• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ıstanbulda yenıdogan sunnetı yapan bıldıgınız ıyı bır dr & hastane varmıkızlar...?

kocaelıde bulamadım ben
Genel anestesi ile yapan cok yer var ama benim esim lokal istedigi icin bahcelievlerde bir hastaneye yaptirmistik

cimcimesultan capadaki dr bana 32+0 hatta 1 gun once 2 gun sonra olur dert degil dedi.

bugün pijama bakacağım kaç haftadır arıyorum adam akıllı bişey bulamadım bi mağaza vardı bu hafta pijama getirtecekti NBB pierre carden falan onada bakıyım artık olmadı netten alacam böyle olmuyor
taktım pijamaya illa güzel kaliteli olacak yıkayınca cekmeyecek
Ben yeni inci den aldım canım. Malı çok güzel ve çekmedi

ozel hastaneler genelde yapiyor. bir arkadasin 1 ay once anadolu yakasinda umraniyede Erdem hastanesinde yaptirdi ben de orada yaptiricam insallah.. bebeginin sunnet old. gun gittik masallah cok sakindi, hic sikinti cekmemisler. fiyat da 250 tl
benımde kuzenım doğumdan 2gun sonra yaptırmıştı ozel bır hastanede ama hatırlamıyorum nereydı ıstanbulda.. çocuk sunnetlımı degılmı anlamamıştık o derece hemen ıyı olmuştu..
Genel anestesi ile yapan cok yer var ama benim esim lokal istedigi icin bahcelievlerde bir hastaneye yaptirmistik
yasadıgım yerde yenıdogan yapmıyorlar ıstanbul yolları gorunuyor gıbı bıze..ama bendegenel anestezı ıstemıyorum spreyle uyusturuyorlarms

kızlar çok acil bişey soracağım
ben şimdi 29 + 3 üm
doğum iznine 32+0 da çıkılıyormuş
19 aralık benim 32. haftaya girdiğim gün
ben o gün mü izne ayrılmalıyım
yoksa 25 aralık 32. haftamın son günü o gün mü
cimcimesultan capadaki dr bana 32+0 hatta 1 gun once 2 gun sonra olur dert degil dedi.

cok gecmi; olsun, atesin varsa doktora gitsen iyi olmazmi hem rapor alirsin dinlenirsin...
bal limon zencefilde care ariyorum bakalım..izinleri doğum sonrasına aktarmak için çalışabilir raporu almıştım dün bakalım yarın iyi olmazsam alırım mecburen rapor

tesekkur ederim çalışabilir raporu alıp ertesi gün hasta olmam da ilginç oldu
Gecmis olsun canim. Ben bizim okuldaki memura sordum 32den sonra alinan raporlar aktarilmiyo mu diye, haberi yok, yok oyle bir sey dedi. Sistem bunu otomatik hesaplamiyo mu, kafalarina gore mi takiliyolar?

Gecen bir kadın bir erkeğe rast geldik tv de. Ikizlere hamileymiş doğum için hastanedelerdi. Izleyemedim yaw. Hiç komik gelmedi sanki dalga geçiyorlarmış gibi geldi.
Benim eşim çok seviyor onları ama bir şey var onlarda izlerken biri oturuyor göğsüme nefes alamıyorum. Sıkıntı çöküyor içime tebessüm bile etmiyorum nedense.eskiden de öyleydi.

Gecmis olsun canim. Ben bizim okuldaki memura sordum 32den sonra alinan raporlar aktarilmiyo mu diye, haberi yok, yok oyle bir sey dedi. Sistem bunu otomatik hesaplamiyo mu, kafalarina gore mi takiliyolar?
aktif olarak çalıştığın günleri aktarabiliyorsun canım 32. Haftadan sonra 32 den sonra izin rapor kullandığın günleri aktaramiyorsun

32+0 yani 32 bittgi gun

25 aralık olarak hesapladım ben. Sen yine de bi doktoruna sor

Günelerimiz aynı 25 Aralık'ta çıkıyoruz bende gün saymaya başladım:)

32. Haftaya girdiğin gün diye biliyorum.

32 haftanin son gunu diye biliyorum

32 haftanin son gunu. 33 e girmeden yani

çok teşekkür ederim kızlar işyerime bildireceğimde yanlışlık olmasın diye sordum hepinizi öptüm

Benim eşim çok seviyor onları ama bir şey var onlarda izlerken biri oturuyor göğsüme nefes alamıyorum. Sıkıntı çöküyor içime tebessüm bile etmiyorum nedense.eskiden de öyleydi.

