2015 Şubat Anneleri

Insan bazen o kadar çok yere yetişmek zorunda kalıyor ki o arada yorgunluğunu anlamıyor. Takiii kendini bir koltuğa atana kadar. Sonra pestilinin çıktığını anlıyor ama iş işten geçmiş. Koyver gitsin , ütü mütü yapma , yarın yaparsın bugünü hep yatarak geçir. Bebeğinle ilgilen. Dünya işi hep varrrrrr

Aynen oyle canim saatlerce oyle sabit yatabilirim oturablirim o kadar ozlemism yanii bombos kosturmacasz oturmayi kendimi dinlemeyi. Yalniz bu yarin yaparimin sonu yok iste o fena uc gundur hep yarim yapiyorum yarinlar bitiyor isler duruyor ;)

tuhafiyelere de bak.

Burda tuhafiye kültürü de bi tuhaf oyle degisik guzel kurdele dugme bile bulamiyon nerde kalmis kese varsa yoksa don atlet uzerine çalışmışlar :)

Aramzda dedektif var yaniii :) neyseki geçici cezaymış. Sosyal medya kullancak olanlar ayrıldı zatwn whatsapp kullananlarda. Bidaha da konusu açılmaz artık

evet normaldir olması sonuçta herkes aynı platformu desteklemiyor. bundan sonra biraz daha dikkat etmemiz gerekli gidenler gitti zaten gitmeyenlerde burada bir avuç insanız. o yüzden kenetlenin bakiiim takıntılı analarım D:

"organze" olunca hem içi görünüyor hem de toz olmuyor tüllere koyma dedi annem organzelere koy ben de öyle yaptım ama ne olur ne olmaz bohçaya sardım bir de...
konu konuşulurken çeyizciler değil de bu yorgan-yastık dikilen yerlerde sanırım gören olmuştu ama kimdi hatırlamıyorum :/
Ben çeyizciden almıştım evlenirken.

Canım ben malımı biliyorum öle her şeye kıskançlık yapmaz ama kocişimin takıntılı bazı kıskançlıkları var. Mesela bizim dış kapının üstüne birde demir kapı var kitleniyor öle bir sistem yapmış evsahibi. Kociş sabah işe giderken benim üstüme o demir kapıyı kitliyip gidiyor neymiş burası istnbulmuş beni genç görürler takip ederler evi öğrenirlermiş ( okuldaki bir byn öğretmeni bir sapık takip etmiş evine gitmiş zile basmış basmış rahtsz etmiş ondanda etkilendi ) neymiş yeni evliyiz die hırsızlığa gelirlermiş evin ana tahta kapısı da eski bişi die ona güvenmiyor demiri de üstüme kitliyor gidiyor işe düşün işte görende bni altın kaplama güzellik abidesi zannedecek :D:KK48: Öğle yemeği saati gelsin arar kendi zaten beni ve şehzadesini sormaya ozmn suyum yok su bul bana dicem :KK48:

Ay ama bunlar saglikli tavırlar degilki kuzum yazik degil mi sana yangim deprem bisuru kotu sey var sapigina gelene kadar üstüne kapi kilitlmek ne demek ya acil bisey olsa rabbim korusun. Insan esine titree kiskanir da tabi de herseyin fazlasi zarar

Canim.mobiya tarzinda 200e zor da su anne yani minik sallanan odadan odaya goturulenler var 200 civari ebebekte elektrkli pilli sallanan mini besik diye gördüm sanki. Ben de ona 200 verene kadar 400e mobilya tipibisey mi alsam diyom ikedaki bi mmodele gidio aklim hala kararszm.park yatağımz da var gerçi bixim bi bunda netlestremedm niyeyse

4000 liraya oda aldık bide üstüne gidip 400 liraya beşik almak fazla geliyor. Ben dün internette baktım ikeada 300 liraya normal beşikler var ama bana küçük birşey lazım.
Senin dediklerin nasıl anlamadım :/
E bebekte ya hamak gibi var yada bambu var .
Sen oda yapmadıysan alabilirsin aslında neden olmasın , yanında mı olucak başka odaya mı koyucaksın ?

