2015 Şubat Anneleri

Insan heralde hamile olunca cevresindeki hamileler ve bebekler daha cok dikkatini cekiyor. Disari cikinca bakiniyorum ne cok hamile var diyorum sanki herkes bu sene hamile kalmis gibi geliyor :) insanin ilgi alani bir anda nasil degisiyor ya hamis olunca :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebek beklerkende çok çekiyor
hep iç geçirerek bakıyo insan

bana doktor ilk3 ay ilişki yok dedı.. sonrakı aylarda rahatsın ama içine boşalma yok dedı.. tabı eşim çok bozuldu bu duruma ..sonrada karnım buyuyunce o yapmak ıstemıyor... bebeğin varlığı bellı olunca konsatre olamıyorum dıyor.. bakalım napıcaz... herhelde 3 ay beklemeyeız ...
bana sorsan ben bu aralar hiç bi şey ıstemıyorum yemek de dahıl buna en cok..

tatlım senin kanaman yada lekelenmen mi var ki dr 3 ay dedi ben özellikle deşiğik dr lara sordum ilişkiyi eşimde sağlıkçı onla sorduk haftada bir izin veriyolar yaa bide eşin azcık nazik olcak ne kadar doğru bilmiyorum ama bi çok arkadaşımdanda duydum son iki ay hariç ilşki normal doğumada yardımcı oluyormuş kuzum :)

ahh bi zapt edebilsem kuzuyu yok mümkün değil canım gidilecek o denize hayır birde benide istiyor yanında :))) girigoyum mecburen güzelde kızzz :))) zaten denizde ne tarafa baksan bi göbüşlü görüyon :))

olsun sen yinede dikkatli gir ne olur olmaz
sakin sakin yüz

Kızlar kasıklarımda ağrı var :(

ahahaaa bu güzeldi işteee demek ki sende benim kız gibi delisin :))))

evetttttttttttttttt :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Canim gecmis olsun. Ayni sey benim basima da geldi sicakta cok yurdugum bigunun ertesi gunu hafif pembe akintim oldu. Doktor bir problem yok dedi bebisim de gayet saglikli. Onlem olarak igne vurdular ve progesteron degerime bakmak icin kan aldilar onun da sonucu iyi cikti dusuk riskin yok dedi. Kanama bida olmadi ama hafif kasik agrilarim oldugu icin dr bana CRINONE JEL verdi onlem olarak kutu bitene kadar vajinal kullanicam. Sana verdigi de boyle bir ilac ismi farkli sadece eger ulamiyoraan doktoruna soyle farkli marka verebilir sonucta hepsinin islevi ayni progesteronu arttirip dusuk riskini azaltmak.

Allah razi olsun tesekkur ederim. Bana hic bi islem yapmadi ne igne ne baska bise 6 adet ilac verdi ben istedigim zaman kullanicam ilaci zaten doktor verdi almama gerek kalmadi eczaneden ama iste pimpiriklendim simdi düsük yok dedi hersey normal dedi bu ilac neyin nesi neyse esimde yanimdaydi oda duydu tercüme etti bana güzel güzel icim biraz rahatladi:38:

evetttttttttttttttt :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

manyak karı dediğin böle olur işte :1:
öle ol kızzz en güzeli bende deliyimdir heee :)))

tatlım senin kanaman yada lekelenmen mi var ki dr 3 ay dedi ben özellikle deşiğik dr lara sordum ilişkiyi eşimde sağlıkçı onla sorduk haftada bir izin veriyolar yaa bide eşin azcık nazik olcak ne kadar doğru bilmiyorum ama bi çok arkadaşımdanda duydum son iki ay hariç ilşki normal doğumada yardımcı oluyormuş kuzum :)

çok sukur bı aksılık yok bebekte ..ve bende .. nıye öyle dedı anlamadım bu benım ıkıncı bebebğim ..ilk hamılelıkte da bişey dıyen olmamıştı...
bakalım o kadar bende eşimi bekletemem onada yazık ... şu aralar zaten fırsat olmuyor oruç tutuyor... zaman yok yanı
ancak h.sonu.

Allah razi olsun tesekkur ederim. Bana hic bi islem yapmadi ne igne ne baska bise 6 adet ilac verdi ben istedigim zaman kullanicam ilaci zaten doktor verdi almama gerek kalmadi eczaneden ama iste pimpiriklendim simdi düsük yok dedi hersey normal dedi bu ilac neyin nesi neyse esimde yanimdaydi oda duydu tercüme etti bana güzel güzel icim biraz rahatladi:38:

Risk olmasa da biz onlemimizi alalim ilaci bunlar canim merak etme zarari yok faydasi var :)

Çok sulugoz olduk :) ama o videolar da çok duygulu bizler de videolarimizi ekleyelim inş. Bu arada bir doğum fotografcisi ile gorudtum ben 750 lira istiyor. Doğum için en çok istediğim şeylerden biri bu ama daha uygunu olmali : (

İnşallah canim inşallah. Allahim bebeğini kaybeden arkadaslarimizi da en yakin zamanda sevindirir inşallah. O günleri hepimiz özlemle bekliyoruz inanki gulbesekerm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim düğün fotoğrafçımız düğün fotosunu çektiği için doğumu ücretsiz çekeceğini söyledi :) bebeişimin videosunu hamilelik dönemini doğumu hepsini çekecek inşallah :)

Insan heralde hamile olunca cevresindeki hamileler ve bebekler daha cok dikkatini cekiyor. Disari cikinca bakiniyorum ne cok hamile var diyorum sanki herkes bu sene hamile kalmis gibi geliyor :) insanin ilgi alani bir anda nasil degisiyor ya hamis olunca :)

Aynen benim de hep gözüme hamileler takılıyo ;) algıda seçicilik :)

Kızlar test sonucum için doktor aradı gebelikte lenfosit düşebilirmiş önemli değilmiş multivitamini aksatmıyoruz. :) bu bilgi de burda dursun.

Kızlar kasıklarımda ağrı var :(

ben dün daha doktora gittim ben demeden bana bu aralar kasiklarin agriyabilir ayni regl olacakmissin gibi belirtiler yasayabilirsin dedi bunlar normal dedi bence icini rahat tut :39:

Back
X