2015 Şubat Anneleri

tuzda hamilelikte özellikle zararlı diye çok yiyemiyorum son aylarda falan şişlikler albumin olabiliyor.ilk hamileliğimde tuz yasaktı hiç yemiyordum bundada korkuyorum fazla yemeye.başka ne yükseltirki tansiyonu acaba.lekelenmeyide en son gittiğimde dr a soylemiştim baktı içerde bi kanama yok normal şimdilik dedi progestan kullanıyorum biraz yorulduğumda tekrar geliyor ilaç kullanmama rağmen.dinlenme konusunu hiç sorma zaten oturamıyorum bile :50:

bildiğim kadarıyla meyve suyu komposto felan da yükseltir çünkü ben ilk doğumum sezeryandı ve doğum sonrası wc ye gittiğimde tansiyonum düştü bana hemen komposto verdiler ve kendime geldim. sonra yattım hemen tabi.oğlanda çok tuzluyedim ama çok şükür ödem olmamıştı. her bünyede farklı olabiliyor tabi.

gunaydın canlarrr.. hafta sonu pek takıpleyemıyorum sıızı.. herkes ıyıdır umarım.. bende bır ıyılık bıır ıyılık hıc bır belırtım kalmadıı resmenn cok ıyıyım masallah... ama urkutmuyoda deıl:53:

maşallah canım kendini korkutma. bu zamanlarda azalması normal zaten en geç 12. haftada genellikle bitiyor bütün bulantılar ağrılar. çünkü vücut bebeğe alışıyor. İnşallah böyle devam etsin cnm.

listede olupta bebeğini kaybeden arkadaşlar kimlerdi bilen arkadaşlar bilgi verebilirmi lütfen.

progestanı ben ordan kullanmadım ama vajınal yoldan fıtıl kullanmıstım. onunda bı kısmı camasıra gelıyodu. dr normal demıstı. ama sen yıne sor doktoruna cnm

Doktor doğurmaktan çıkarsa :) hep doğumda kadın :) bebeğim iyi ya gerisi önemli değil çıksın gitsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KIZLARR GÜNAYDIN HEPİNİZE
ARAMIZDAN BİRİ DAHA AYRILMIŞ ÜZÜLDÜM :26:
İNŞ DAHA FAZLA KAYIP VERMEYİZ SONUNA KADAR ALLAH TAMAMLATSIN
KAYIP YAŞAYANLARADA BİRAN EVEL VERSİN İNŞALLAH :emir_bebek::emir_bebek:

KIZLAR CUMARTESİ GECESİ RÜYAMDA KIZ KARDEŞİM DEV GİBİ HAVUÇ YİYODU
TURUNCU İRİ KATIR KUTUR YİYODU
NOLUR UCUNDAN KOPAR VER DEDİM VERMEMKİİ DİYE KOŞTU PEŞİNDEN KOŞTUM
SİNİRDEN AĞLIYASIM GELDİ YALVARDIM
HAVUCU YİYEMEDEN UYANDIM
SABAH 6,30 GÖZÜMÜ AÇTIM KOŞTUM TURŞULARIN ARASINDA HAVUCLAR VARDI UZUN UZUN
ALDIM YEMEYE BAŞLADIM EŞİM UYKULU UYKULU NOLUYO YAA DEDİ :17::17:
ANLATTIM SONRA GİTTİ REALDEN ALDI YEDİM GERCEĞİNİDE :16::16:

maşallah canım kendini korkutma. bu zamanlarda azalması normal zaten en geç 12. haftada genellikle bitiyor bütün bulantılar ağrılar. çünkü vücut bebeğe alışıyor. İnşallah böyle devam etsin cnm.

ınsanoglu ıste ıyı olsak dert kotu olsak dert... analar dertlencek bıseyı hep buluyolar :1::1::1:

listede olupta bebeğini kaybeden arkadaşlar kimlerdi bilen arkadaşlar bilgi verebilirmi lütfen.

Merhaba; buraya hamileyim diye yazan ilk hamişlerdendim...

