Genel anestesi ile yapan cok yer var ama benim esim lokal istedigi icin bahcelievlerde bir hastaneye yaptirmistikıstanbulda yenıdogan sunnetı yapan bıldıgınız ıyı bır dr & hastane varmıkızlar...?
kocaelıde bulamadım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel anestesi ile yapan cok yer var ama benim esim lokal istedigi icin bahcelievlerde bir hastaneye yaptirmistikıstanbulda yenıdogan sunnetı yapan bıldıgınız ıyı bır dr & hastane varmıkızlar...?
kocaelıde bulamadım ben
Ben yeni inci den aldım canım. Malı çok güzel ve çekmedibugün pijama bakacağım kaç haftadır arıyorum adam akıllı bişey bulamadım bi mağaza vardı bu hafta pijama getirtecekti NBB pierre carden falan onada bakıyım artık olmadı netten alacam böyle olmuyor
taktım pijamaya illa güzel kaliteli olacak yıkayınca cekmeyecek
benımde kuzenım doğumdan 2gun sonra yaptırmıştı ozel bır hastanede ama hatırlamıyorum nereydı ıstanbulda.. çocuk sunnetlımı degılmı anlamamıştık o derece hemen ıyı olmuştu..ozel hastaneler genelde yapiyor. bir arkadasin 1 ay once anadolu yakasinda umraniyede Erdem hastanesinde yaptirdi ben de orada yaptiricam insallah.. bebeginin sunnet old. gun gittik masallah cok sakindi, hic sikinti cekmemisler. fiyat da 250 tl
yasadıgım yerde yenıdogan yapmıyorlar ıstanbul yolları gorunuyor gıbı bıze..ama bendegenel anestezı ıstemıyorum spreyle uyusturuyorlarmsGenel anestesi ile yapan cok yer var ama benim esim lokal istedigi icin bahcelievlerde bir hastaneye yaptirmistik
cimcimesultan capadaki dr bana 32+0 hatta 1 gun once 2 gun sonra olur dert degil dedi.kızlar çok acil bişey soracağım
ben şimdi 29 + 3 üm
doğum iznine 32+0 da çıkılıyormuş
19 aralık benim 32. haftaya girdiğim gün
ben o gün mü izne ayrılmalıyım
yoksa 25 aralık 32. haftamın son günü o gün mü
tesekkur ederim çalışabilir raporu alıp ertesi gün hasta olmam da ilginç oldugecmis olsun. Calisabilir raporu sonrasi grip olmak bile luks yahu
Bana da öyle geldi. Son zamanlar geçmez derler ama hazırlık falan aman yetişecek mi.az kaldı şu bu derken bir bakıcaz 34 lere gelmişiz.67 Zonguldak olduk. Bu iki rakamli sayilar daha cabuk mu geciyo ne?!
Hamilelikten dolayı çalışabilirim ama üşüttüğüm için çalışamam dersin.tesekkur ederim çalışabilir raporu alıp ertesi gün hasta olmam da ilginç oldu
Ben de hic dayanip izleyemiyorum, bayiyor beni.Gecen bir kadın bir erkeğe rast geldik tv de. Ikizlere hamileymiş doğum için hastanedelerdi. Izleyemedim yaw. Hiç komik gelmedi sanki dalga geçiyorlarmış gibi geldi.
bal limon zencefilde care ariyorum bakalım..izinleri doğum sonrasına aktarmak için çalışabilir raporu almıştım dün bakalım yarın iyi olmazsam alırım mecburen raporcok gecmi; olsun, atesin varsa doktora gitsen iyi olmazmi hem rapor alirsin dinlenirsin...
Gecmis olsun canim. Ben bizim okuldaki memura sordum 32den sonra alinan raporlar aktarilmiyo mu diye, haberi yok, yok oyle bir sey dedi. Sistem bunu otomatik hesaplamiyo mu, kafalarina gore mi takiliyolar?tesekkur ederim çalışabilir raporu alıp ertesi gün hasta olmam da ilginç oldu
Benim eşim çok seviyor onları ama bir şey var onlarda izlerken biri oturuyor göğsüme nefes alamıyorum. Sıkıntı çöküyor içime tebessüm bile etmiyorum nedense.eskiden de öyleydi.Gecen bir kadın bir erkeğe rast geldik tv de. Ikizlere hamileymiş doğum için hastanedelerdi. Izleyemedim yaw. Hiç komik gelmedi sanki dalga geçiyorlarmış gibi geldi.
aktif olarak çalıştığın günleri aktarabiliyorsun canım 32. Haftadan sonra 32 den sonra izin rapor kullandığın günleri aktaramiyorsunGecmis olsun canim. Ben bizim okuldaki memura sordum 32den sonra alinan raporlar aktarilmiyo mu diye, haberi yok, yok oyle bir sey dedi. Sistem bunu otomatik hesaplamiyo mu, kafalarina gore mi takiliyolar?
32+0 yani 32 bittgi gun
25 aralık olarak hesapladım ben. Sen yine de bi doktoruna sor
Günelerimiz aynı 25 Aralık'ta çıkıyoruz bende gün saymaya başladım:)
32. Haftaya girdiğin gün diye biliyorum.
32 haftanin son gunu diye biliyorum
32 haftanin son gunu. 33 e girmeden yani
cimcimesultan capadaki dr bana 32+0 hatta 1 gun once 2 gun sonra olur dert degil dedi.
Benim eşim çok seviyor onları ama bir şey var onlarda izlerken biri oturuyor göğsüme nefes alamıyorum. Sıkıntı çöküyor içime tebessüm bile etmiyorum nedense.eskiden de öyleydi.
Iste bunu bizim memur bilmiyo:) ben, sagolun senin ve serefnazin uyarisiyla temkinli olucam lakin bilmemesi cok ilginc, cunku eski bir memur.aktif olarak çalıştığın günleri aktarabiliyorsun canım 32. Haftadan sonra 32 den sonra izin rapor kullandığın günleri aktaramiyorsun
benımde kuzenım doğumdan 2gun sonra yaptırmıştı ozel bır hastanede ama hatırlamıyorum nereydı ıstanbulda.. çocuk sunnetlımı degılmı anlamamıştık o derece hemen ıyı olmuştu..
yasadıgım yerde yenıdogan yapmıyorlar ıstanbul yolları gorunuyor gıbı bıze..ama bendegenel anestezı ıstemıyorum spreyle uyusturuyorlarms
fox a geçince eski tadı vermez oldu star daha iyidi hiç bir bölümünü kçırmazdık nedense bu sezon hiç aklımıza gelmiyorEsprinin boyutuyla alakalı olsa gerek. Eski bölümleri yurt dışındaki bölümlerden alıntıydı italyada da Fransa'da da izledim birebir aynı olanlarını bile çektiler Burda ama yeni bölümleri bizim aile yapısına uydurmaya mı çalışıyorlar nedir yazarda da pek iş yok gibi. Hep erkek esprileri var. Demet çok iyi oynamasa izlenmez diye düşünüyorum.
aynen katılıyorum.. bu bolumlerı ızlerken banada kal gelmedı degıl ..sıktıEsprinin boyutuyla alakalı olsa gerek. Eski bölümleri yurt dışındaki bölümlerden alıntıydı italyada da Fransa'da da izledim birebir aynı olanlarını bile çektiler Burda ama yeni bölümleri bizim aile yapısına uydurmaya mı çalışıyorlar nedir yazarda da pek iş yok gibi. Hep erkek esprileri var. Demet çok iyi oynamasa izlenmez diye düşünüyorum.