• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Mamaroo yu bende çok beğendim.Ancak kimi bebek hiç durmuyormuş içinde, hiç kullanamayıp bir kenara kaldıranlar var, çok işine yarayanlar da var fikirsiz kaldım mamaroo konusunda.
Ilk zamanlarda alıştırılırsa oturuyormuş bebek genelde, hayat Kurtarıcı fln dien var :) ama o kdr para verip de oturmazsa ben otururum ya hahahahaha içim acır

Ilk zamanlarda alıştırılırsa oturuyormuş bebek genelde, hayat Kurtarıcı fln dien var :) ama o kdr para verip de oturmazsa ben otururum ya hahahahaha içim acır
Evet , ikinci insan görevini görüyor diyenler de var.Ben de tek başıma bakacağım bebikime evde o yüzden işimi kolaylaştıracaksa bende almayı düşünüyorum.Ama işe de yaramazsa dediğin gibi biz otururuz içine artık :-)

slm bacılar , öğleden sonra kontole gittim, bıcırık büyümüş herşey normal dedi doktorumuz , ama yan yatıyor benim kız bu nasıl bir duruştur dedi doktor bu şekilde olursa sezeryan olursun dedi tırsıttı beni, sonra sen ne düşünüyosun dedi bende normal istiyorum dedim daha var bakalım dedik karşılıklı , dönmesi için ışık mı tutacktık :KK58: bana lazım olacak anlaşılan hahaa:KK70::KK70:

slm bacılar , öğleden sonra kontole gittim, bıcırık büyümüş herşey normal dedi doktorumuz , ama yan yatıyor benim kız bu nasıl bir duruştur dedi doktor bu şekilde olursa sezeryan olursun dedi tırsıttı beni, sonra sen ne düşünüyosun dedi bende normal istiyorum dedim daha var bakalım dedik karşılıklı , dönmesi için ışık mı tutacktık :KK58: bana lazım olacak anlaşılan hahaa:KK70::KK70:
Maşallah kuzuna :nazar: Işık tutma olayını biz de yapabiliriz , eşime anlattım ışık tutuluyormuş dönüyormuş bebek diye kahkahalarla güldü.Ama denemeyiz de demedi , dönmezse her yol mübah.:-)

Bunlarda lohusa bardaklarimiz ve posetlermiz

Eklentiler

• CYMERA_20141205_170706.webp
    CYMERA_20141205_170706.webp
    98,9 KB · Görüntüleme: 97
Ben de ayni seyi sorcam da firsat bulup yazamadim. Niye olur ki

Hadi ya sende de mi ayni durum ne denediysem care bulamadim bisey yemeye korkuyorum artik gitmiyor o bayik tat :(

Kolonyalarimiz hazirlaniyo

Canim cok guzeller ben de yapicam da kac cclik bu siseler ona gore alayim. Bir de ozellikle tavsiye edecegin bi site var mi malzemeler icin? Mevlut icin yapicam ben de. Bu senin stickerin kralice formatini nasil bulabilirim kralice taci dusunuyordum ben de cok sey sorup bunalttm helal et:)

Eki Görüntüle 1330138 Buna ne diyorsunuz? Güzel sıcacık bir sabahlık :KK66: çeyizden çıktı anneme maşallah yaw :nazar:

bayildim bayildim nasil bi emektir o yarabbim

Merhaba arkadaşlar bugün Dr kontrolum vardı. Kan değerin çok düşük çıktı.değer 9.6 çıktı. Ama bebeğim gayet sağlıklı dedi. Kilosu 1650 boy 35 cm dedi. Kan uyuşmazlığı ignemi yarın vurulacagim. Eğer kan değerin yukselmezse damardan kan vereceğiz dedi. Hepimize sağlıkla gunler

Maşallah bebişine canım. Kan değerin düşükmüş gerçekten Demir haplarını düzenli kullanıyor musun? Î

Hatunlar ya iki gündür agzimda gecmek.bilmeyen sekerli bayık bir tat var delircem sise sise su içiyorum gitmiyor hararet gibi mideni çok sekerli yemissin de baymis gibi deli oldum ay ne meyve ne soda ne su icimi ferahlatcak bisey bulamıyorum biturlu:KK43: bu saatten sonra seker meker cikmaz dimi niye böyle oldu ki iki gündür degisik bisey de yemedim yanio_O

Şekere yine de dikkat et istersen canım. Birkaç gün diyet yap bakalım düzelir belki.

Back
X