum sanki baska bisey yapmiyommu ben yani,evin her isi bende dönüyor
ama çocuk sadece onlari goruyor demekkkiii

Anam buyrun benim koca göbeğimi biri boydan biri yakından biraz leoparlı elbise deseninden zor belli oluyorda idare edin artık :anneadayı::KK46::nazar::KK48:

Kocaman olmuş gerçekten maşallah :nazar: ;)
Akşamla sabahın şişkinliği de farkediyor. Sabah daha az şişkin oluyordur di mi?

Kocaman olmuş gerçekten maşallah :nazar: :KK66:
Akşamla sabahın şişkinliği de farkediyor. Sabah daha az şişkin oluyordur di mi?

Evet canım sabah biraz daha inik oluyor akşam şişiyor birde orada afedersiniz çişimi tutuyordum eve girdik hemen resim çekesi geldi bnm kocişimin :KK48: :nazar: bnm popoda büyük ya iyice genişledim popoda geriye doğru aldı gitti başını

hahahah dogurdummmuu : )))
onu diyenler dogurmamislar hiç hayatinda : )
valla çati muayenesi hangisi bende bilmiyorum ama her ay gittigimde dr altdan bakiyor burdaki doktorlar, hangisi normal muayane hangisi çati bilmiyorumki : ))))
ama ben zaten iki kere normal dogurdum çati kati falan gayet musait ol
hahaha doğum nasıl bişe bilemicem ama çatı muaynesinin çok zor olduğunu duyunca karşılaştığım şeye çatı muaynesi demedim :KK70::KK70::KK70:
çatı muaynesi parmakla yapılıyor , vajinal usg yerine parmak sokarak bakıyor :KK23:
senin çatın gayet müsaittir tabi sen büyütmüşündür üçüncüye yeteri kadar alan açmışsındır :KK70::KK70:

kızlar benim küçük görümcem (21 yaşında) şuan doğum sancısı çekiyormuş :) :) :) canım yaaaaa o köyde yaşıyor ve evde doğum yapacak (aslında ilçeye gidecekti ama noldu bilmiyorum ) Allahım oğlunu sağlıklı bir şekilde kucağına alır inşallah :) :) :) ayyy çok heyecanlandım
Karsta mı? Geçen biri artık evde doğum yok daha diyordu. Varmış demek

kizlar ya çocuklar oyun oynuyorduk , ben onlara degisi, sorular soruyordum onlarda dusunup cevap veriyoalrdi
annen ne is yapîyor deyince, benim oglan yemek yapip bulasik yikiyor dedi : ))
ay bozuldum sanki baska bisey yapmiyommu ben yani,evin her isi bende dönüyor
ama çocuk sadece onlari goruyor demekkkiii

Bir de yemek yaparken ya da bulaşık yıkarken bir iki yorulduğunu falan Söylediysen anneciğini yoran şeyleri daha çok akıllarında tutuyorlar :)

Back
X