Aramzda dedektif var yaniii :) neyseki geçici cezaymış. Sosyal medya kullancak olanlar ayrıldı zatwn whatsapp kullananlarda. Bidaha da konusu açılmaz artık

Merhaba,
Şu açıklamayı yapmalıyım. Zira içinizde hiç birinin hakkını yemek istemem. Geçmişte böyle bir çağrıdan dolayı ceza almış olan bir anne bizi çifte standart ile suçlayıp bu mesajı şikayet etmiş. Yani şikayet eden aranızda değil. Şunun da altını çizmek isterim. Birbirinizi fb, instagram gibi sosyal medya ağlarında ekleyin. Buna karışmamız komik olur. Cezayı lütfen böyle algılamayın. Lakin 2015 Şubat Anneleri diye grup kurup burada paylaşım yapanları çağırırsanız o zaman ceza devreye girer. İlk konu mesajında bu konuda çok net bir açıklama var.
Hepinize sağlıklı bir hamilelik dileriz.

geçen gün bunu görmüştüm nette kalitesini bilmiyorum canım ama 200 liraymış

2.jpg

bir de 200 civarı şu beşiklerden oluyor:

_mg_1854.jpg

Ilki büyük gelir bize ama alttaki çok güzel , nerden buldun bunuuuu :KK55:

Canım ben malımı biliyorum öle her şeye kıskançlık yapmaz ama kocişimin takıntılı bazı kıskançlıkları var. Mesela bizim dış kapının üstüne birde demir kapı var kitleniyor öle bir sistem yapmış evsahibi. Kociş sabah işe giderken benim üstüme o demir kapıyı kitliyip gidiyor neymiş burası istnbulmuş beni genç görürler takip ederler evi öğrenirlermiş ( okuldaki bir byn öğretmeni bir sapık takip etmiş evine gitmiş zile basmış basmış rahtsz etmiş ondanda etkilendi ) neymiş yeni evliyiz die hırsızlığa gelirlermiş evin ana tahta kapısı da eski bişi die ona güvenmiyor demiri de üstüme kitliyor gidiyor işe düşün işte görende bni altın kaplama güzellik abidesi zannedecek :D:KK48: Öğle yemeği saati gelsin arar kendi zaten beni ve şehzadesini sormaya ozmn suyum yok su bul bana dicem :KK48:
Kilitli kapıyı sen içerden açabiliyorsun değil mi ay içim daraldı bian

Aynen oyle canim saatlerce oyle sabit yatabilirim oturablirim o kadar ozlemism yanii bombos kosturmacasz oturmayi kendimi dinlemeyi. Yalniz bu yarin yaparimin sonu yok iste o fena uc gundur hep yarim yapiyorum yarinlar bitiyor isler duruyor :KK66:

Burda tuhafiye kültürü de bi tuhaf oyle degisik guzel kurdele dugme bile bulamiyon nerde kalmis kese varsa yoksa don atlet uzerine çalışmışlar :)

Evet sende haklısın ama , yatmanın yerini hiç birşey tutmuyor. Aklın hep işte olunca dinlendiğinden de birşey anlamıyorsun. Yarın başlarsın tam yaparsın için rahat eder. Ama yarın kesin yağmalısın :KK48:

benim örgü işine sabrım yok.
bende kapitone aldım. bebeğin dolabının içine örtü diktiriyorum .
kıyafetleri öyle direkt koymak garip geldi.

ben yaptırmicam ondan ya, tozu silmesi daha kolay örtüyü yıka et : )))

kızlar heroine yazdığı mesajda şikayet edilmiş. sosyal medya kullanılıyor mu diye sorduğunda. özel mesajlar görülmediği için çağırıp çağırmadığı bilinmiyormuş 3 gün ceza almış yarın döner kendisi. yani şikayet aldığı için ceza verilmiş.
zaten sık girmiyordu. döner yakında. kim şikayet ettı acaba?

