2015 Şubat Anneleri

Benim ablam var normal doğum.yaptı hemde 9 ayı doldurdu çok şükür...:74::74:

Süper ya maşallah barekallah😊 bendr çok istiyorum normal olmasını umarım öyle olur çok teşekkürler bilgi için 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkizlerin karnı daha çok çatlar daha çok kilo alırlar daha çok halsiz olurlar😞😔 allahım yrdımet isyan etmek olarak anlamayın beni kızlar ama geçmedi geçmiyo ağlamalarım moralim hala bozuk her an kusuyrm 😔

Ben çok korkyrm erken doğarlar diye 😔 biçok şeyden korkyrm daha doğumsırasnda ölmekten bile düşünmeyim diyorum dayanamıyrm sürekli gözlerim yaşlı😥

İkizlerin karnı daha çok çatlar daha çok kilo alırlar daha çok halsiz olurlar😞😔 allahım yrdımet isyan etmek olarak anlamayın beni kızlar ama geçmedi geçmiyo ağlamalarım moralim hala bozuk her an kusuyrm 😔

Evet bende çok mide bulantısı çekiyordum 2 gündür iyiyim ama yinede normal gebeliklere göre zor orası kesin... Dua ettim her namazdan sonra Rabbim yardım etti bakalım ne kadar böyle iyi devam edicem 😊 he bide dışarıdan aldığım şeyler midemi çok bozuyor onu fark ettim mümkün olduğunca hazır gıda almıyorum rahatladı sanki midem.

Ben çok korkyrm erken doğarlar diye 😔 biçok şeyden korkyrm daha doğumsırasnda ölmekten bile düşünmeyim diyorum dayanamıyrm sürekli gözlerim yaşlı😥

Ah canım benim ya ❤️ kötüyü çağırmaaa. Iyi düşün iyi olsun ya😊 çalışıyo musun bilmiyorum ama ben çalışıyorum. Otobüsüme yürüme mesafesi var biraz yürüyüş iyi geliyor hem temiz hava👍 bide kitaplar aldım kendime hamilelik ile ilgili bu dönemde göz yaşları çoğalacak diyordu 😃 bende ağlıyorum yalan değil mesela bende eşim benden uzaklaşır diye korkuyorum 😕 korkular hep var ama kötü düşünmeyelim ya 😞

Merhaba hanımlar
Bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum 6+0 herşey olması gerektiği gibi...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar ya oğlan anneyi güzelleştirir, kız annenin güzelliğini aldığından anneyi çirkinleştirir derler. Tipinde iyi yada kötü değişim farkeden var mı ? Ben tipsizleşmedim eşim ve bi arkım sanki sana bi güzellik geldi diolar. Ay herşeyi bebişin cünsiyetine yorar oldum 😋

Benim uçak işi şimdilik iptal.salı günü dr sorucam bakalım. Ben 3 gündür derin nefes alamıyorum nefes alamayınca uyuyamıyorumda çaresini bilen var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynisini ben de yasiyorum canim neden oluyor ki bu aceep. Sanki aldigin nefes yetmiyormuş derin alamayimca gibi..

merhabalar kızlar ben bsy soracamda.benim su anda cok hafıf kahverengı kanamam oldu.aranızda böyle bsy yasayan oldumu.genelde bebek yerleşirken kanama oluyomus.cok tedirgınım.bılgınız varmı:43:

Kızlar ya oğlan anneyi güzelleştirir, kız annenin güzelliğini aldığından anneyi çirkinleştirir derler. Tipinde iyi yada kötü değişim farkeden var mı ? Ben tipsizleşmedim eşim ve bi arkım sanki sana bi güzellik geldi diolar. Ay herşeyi bebişin cünsiyetine yorar oldum 😋

Aynen katılıyorum hersey cınsıyete yorar olduk esım tıpsızlestın dıyo bana fark yok gını hatta kendıme güzel gelıyorum oğlumun usg resiminde solda bu da tam sol degıl ama sola yakın Dr soldan yumurtladıgın ıcın dedı cınsıyetı 12. Hafta az çok anlarız dedı

Canim ya bisey sorucam. Sen simdi 2 gun gecince degerim 82 demissinsin. Benim adetim duzensizdir. Genelde 36-37 gun bazen daha gec gelir. Son adetimden 33 gun gectikten sonra yani en az adetime 4 gun kala ben kan testi yaptirdigimda sonuc 607 cikti. Simdi benim deger vok mu buyuk bu kadar erken zamanda ya da benim yumurtlamam adetin baslangicina gore olnayip erken yumurtluyor olabilirmiyim. Yaa simdi bu degerleri gorunce kafam cok karisti :S

