• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

:) bak ne güzel işte.
sende hastalarına aynı davranıyor musun peki?
benim diş hekimi mükellefım var ,dişlerımı de yapmıştı. yaparken hıc ağzımın ıcıne bakmıyor dönuyor arkasına bırılerıne laf anlatıyor. ezberlemıs sankı artık. o sırada benım aklım çıkıyor tabii.
bir gun iğne yaparken bir yere değmış çığlık çığlığa kıyameti kopardım iğne yanağımdan dışarı çıktı diye . çıkmamış ama ben öyle hıssettım.
Yok ben bakıyorum hastanın ağzına da bazi hastalar çalışırken gözümün içine içine bakıyor o zaman hiç rahat calisamiyorum :) gozgoze bakismak çok rahatsiz ediyor tavana doğru bakın falan diyorum :)

aralık 2014 anneleri bıle 3000 küsür sayfa ocak desen 4000 lerde .
bir sabahlıkla ılgılı bıle 50 sayfa yazarsak sonumuz beş bin küsür sayfa olur işte.
hepinize benden sabahlık.
Buranın muhabbeti bal gibi, ondandır bence.İyi ki varsınız yoksa kendimi çok yalnız hissederdim.

maşallah bebeğe de. anne bile bizden genç .

:cool: yaşın hiç bir önemi yok nasıl hissettiğin önemli,burdaki herkes çok genç ve çok dinç
Şahsen bana da şuan bikaç kişi hep çocuk muamelesi yapıyor , çocuğum olucak nerdeyse ama hala tepkiler aynı
Ama dün hastanede hemşire bile benim fikirlerime katıldı
-evet dediği yapın,bak doğru söylüyor,gece sen kalsana yanında çok yardımın dokunur-
Kayınpederimde sonra anladı çekti elini üzerimden bende rahatladım annede rahatladı
Hep cahilmişim gibi düşünüyorlar ahhh ahh :KK34:

belli bir boy ölçüsünden sonra doğum kolay oluyormuş mesela benim boyum 175 çatım eminim normaldir. ama internette bir kaç yerde denk geldim kısa olanların çatıları çok dar oluyormuş o yüzden kısa boylulara normal doğum denince ön yargıyla bakıyorlar.
Aslında evet ama kesin bi kural değil. Kardeşim 173 tü ama doğuramadı çatısı dardı. 36 beden leri xs leri rahat rahat
giyerdi. Bense Aynı boydayım 40 tan aşağı giyemem çılgın kalçalarımdan o yüzden normal doğururum gibi geliyor inşallah.

bebek çantası aldık
resmen arabanın çantası gibi tam takım oldular
kendi evimize geççip Asya'nın odasını hazırlamak istiyorum artıkkkkk:KK73:

Eklentiler

• [img][5][2][900x1234].webp
    [img][5][2][900x1234].webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 98
  • p_8426_b.webp
    p_8426_b.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 89
Kizlar philips avent elektronik göğüs pompası n11.com da hellobaby magazasinda 190tl. Hatta 15tl daha ekstra indirim yapiyor n11. Inceleyin derim cok avantajlı ben aldim.

ya avent çok iyi marka da tekli olmasın pompa ikili olsun diolar? hiç araştırdın mı sen? lansinohun ki iki pompalı, iki gögsüne de aynı anda tutuosun hem vakitten kazanıosun, hemde birinden sağarken dierinden akıo süt kaybı yaşıosun dedi şimdi ablam. n11 de avent baya uygun, bilemedm

Kizlar philips avent elektronik göğüs pompası n11.com da hellobaby magazasinda 190tl. Hatta 15tl daha ekstra indirim yapiyor n11. Inceleyin derim cok avantajlı ben aldim.

sizler niye göğüs pompası alıyorsunuz :S ne işe yarıyor o dediğiniz şey.

:cool: yaşın hiç bir önemi yok nasıl hissettiğin önemli,burdaki herkes çok genç ve çok dinç
Şahsen bana da şuan bikaç kişi hep çocuk muamelesi yapıyor , çocuğum olucak nerdeyse ama hala tepkiler aynı
Ama dün hastanede hemşire bile benim fikirlerime katıldı
-evet dediği yapın,bak doğru söylüyor,gece sen kalsana yanında çok yardımın dokunur-
Kayınpederimde sonra anladı çekti elini üzerimden bende rahatladım annede rahatladı
Hep cahilmişim gibi düşünüyorlar ahhh ahh :KK34:
sen de deseydin biz hamileliğin ,doğumun kitabını yazıycaz nerdeyse siz neden söz edıyorsunuz.

sen de deseydin biz hamileliğin ,doğumun kitabını yazıycaz nerdeyse siz neden söz edıyorsunuz.

valla ya burda konuşulanlar o kadar işe yarıyorki , bide demezlermi kitaplarda yazdığı gibi yada milletin anlattığı gibi değil hamilelik yada doğum
iyi tamam değil de o kitaplarda yada bizim konuştuklarımızda hep tecrübeler sonucunda konuşuluyor
hiç bişey bilmemek daha mı iyi yani

hep bundan zaten çok bilmişliğimiz bu sefer tatmin olmuyoruz doktorun dediklerinden. burada biri yazıyor sonra bizim ki niye böyle yapmadı niye bizimki bunu demedi diyoruz :D sanki 10 tane çocuk doğurmuşuz gibi maşallahımız var bilgi konusunda :D

Avondan ısmarladığım sabahlık geldi. Yalnız large bedenini seçmiştim şimdi bile büyük geliyor ama dökümlü dökümlü giyerim inşallah ben de :KK66:

güle güle giy canım. avondan aldığım şeylerden ben genelde memnun kalmıştım sende kalırsın umarım.

hep bundan zaten çok bilmişliğimiz bu sefer tatmin olmuyoruz doktorun dediklerinden. burada biri yazıyor sonra bizim ki niye böyle yapmadı niye bizimki bunu demedi diyoruz :D sanki 10 tane çocuk doğurmuşuz gibi maşallahımız var bilgi konusunda :D

iyide her doktor yönlendirme yapmıyor ! yada her hemşire ilgili bir şekilde yardımcı olmuyor
kızın doğru düzgün türkçesi yok , hemşire geliyor böyle böyle yap diyip gidiyor
ben Türk olduğum halde anlamadım elin Rusu nasıl anlasın
burda bahsettiğim işini bilene karışmak değil,insanlar boşuna okumadılar
ama tamamen bilinçsizlik hem anne hemde çocuk için travma
kulaktan dolma bilgilerle değil de doğru yerden doğru şeyi öğrenip uygulayınca hiç bi sıkıntı kalmıyor

Back
X