Ilki büyük gelir bize ama alttaki çok güzel , nerden buldun bunuuuu :KK55:

canım benim annemde kendi evine alıcak beşik. 1 yaşına kadar kullanabileceği bir beşik baktık çarşıdan anakucağı gibi ama değil daha şık ve tam bir ufak beşik görünümünde fiyatı ise 90 tl idi. eper bu tür bebek eşyaları satan mağazalara gidersen gayet uygun fiyata güzel şeyler bulursun bursa da olsaydın sana önerirdim ama başka şehirlerde nerelerde satılıyor bilemem.
elbereth61 elbereth61 paylaştığı 2. beşik gibi bizim alacağımız annemlere.

Raporun üçüncü günü bitti say kaldı iki günum hala ütüler duruyor öylece güya evde oldugum bu süreçte hazrligimi bitrcektim ben pehhh pehh :63:kanepeden kalkmaya usendigime kanali degstremiyorum kumanda uzagmda kalmis. su hominigirtlak yiyen teyze var ya onu seyretme iskencesine maruz kaldim tembellikten nerde kaldı ütü oyy oyy:KK45: saka maka ciddem yorgunmusum ben onu anladım kalkamiyom yerimden :KK43:
şu şehirleri gezip de yemek yiyeni mi dıyorsun.

bu fitik nasil biseyki
benimde bazen belim agrir ama bi kaç gunde kendiliginden geçer
emar falan mi çektirdin sen ogrenmek için ?
geçmis olsun canim, ins çabuk geçer
2009 dan beri var cnm bende fitik, ilac tedavisi de gordum fizik tedavi de, cok sukur ameliyatlik degilim ama bu gidisle o da gelecek basima :(

"organze" olunca hem içi görünüyor hem de toz olmuyor tüllere koyma dedi annem organzelere koy ben de öyle yaptım ama ne olur ne olmaz bohçaya sardım bir de...
konu konuşulurken çeyizciler değil de bu yorgan-yastık dikilen yerlerde sanırım gören olmuştu ama kimdi hatırlamıyorum :/

Aslinda organze isi guzel de ben smdi istanbula goturcem bidunya esya ya valizleri yavastan yapayim dedim delikli tur kumas valiz icinde illa toz alir diye dusundum ondan kumas türü bakiniyorum.kendi gecelik camasri turlerimi de keselere koyarim valizde karsnaz dedim.orda giyecegi bir aylik kiyafetler de ayni sekilde cok sey tasiycam malum:(

4000 liraya oda aldık bide üstüne gidip 400 liraya beşik almak fazla geliyor. Ben dün internette baktım ikeada 300 liraya normal beşikler var ama bana küçük birşey lazım.
Senin dediklerin nasıl anlamadım :/
E bebekte ya hamak gibi var yada bambu var .
Sen oda yapmadıysan alabilirsin aslında neden olmasın , yanında mı olucak başka odaya mı koyucaksın ?

Elbereth61 resim.koymus ya orda ikinci resmdeki tipler benm dedgim. Büyük kizima yeni oda yaptik dolabi buyuk yaptrmstk kardesi olursa diye o yuzden oda yapmya gerek yok ablamixn yatagi yavrulu yatak buyudukce birlikte paylasablrler odayi. Park yatagimiz saglam temiz kızim yatmamsti onu kurayim diyorum ama gens biraz yatak odamda uygun konumlandramadim. Bebise beyaz besik alsam biraz bizle yatar sonra ablanin odasna gecrriz diyorum bisure de oyle takilip sonra yataga gecer onda da uygun yolluu guzel bisey bulamadim. Bi sorun da su dogumda annmlrde olcam orda bebisi nereye yatrcam park yatagi oraya gotrsem yiginla esyayla arabaya nsl sigcam onu dusunuyorum kara kara zaten. Cok karisik benim kafa bu.konuda:KK45:

Back
X