Canım gerçekten bilemiyorum. Bu topikte benim gibi 28 günde bir adet olanlar var ama onların değerleri benimkinden cok cok yüksekdi. Yani değerlere takilmamak lazım. Sende boşver hersey yolunda mi onemli olan o ;)

Biyerde okumuştum kadın ikizlerine hamile kaldığında 70
Kilo ymis doğuma 115 le girmiş:27: inşallah bizde o kadar almayız yaprak gül

Benimde hep aklımda erken doğum hatta dün gece uykumu bile kaçırdı 7. Aydan sonra sürekli yatıp dinlencez erken dogmasinlar diye ne yapalım iyi olsunlar da katlanicagiz artık ben daha kalp atışlarını duymadım doktor var dedi sadece bende çok korkular yaşıyorum ama nasip kader kısmet kafanı dağıtacak mesgaleler bul oyalan fazla düşünme

Ya kızlar ben su bile içsem çıkıyo gün içinde yarım litre su içemiyorumdur düşünün vücudum çok susuz kaldı serum alanlar size soruyorum hastaneye gidip siz mi talep ediysnz serum alcam diye yoksa derdinizi anlatıp onlar mı veriyo serumu

Biyerde okumuştum kadın ikizlerine hamile kaldığında 70
Kilo ymis doğuma 115 le girmiş:27: inşallah bizde o kadar almayız yaprak gül

Benimde hep aklımda erken doğum hatta dün gece uykumu bile kaçırdı 7. Aydan sonra sürekli yatıp dinlencez erken dogmasinlar diye ne yapalım iyi olsunlar da katlanicagiz artık ben daha kalp atışlarını duymadım doktor var dedi sadece bende çok korkular yaşıyorum ama nasip kader kısmet kafanı dağıtacak mesgaleler bul oyalan fazla düşünme

Ayyy inşallah

Canım gerçekten bilemiyorum. Bu topikte benim gibi 28 günde bir adet olanlar var ama onların değerleri benimkinden cok cok yüksekdi. Yani değerlere takilmamak lazım. Sende boşver hersey yolunda mi onemli olan o ;)

Evet dogrusun :)) cok sukur bir problem yok simdilik. Biz de 7+1 bugun. Fakat ben hem calisitorum. Hemde kpss ye girdim henuz bebisin kalp atislarini dinleyemedik. Sali gitcez insallah onu merak ediyorum iste. Herseye takiliyoruz. Annem kizim sen cok miy miy oldun diyor. Dogru soyluyor :))))

Ben ayniyim yine ayniyim.soda leblebi ve cubuk kraker ile yasiyorum.4 kilo oldu kaybim.allah hepimizin yardimcisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 kilo dan fazla kilo kaybı olursa serum la su takviyesi yapılıyo vücuda bildiğim kadarıyla. Doktoruna bi söylesenmi sanki canım ?

Evet dogrusun :)) cok sukur bir problem yok simdilik. Biz de 7+1 bugun. Fakat ben hem calisitorum. Hemde kpss ye girdim henuz bebisin kalp atislarini dinleyemedik. Sali gitcez insallah onu merak ediyorum iste. Herseye takiliyoruz. Annem kizim sen cok miy miy oldun diyor. Dogru soyluyor :))))

Hamilelik böyle yapıyor insani benimde nazım bi tek eşime :))) bu arada dün bende kpssye girdim o tarih soruları neydi öyle 4 yıllık osmanlı tarihi mezunu ancak çözer. Bende devlette sözleşmeliyim son alımda da mardine kadrolu atandim şimdi orda iyi bir kadın dogumcu bulabilecek miyim onun kaygısındayım. Topikte Kpssye giren arkadaşlar içinde dua ediyorum bebeğinizin şansına insallah birer ikişer atanirsiniz sizlerde.

merhaba arkadaşlar
birşey soracağım bende sürekli geçmek bilmeyen bir açlık hissi var sizde de oluyor mu :1:
ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım akşam eşimle sahura kalktığımda atıştırmama rağmen sabah çok aç bir şekilde uyanıyorum
bunu geçirmenin bir yolu yok mudur?
ilk aylardan şişmanlamak istemiyorum :27:

merhaba arkadaşlar

bende sabah ne yesem düşünüyorum bulamıyorum tatlıdan tiksiniyorum gece bir iki çatal yedim canımm istedi sabaha kadar midem mahvoldu artık görüntüsü bile yetiyor.
Ramazan pidesi bile midemi buladırıyor. Ceviz süt ile kahvaltı yapıyordum cevizin adı bile midemi mahvediyor..
şuan açım ilaç içmem lazım ve ben ne yiyeceğimi bilmiyorum:50:

Back
X