• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Herkese iyi geceler
Kayınpederimin eşi doğum yaptı ordan geldik
Bebeği 40 hafta olmasına rağmen hala dönmemişti..
Onlarda sezaryene karar verdi
Bir güzel kız , bir güzel anlatamammm
Tam Rus-Türk melezi
Allah nazardan saklasın gerçekten
Yalnız şunları tecrübe edindim
Sizlerle paylaşmak istedim

-Sezaryen yapıcaklar gecelik alsın,pijama EZİYET !
-Hasta bezi muhakkak alalım normal yada sezaryen farketmez
-Ve sezaryen olucaksa pompa ŞART ! (çünkü gelen bir süt yok,hemşireler sürekli emdirin diyor ama bebek çabuk yoruluyor ve gerektiği kadar çekim olmadığı için değişim de yok)
******Ayıca Chicco el pompası alacağınıza hiç almayın , çok saçma hiç bir işe yaramıyor
-Ve denildiği gibi doğumdan sonra çok üşüyor anne , yaklaşık 6 saat sonra ısınabildi .. Kalın sabahlık gerçekten bir ihtiyaç
Amanınn doğdu mu cici annenin bebeği. Sarı kızdır şimdik. Senin bebeğin halası mı oldu yani.

selam hanimlar
naberisniz, geçmisi okumadim sabah 5000 deydi kaç olmus sayfa masallah : )

bugun yorgunum erken uyyum dedim ama ne mumkun
bu velet beni uyutmuyor, tekmeleri canimi yakiyor
napsamda dursa
uyku gozumden akiyor yaaa

oy maşallah ona :)
Bazen benim de canım az oluyor
*Kızım biraz dur uyuyayım sonra yine oynarsın * diyorum
Daha da coşuyor :KK70:
Seve seve beraber uyuyoruz sonrasında
Sende koy elini karnına
Bebeğini yanındaymış gibi seve seve uyut Hoppa

Herkese iyi geceler
Tam Rus-Türk melezi

-Ve sezaryen olucaksa pompa ŞART ! (çünkü gelen bir süt yok,hemşireler sürekli emdirin diyor ama bebek çabuk yoruluyor ve gerektiği kadar çekim olmadığı için değişim de yok)
******Ayıca Chicco el pompası alacağınıza hiç almayın , çok saçma hiç bir işe yaramıyor
-Ve denildiği gibi doğumdan sonra çok üşüyor anne , yaklaşık 6 saat sonra ısınabildi .. Kalın sabahlık gerçekten bir ihtiyaç
Gozunuz aydin! Ben de chicconun manuel pompasini almistim! Nolduki ise yaramadi?

Herkese iyi geceler
Tam Rus-Türk melezi

Allah anlai babali buyutsun canim
esin abimi oldu kiz,iyi gitmis yanina erkekler bu konuda daha ahssas oluyolarda

sezeryan oldugu için usumustur belki ben usuudugumu hatiralamiyorum
ama siz alin tabi yaniniza her biseyi nolur nolamz

oy maşallah ona :)
Bazen benim de canım az oluyor
*Kızım biraz dur uyuyayım sonra yine oynarsın * diyorum
Daha da coşuyor :KK70:
Seve seve beraber uyuyoruz sonrasında
Sende koy elini karnına
Bebeğini yanındaymış gibi seve seve uyut Hoppa
valla seveck hal kalmadi uykusuzlukdan ölüyorum, bilsem ne tarafta poposu iki vurcam dermisimm:KK53::KK53::KK53:
ay biraz sakinledi gibi gidip bi daha deneyim uyumayi

[pkasss, post: 38207336, member: 492100"]Herkese iyi geceler
Tam Rus-Türk melezi

-Ve denildiği gibi doğumdan sonra çok üşüyor anne , yaklaşık 6 saat sonra ısınabildi .. Kalın sabahlık gerçekten bir ihtiyaç[/QUOTE]

Gozunuz aydin maasallah bebise.

Tatlı bebikler ve güzel anneleri, hepinize güzel bir gece ve uyku diliyorum.Biz de oğluşla yatmaya gidiyoruz, hepinizi öperim güzel göbişlerden.:KK73:

Aynen Tatlım Dikdörtgen Keselerin İçine Koydum Kelebeklerin Arkasınada Mıknasıt Yapıştırdım 404 Yapıştırıcıyla Telefonda Bu Resmi Buldum Ama Çok Net Değil Akşama Ben Sana Bitmiş Güzel Bir Resim Gönderirim :KK66:
Kelebekleri gazır mı aldın yoksa tek tek kestin mi canım? Çok güzel olmuş ellerine sağlık

Gozunuz aydin! Ben de chicconun manuel pompasini almistim! Nolduki ise yaramadi?