Bir hevesle hamilelik haberimi vermiştim burdan ama bu sevincimiz sadece 10 gün civarı sürdü çünkü kahverengi lekelenmelerim artınca doktora gittim vajinal muayane ile bakınca DIŞ GEBELİK olduğunu söyledi. Tabii bu kadar zor birşey olduğunu bilmediğim için sadece bebeğim için üzüldüm. sonra birden bana her an ameliyat olabileceğimi içkanama geçirebileceğimi tüpümün yırtılacağını ve alınması gerekebileceğini söyleyene kadar....... Yanlız gitmiştim ve o an hayatımın en korkunç anıydı ağlamaya başladım dünyam başıma yıkıldı.... Hemen kanser hastalarının kullandığı çok ağır bir iğne oldum. Değerim 5000 lerdeydi... sonraki günlerde vajinal muayane bundan korkan ben hergün onu yaşadım. 4. gün kan testim 8000 lere yükselmişti. doktor hala değerimin çok yüksek olduğunu ve iç kanama geçirebileceğimi söylüyordu. eve sığamıyor gece uyuyamıyordum bebeğime mi üzüleyim yoksa hayati tehlikemin olmasına mı bilemiyordum. 1. haftada kan değerim 6000 e düşmüş tüpümde olan bebeğim 2 mm ye ulaşmış fakat iğne nedeniyle kese dağılmaya başlamıştı. ilk kez rahat bir uyku uyudum taki ertesi sabah müthiş bir ağrı gelene kadar apar topar doktora gittim iç kanama başladığını kapalı ameliyat ile başlıyacağını açık ameliyata dönebileceğini tüpümün alınabileceğini söyledi. Ameliyat korkusu tüpün alınacağı şoklar içinde ameliyata girdim..

Allahıma çok şükür laparoskopik ameliyatla tüpümün alınmasına gerek kalmadan hallolmuş...şimdi hala etkileri atlatmaya çalışıyorum...

Allah herkese çocuk sevgisi taddırsın... Allah kimsenn kucağını boş bırakmasın.....

Bir hevesle hamilelik haberimi vermiştim burdan ama bu sevincimiz sadece 10 gün civarı sürdü çünkü kahverengi lekelenmelerim artınca doktora gittim vajinal muayane ile bakınca DIŞ GEBELİK olduğunu söyledi. Tabii bu kadar zor birşey olduğunu bilmediğim için sadece bebeğim için üzüldüm. sonra birden bana her an ameliyat olabileceğimi içkanama geçirebileceğimi tüpümün yırtılacağını ve alınması gerekebileceğini söyleyene kadar....... Yanlız gitmiştim ve o an hayatımın en korkunç anıydı ağlamaya başladım dünyam başıma yıkıldı.... Hemen kanser hastalarının kullandığı çok ağır bir iğne oldum. Değerim 5000 lerdeydi... sonraki günlerde vajinal muayane bundan korkan ben hergün onu yaşadım. 4. gün kan testim 8000 lere yükselmişti. doktor hala değerimin çok yüksek olduğunu ve iç kanama geçirebileceğimi söylüyordu. eve sığamıyor gece uyuyamıyordum bebeğime mi üzüleyim yoksa hayati tehlikemin olmasına mı bilemiyordum. 1. haftada kan değerim 6000 e düşmüş tüpümde olan bebeğim 2 mm ye ulaşmış fakat iğne nedeniyle kese dağılmaya başlamıştı. ilk kez rahat bir uyku uyudum taki ertesi sabah müthiş bir ağrı gelene kadar apar topar doktora gittim iç kanama başladığını kapalı ameliyat ile başlıyacağını açık ameliyata dönebileceğini tüpümün alınabileceğini söyledi. Ameliyat korkusu tüpün alınacağı şoklar içinde ameliyata girdim..

Allahıma çok şükür laparoskopik ameliyatla tüpümün alınmasına gerek kalmadan hallolmuş...şimdi hala etkileri atlatmaya çalışıyorum...

Allah herkese çocuk sevgisi taddırsın... Allah kimsenn kucağını boş bırakmasın.....
:( ne desem bilemedim. çok geçmiş olsun, Allah sabır versin. yakın zamanda hayırlısıyla kucağınıza alacağınız bi bebiş tüm bunları unutturur inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Çok şükür sağlığında yerinde tüpünde. Bebeğine üzüldüm ama sağlığın yerinde olduğu müddetçe daha sağlıklı bebeklerin olacak inşallah. moralini yüksek tut. Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince kalıyor. İnşallah tez tez zamanda yeni sağlıklı bebeğine kavuşursun tatlım. Kayınvalidem de 5 sene önce yeni evlenmiştik o zaman bilmeden spiralle korunurken hamile kalmış dış gebelikmiş ama kendisi farkında değildi. gece kanaması olmuştu ve açık ameliyatla tüpünü aldılar. Rabbim beterinden korusun cnm. Herşeyin başı sağlık. Sağlıklı olduğun sürece her zaman bebeğinin olma şansı vardır. Umut dolu günler dileğimle,

sevgiler...