Esprinin boyutuyla alakalı olsa gerek. Eski bölümleri yurt dışındaki bölümlerden alıntıydı italyada da Fransa'da da izledim birebir aynı olanlarını bile çektiler Burda ama yeni bölümleri bizim aile yapısına uydurmaya mı çalışıyorlar nedir yazarda da pek iş yok gibi. Hep erkek esprileri var. Demet çok iyi oynamasa izlenmez diye düşünüyorum.

aktif olarak çalıştığın günleri aktarabiliyorsun canım 32. Haftadan sonra 32 den sonra izin rapor kullandığın günleri aktaramiyorsun
Iste bunu bizim memur bilmiyo:) ben, sagolun senin ve serefnazin uyarisiyla temkinli olucam lakin bilmemesi cok ilginc, cunku eski bir memur.

benımde kuzenım doğumdan 2gun sonra yaptırmıştı ozel bır hastanede ama hatırlamıyorum nereydı ıstanbulda.. çocuk sunnetlımı degılmı anlamamıştık o derece hemen ıyı olmuştu..
yasadıgım yerde yenıdogan yapmıyorlar ıstanbul yolları gorunuyor gıbı bıze..ama bendegenel anestezı ıstemıyorum spreyle uyusturuyorlarms

evet cok cabuk iyilesiyorlar gobekleri dusmeden pipisler iyilesiyor. esim istemedi ilk once ama ablamin oglu tikaniklik yuzunden genel anestezi ile sunnet olunca sicak bakmaya basladi lokal yapiyorlar yeni dogana.

Dün kayınvalidem geldi sabahtan görümcemin çocuğuyla az önce gittiler. Çok yoruldum çok yorgunum. Yavrum kıpır kıpır. Dün gece yatarken eşime isim konusunu bi kez daha açtım. Cengiz koymana karışmıyorum ama onca müslüman katili bi adamla muhammed ismini yanyana koyman hiç doğru değil dedim. Beni zaten saymıyorsun dedim. Fatih isminde karar kıldığımı söyledim. Hemen imternete girdi bana iyi bi isim olduğunu ispatlamak için ama baktı ki haklıyım anlamı önemli vs.gbi laflar söyledi en sonunda da daha 2 ayımız var biraz daha düşünelim ismi dedi. Bi umut oldu benim için. Dua edin ne olur vazgeçsin. Çok rahatlıycam valla. Bu konuları konuşurken arada ikinci oğlumuzun adını ya mustafa ya rasul koyalım ddi. Muhammed mustafa rasul isimleride hep kayınvalidemin nişanlı olduğumdan beri erkek torunum olursa koycam dediği isimler. Niye hep senin ailen koyuyo benim ailem karışmıyo ben baabmın ismini koymak için diretmiyorum dedim sen gelin geldin bize dedi. Ben gelin geldim ben doğuruyorum bel ağrılarını bulantıları kusmaları sen çekmedin azıcıkta bana danışsan fena mı olur dedim. Biraz ikna oldu ama sanırım eşimin ailesi dolduruyo onu :( duymadım ama öyle hissediyorum. Cengiz olacak diye diretirse bende babamıismini şart koşayım mı sizce ? Çok kanıma dokunuyo ısrarcı olmaları onların isim koymaları. Bu arada cengiz kayınpederimin ismi. Cevap yazarsanız fikir verirseniz çok mutlu olurum. Hepimize hayırlı krampsız akşamlar..

Esprinin boyutuyla alakalı olsa gerek. Eski bölümleri yurt dışındaki bölümlerden alıntıydı italyada da Fransa'da da izledim birebir aynı olanlarını bile çektiler Burda ama yeni bölümleri bizim aile yapısına uydurmaya mı çalışıyorlar nedir yazarda da pek iş yok gibi. Hep erkek esprileri var. Demet çok iyi oynamasa izlenmez diye düşünüyorum.
fox a geçince eski tadı vermez oldu star daha iyidi hiç bir bölümünü kçırmazdık nedense bu sezon hiç aklımıza gelmiyor

aynen katılıyorum.. bu bolumlerı ızlerken banada kal gelmedı degıl ..sıktı

Back
X