Teşekkürler :)
Hiç göğsü çekmiyor
Zaten başka birinin çekmesi gerekiyor insan kendi kendine yapamıyor ki,çok zor olur

He sütün güzel gelirse hepsi işe yarar , ama olurda ilk anda süt gelmez ve umudun bu pompa olursa çok birşey bekleme..
Değişme imkanın var mı ?

Teşekkürler :)
Hiç göğsü çekmiyor
Zaten başka birinin çekmesi gerekiyor insan kendi kendine yapamıyor ki,çok zor olur

He sütün güzel gelirse hepsi işe yarar , ama olurda ilk anda süt gelmez ve umudun bu pompa olursa çok birşey bekleme..
Değişme imkanın var mı ?
15 gunu gecti alali aman neyse olmadi hastanede de makina oluyormus onla yaparim evde de chiccoyla devam ederim :)

Allah anlai babali buyutsun canim
esin abimi oldu kiz,iyi gitmis yanina erkekler bu konuda daha ahssas oluyolarda

sezeryan oldugu için usumustur belki ben usuudugumu hatiralamiyorum
ama siz alin tabi yaniniza her biseyi nolur nolamz

Amiiin inşallah , evet kocacım abi oldu :)
Hepimiz için çok komik ve ilginç bir deneyim :)
Ama alınganlık yada küslük yok arada , gayet rahat karşıladılar yani , kayınvalidem bile :))

Belkide , ama biz yanımıza alalım kadının titremesinden ben üşüdüm , ki oda çoook sıcaktı
Çok yer kaplayan birşey değil zaten koyalım çantaya gitsin :)

15 gunu gecti alali aman neyse olmadi hastanede de makina oluyormus onla yaparim evde de chiccoyla devam ederim :)

Onlara da hastane verdi
Evde elektirikli pompa varmış ama yanlarına almayı unuttukları için hastanedekini kullanıyorlar
azıcık daha farklı olabilir ama genel görüntüsü buydu

Eklentiler

• Oyuncak_3648511.webp
    Oyuncak_3648511.webp
    2 KB · Görüntüleme: 63
Herkese iyi geceler
Tam Rus-Türk melezi

gozunuz aydin ;) gozlemlerin guzel sezeryan buyuk bi operasyon oldugu icin ameliyat sonrasi bir sure titreme usume oluyor kan kaybi vb ile de ilgili sanirim o sal hirka koymkta yarar var. Sut isi nasip isi gelnez diye net bisey yok benm gelmisti mesela ama pompa gerekebliyor emmeme ihtimali var kuzularin rabbim korusun. Manuel pompalarda is yok alincaksa cekis gucu yuksek ekektrikliler tervih edilmeli onlar da medela ameda gibi maliyetli markalarda en iyi randiman verenler. Dyryma bakmak icin ilk etapta hastanedekini kullanblrsiniz ya da kiralayabilirsiniz sagim seti hastane kisiye ozel temin ediyor zaten motoru kullanıyorsun benm kız hic memeyi tutmayip acliktan jan sekeri düşünce tekrar yatmistik hastaneye o surecte pompalar hakkinda baya bi deneyim edindik taburcu olur olmaz da ebebege gitmstm kendi pompami almaya

Evet doğdu :)
Benimkinin halası ama en komiğide benim görümcem oldu :KK70:
Annem dalga geçiyor görümcene bi gerdanlık tak,ayıp olur sonra

Gözün aydın canım görümcen doğmuş ee yani 5 i bir yerde takman lazım :KK48:
Cidden garip bir durum ama işte dünya hali naparsın.
Sağlıkla büyüsün inşAllah.
Bende sabahlık almayı düşünüyordum çünkü penye pijama takımından çamaşırım belli oluyor evde denedim de onun üstüne muhakkak lazım rengide açık aldım aksine su yeşili rengi gecelikte lila renk oda açık geceliktn belli olmuyor pekte pijamadan çok oluyor eşim bunu hast. mı giycen diyor :KK53: oyüzden sabahlık elcam ekru renkte ama polar alsam iyi olur sanırım benim üşüme ihtimalim yüksek çünkü hamişlikten önce çok üşüyen biriydim.
Pompa almadım açıkcası gerek olursa alrız dedim ama alınınca bence elle değilde otomatik yapan almak iyi olur gibi
tşkler dipnotların için canım benim bazı kafamdakileri aydınlattın :KK68:

Back
X