çok çok geçmiş olsun rabbim daha kötüsünden sakınsın.ilk kez duyuyorum ben boyle bişey çok şaşırdım iyiki kolay atlatmışsın bir zarar gormeden.allah a şükür.

HErkese Merhaba..Yeniden sayfaya girdiğim için çok mutluyum..sonuçta pozitifi gördüm :) umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeğimize..:24:

Canım çok geçmiş olsun. Çok şükür sağlığında yerinde tüpünde. Bebeğine üzüldüm ama sağlığın yerinde olduğu müddetçe daha sağlıklı bebeklerin olacak inşallah. moralini yüksek tut. Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince kalıyor. İnşallah tez tez zamanda yeni sağlıklı bebeğine kavuşursun tatlım. Kayınvalidem de 5 sene önce yeni evlenmiştik o zaman bilmeden spiralle korunurken hamile kalmış dış gebelikmiş ama kendisi farkında değildi. gece kanaması olmuştu ve açık ameliyatla tüpünü aldılar. Rabbim beterinden korusun cnm. Herşeyin başı sağlık. Sağlıklı olduğun sürece her zaman bebeğinin olma şansı vardır. Umut dolu günler dileğimle,

sevgiler...

Çok Teşekkür ederim evet tüpün ucunda kalmış yavrum bebek ve yolk kesesi bile oluşmuştu. iğneden dolayı kalp atmamıştı öldürdüm gibi geliyordu ilk zamanlar ama 12. haftada sonuç anne ölümü oluyormuş yaşatmamın imkanı yoktu..

Bizde rahimde kese yoktu vajinal muayane ile sağ tüpte olduğu tespit edildi. Edileyince büyüyüp tüpü yırtıyormuş işte çok şükür tüpüm yerinde şimdi rahim filmi çekinicem bakalım tüpler açıkmı..

Genelde spiraller kullananlar sigara içenlerde oluyormuş. ikisinide kullanmadım ama dediğin gibi Allahtan gelene boynumuz ince yaşamam gerekiyormuş demek....

Dualarınız benimle ve tüm bebek isteyenlerle olsun

Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... :16::16::16::16:

çok çok geçmiş olsun rabbim daha kötüsünden sakınsın.ilk kez duyuyorum ben boyle bişey çok şaşırdım iyiki kolay atlatmışsın bir zarar gormeden.allah a şükür.

Bende yaşayana kadar iç gebelik dış gebelik diye sadece adını duymuştum ama yaşacaklarımın bu kadar olacağını bilemiyordum.. Allah kimseye yaşatmasın

Çok Teşekkür ederim evet tüpün ucunda kalmış yavrum bebek ve yolk kesesi bile oluşmuştu. iğneden dolayı kalp atmamıştı öldürdüm gibi geliyordu ilk zamanlar ama 12. haftada sonuç anne ölümü oluyormuş yaşatmamın imkanı yoktu..

Bizde rahimde kese yoktu vajinal muayane ile sağ tüpte olduğu tespit edildi. Edileyince büyüyüp tüpü yırtıyormuş işte çok şükür tüpüm yerinde şimdi rahim filmi çekinicem bakalım tüpler açıkmı..

Genelde spiraller kullananlar sigara içenlerde oluyormuş. ikisinide kullanmadım ama dediğin gibi Allahtan gelene boynumuz ince yaşamam gerekiyormuş demek....

Dualarınız benimle ve tüm bebek isteyenlerle olsun

Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... :16::16::16::16:

Hepimizin duaları aramızdan ayrılan ve bebek isteyen bütün arkadaşlarımıza tatlım. Tez zamanda kavuşursun inşallah bebeğine sende.

[sıze=3]bismillahirrahmanirrahim[/sıze]

