Günaydınn :))
Hafta sonu açıköğretim sınavları vardı sabah-öğleden sonra; eşimle sınavdaydık iki gün...
dün de nöbetçiydi eşim yalnızdım; biraz uyudum sonra mutfağa girdim mutfağın alt dolaplarını temizledim; üstleri yapamadım :) bugünün yemeğini hazırladım; gözlerim kendiliğindenn kapandı kaç gündür bu kadar deliksiz ilk defa uyudum sanırım

dün nöbetçi olduğundan bugün evde eşim uyuyor şimdi

ben de fırsat bulmuşken bir bakayım dedim ama iki gün baya bir takipten kaçmışım :)
günaydın kızlarr.. bebeğin hemen hemn herşeyi alındı derken haftasonu yeni doğum yapan bi arkadaşıma gittim, yine büssürü masraf çıktı.. sizce bunlardan hangileri gerekli/gereksiz?
ateşölçer (weewell 70,00 TL)
bebek çantası (okiedog 200,00 TL) (bu gerekli biliorum, sadece daha almadığım için fiyat listeme girdi :)
Buhar Makinesi (weewell 80,00 TL)
Süt sağma makinesi (avent 270,00 TL)
Digital termometre/nem ölçer (30,00 TL)
ben arzum ateşölçer aldım 60 tl ve oda, biberon, banyo suyu ısısını falan da ölçüyor(muş) aldıktan sonra incelerken öğrendim)...
bebek çantası almayacağım ben normal bir sırt çantası daha kullanışlı geliyor yepyeni çantam var adidas'ın gözleri falan da güzel onu kullanacağım...
buhar makinesi aldım ben de (benim için önceliklilerdendi) ama sinbo'nun indirimdeyd, markette 40 tlye aldım. kaloriferli evde hava çabuk kuruyor çünkü; şimdiden geceleri kendi odamda kullanmaya başladım yatmadan önce yarım saat çalıştırıyorum, eşimin boğazı kururdu hep ona da iyi geldi :)
süt sağma makinesi çalışan anneler için gerekli ama ilk 2 ay falan zaten izinli olacağınızı düşünürsek hemen ihtiyaç yok bence...
digital termometre/nem ölçere bence gerek yok...
Tiroit yavas calisiyo ya..ilac kullaniyorum.. Bebek biraz rahatsiz ediyo hazimsizlik degil ama..Bide benim esim yanimda degil baska sehirde biraz kafama takiyorum galiba
eşinin yanında olmamasından olabilir canım... hamile değilken bile eşim 1 hafta il dışı görevdeydi evde sabaha kadar oturup gün aydınlanırken dalabiliyordum uykuya... Şimdi de nöbetçi olduğunda çok yorgun değilsem gün aydınlanıyor...
inşallah ikinci böyle olmaz

ben öyleymişim annem her yemekte sinirden kaseyi lavaboya fırlatırmış kaç tane kırmış

kardeşime de daha yaşında değilken bile "tok artık yeter" diyorduk da "ı-ııı aç, aç" diyordu karnını gösterip