2015 Şubat Anneleri

di mi ama yaaa :) gunaydin bu arada guzel anneler tatlı kuzular :) hava aydinlanmadan uyanmaktan nefret ediyorum :KK43: hergün dayan tuba kaldı 3 hafta diye gun sayıyorum :)

Aaaa biz adaş mıyız? Günaydın canım. Bugun bir haftalık raporumun son günü ama ben gece gündüz çalışıp durdum yok ödevler yok sınavlar. Şimdi devam edicem. Bu gidişle 32 den sonra da çalışayım ben bu ne yaaa evdeyken bile çalıştırırıyolar bari 32 den sonra çalışmam bir işe yarar.

bacım hanı sızler calısan ınsanlarsınız ya..böyle dar zamanlarda sağlıklı beslenmek adına kışlık hazırlık yapmıyormusun..menemenlık olsun fasulye olsun falan.. hemen eve geldıgınde hazırlayabılecegın sağlıklı gıdalar ..cocugun var ozellıkle o sebepten soruyorum

sen yoktun biz yazın kasa kasa domatesler aldık sos yaptık yaaaa : ))))

Günaydın bütün bir geceyi uyanık gecirdim sağ tarafim belimden asagi komple ağrılar kramplar içinde. Sanırım dünkü ütü beni yamulttu bir de terliyorum diye balkonu aralamistim kulunc da girmis hep o kadar çok agrim var ki bacagimin agrimayan bir tek noktası yok:KK43: ne sekil döndüysem olmadi yatakta agri kesici magnezyum vb hepsini ictim esim masaj yapti hala aynı cok fenayim ya :mad:

Günaydın canım bende de çok ağrı var. Bilgisayar başında sanırım kendimi çok sıkmışım. Ellerim ve kollarım çok ağrıyor. Eskiden basketbol oynarken tpo parmağıma gelir acıtırdı. Ağrısı Şişi birkaç gün geçmezdi. Aynı öyle ağrıyor :(

Günaydın canım bende de çok ağrı var. ksayar başında sanırım kendimi çok sıkmışım. Ellerim ve kollarım çok ağrıyor. Eskiden basketbol oynarken tpo parmağıma gelir acıtırdı. Ağrısı Şişi birkaç gün geçmezdi. Aynı öyle ağrıyor :KK43:

Aynen o da var utuyu tuttugum bilegimde ozellikle buhar dugmesine bastigim parmagimda kucuk bolgede neyse dayaniyon agriya da komple sag tarafim can cekisiyor agliycam acısına o derece :( vucutlar dayanmaz olmus iki ise yamuluyorlar artik

Günaydın bütün bir geceyi uyanık gecirdim sağ tarafim belimden asagi komple ağrılar kramplar içinde. Sanırım dünkü ütü beni yamulttu bir de terliyorum diye balkonu aralamistim kulunc da girmis hep o kadar çok agrim var ki bacagimin agrimayan bir tek noktası yok:KK43: ne sekil döndüysem olmadi yatakta agri kesici magnezyum vb hepsini ictim esim masaj yapti hala aynı cok fenayim ya :mad:

ben de ütüyü yaptığım akşamın sabahına öyle olmuştum; ılık bir duş alsan o kulunça iyi gelir muhtemelen. ilk defa ayaklarım şişmişti bütün gün bacaklarımı dikip yatmıştım

Uyumayan varsa bise soracaktim :KK43:( Ben usutmusum gqliba bogazim agriyo..uc ay oncede bogaz agrisi icin gitmistim doktorum bu antibiyotigi ic bebege hic zarari olmaz dedi..yine de korkup yarida kesmistim..O antibiyotikten kullansam zarari olur mu?İkinci bi sorum da bebek bi kac gun cok hareket ediyo bi kac gun az bu normal mi.aslinda daha dun doktor kontrolum vardi hersey cok normal dedi ama ben evhamlaniuorum galiba..son olarak da dun gogsumun altindaydi kafasi yani orasi siskin di simdi gogsumun alti bos ve karnim bir gecede sivrilesti..bu da normal mi .. :KK43:( Cvplayin lutfen :KK43:(

Hareketimde azalma yoksa pozisyin degistirmistir bebisin panik yapma sekerim :)

ay burcu da neymiş dedim baktım benimki kovaymış , teehhh bana hiç uymuyor alakasız , bunu kim çıkarmış yaw hiç duymadıydım

ben de ütüyü yaptığım akşamın sabahına öyle olmuştum; ılık bir duş alsan o kulunça iyi gelir muhtemelen. ilk defa ayaklarım şişmişti bütün gün bacaklarımı dikip yatmıştım

Biraz uyumayi deniycem geçmezse dusa da girerim gerçi hava kapalı güneş enerjisi suyu isitmamistir da şimdi girip üşütmek de var risk:(

Back
X