2015 Şubat Anneleri

sen 37 de ayrıldığın anda işe başlayacağın tarih ssk bildiriliyor. hatta hastaneden aldığın raporda bu yazar
şu tarih analık hakkı bitiyor diyerek.
sat ( sonadettarihi) bilmiyorsan afaki bir değer giriliyor ama bu doğacağı günü değiştirmiyor.
bebek 30 da da doğabilir 40ta da.

üstte kendi bilgilerim ile yazmıştım

Tamam işte sonuç benim dediğime geliyor. 37 de izne ayrılırken 40 üzerinden 13 hafta eklenerek işe başlana tarihi veriliyor. Dediğin gibi 37+2 de doğum olursa üç hafta daha bebişle kalmış oluyorsun.

Sabit konu mu :)
Hemen
18 haftalık fln hamile olduğum bi fotoyu gördüm bgn, bana kilo almadın sen " dien nası yalancı insanlar varmış anladım hahaha başta kocam
Bildiğin balon olmuşum wareyy

Tamam işte sonuç benim dediğime geliyor. 37 de izne ayrılırken 40 üzerinden 13 hafta eklenerek işe başlana tarihi veriliyor. Dediğin gibi 37+2 de doğum olursa üç hafta daha bebişle kalmış oluyorsun.

birisi tarihleri değiştirmekten bahsetmiş ben ona yazdım.
daha fazla evde kalmak için tarih değiştirelim falan demiş öyle bişeydi...

Kazen iyidir arkadaşlar istediğinizi sorabilirsiniz asla problem etmez..
Kazen sen bizim herşeyimizsin Kazen Kazen

Sabit konu mu :)
Hemen
18 haftalık fln hamile olduğum bi fotoyu gördüm bgn, bana kilo almadın sen " dien nası yalancı insanlar varmış anladım hahaha başta kocam
Bildiğin balon olmuşum wareyy
yok kilo olmasın lütfen sabit konu. kilo konusundan uzak duralım.

bıde ılk sezo olan ben olurmuşum.:KK17:.Allahım SEN koru.o_O.hakkımızda nehayırsa bıze merhametınle muamele eyle ..amınnnnn

bu pişik olmasın diye zeytinyağını her alt değiştirmede mi süreceğiz[/QUOTE]

benim arkadaşım öyle yapıyordu. her açtığında sürüyordu. ben spreyli bi şişeye koymayı planlıyorum.

Duruşma Sırası . Fck the sstm
hıı bende bir kez mahkeme kapısında beklemiştim boşanma davası için.
Eyüp de. bekle bekle sıra gelmemişti. sonra odaları inceliyim dedim hayal kırıklığına uğradım. dökülüyordu. fimlerdeki mahkeme salonları ile alakası yoktu. karman çorman eski odalardı. çağlayanda nasıl bilmiyorum.

az önce bi kadın geldi aaa hamilemisin dedi
yok göbeğimde sivilce çıktı diyesim geldi
evet dedim gülümsedim
kendiside 4,5 aylıkmış
bizde 4,5 aylığız dedi asıl sem hamilemisin diyecektim hiç belli olmuyor
bende 8 dedim yalan söylüyosun dedi:KK57::KK57:

ay yarabbim ne cins tipler var su dunyada cekiyoz sanki mubarek :KK53:

Back
X