hafta = ay

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

listedeki güncellemeler için özel mesaj atarsanız herkesin bilgileri güncellenmiş olacaktır.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:2015 yılı şubat ayı hamile listemiz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[table="class: Grid, width: 800"]
[tr]
[td]sıra[/td]
[td]nıck[/td]
[td]bek. Doğum[/td]
[td]sat[/td]
[td]yaş[/td]
[td]kilo[/td]
[td]kaçıncı bebek[/td]
[td]bulunduğu il[/td]
[td]cinsiyeti[/td]
[td]not[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.[/td]
[td]dmk03[/td]
[td]01.02.2015[/td]
[td]26.04.2014[/td]
[td]28[/td]
[td]45[/td]
[td]1.bebek:emir_bebek:[/td]
[td]batman[/td]
[td][/td]
[td]pıt pıt atıyor kalbi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.[/td]
[td]icell_84[/td]
[td]01.02.2015[/td]
[td]27.04.2014[/td]
[td]29[/td]
[td]75[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.[/td]
[td]zaman_siz[/td]
[td]01.02.2015[/td]
[td]27.04.2014[/td]
[td]26[/td]
[td]60[/td]
[td]2.bebek :emir_bebek::emir_bebek:[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.[/td]
[td]hatibulut[/td]
[td]01.02.2015[/td]
[td]27.04.2014[/td]
[td]30[/td]
[td]56[/td]
[td]ankara[/td]
[td][/td]
[td]pıt pıt atıyor kalbi:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.[/td]
[td]papatis[/td]
[td]02.02.2015[/td]
[td]29.04.2014[/td]
[td]28[/td]
[td]45[/td]
[td]bursa[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.[/td]
[td]blackberry34[/td]
[td]03.02.2015[/td]
[td]09.05.2014[/td]
[td]30[/td]
[td]66[/td]
[td]2.bebek:emir_bebek::emir_bebek:[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.[/td]
[td]ideal[/td]
[td]04.02.2015[/td]
[td]29.04.2014[/td]
[td]31[/td]
[td]49[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.[/td]
[td]mrsb[/td]
[td]04.02.2015[/td]
[td]29.04.2014[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.[/td]
[td]ınzar[/td]
[td]04.02.2015[/td]
[td]30.04.2014[/td]
[td]23[/td]
[td]68[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.[/td]
[td]aysegul_rhi[/td]
[td]04.02.2015[/td]
[td]30.04.2014[/td]
[td]34[/td]
[td]76[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.[/td]
[td]lalekus[/td]
[td]04.02.2015[/td]
[td]28.04.2014[/td]
[td]28[/td]
[td]59[/td]
[td]balıkesir[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.[/td]
[td]nahidemia[/td]
[td]05.02.2015[/td]
[td]01.05.2014[/td]
[td]25[/td]
[td]72[/td]
[td]ankara[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.[/td]
[td]yaprakgul[/td]
[td]05.02.2015[/td]
[td]01.05.2014[/td]
[td]27[/td]
[td]58[/td]
[td]1.bebek :emir_bebek:[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.[/td]
[td]melek999[/td]
[td]05.02.2015[/td]
[td]01.05.2014[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.[/td]
[td]pkasss[/td]
[td]05.02.2015[/td]
[td]01.05.2014[/td]
[td]20[/td]
[td]55[/td]
[td]kocaeli[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.[/td]
[td]tubısh13[/td]
[td]06.02.2015[/td]
[td]02.05.2014[/td]
[td]32[/td]
[td]72[/td]
[td]aydın[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.[/td]
[td]istanbl[/td]
[td]06.02.2015[/td]
[td]02.05.2014[/td]
[td]34[/td]
[td]54[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.[/td]
[td]dilrubasultan[/td]
[td]06.02.2015[/td]
[td]02.05.2014[/td]
[td]25[/td]
[td]72[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.[/td]
[td]meryemkuzu[/td]
[td]06.02.2015[/td]
[td]03.05.2014[/td]
[td]27[/td]
[td]58[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.[/td]
[td]arsenol[/td]
[td]06.02.2015[/td]
[td]03.05.2014[/td]
[td]28[/td]
[td]56[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.[/td]
[td]athena_1983[/td]
[td]06.02.2015[/td]
[td]03.05.2014[/td]
[td]31[/td]
[td]65[/td]
[td]tekirdağ[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.[/td]
[td]esoba[/td]
[td]06.02.2015[/td]
[td]03.05.2014[/td]
[td]34[/td]
[td]73[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]23.[/td]
[td]empatik_[/td]
[td]06.02.2015[/td]
[td]02.05.2014[/td]
[td]28[/td]
[td]66[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.[/td]
[td]dgy[/td]
[td]07.02.2014[/td]
[td]03.05.2014[/td]
[td]28[/td]
[td]75[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.[/td]
[td]seremcem[/td]
[td]08.02.2015[/td]
[td]07.05.2014[/td]
[td]23[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]26.[/td]
[td]anneolmakk[/td]
[td]08.05.2014[/td]
[td]04.05.2014[/td]
[td]22[/td]
[td]77[/td]
[td]1.ikiz bebek:emir_bebek::emir_bebek:[/td]
[td]balıkesir[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]27.[/td]
[td]konntesssss[/td]
[td]09.02.2015[/td]
[td]05.05.2014[/td]
[td]22[/td]
[td]58[/td]
[td]izmir[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]28.[/td]
[td]fyz35[/td]
[td]09.02.2015[/td]
[td]05.05.2014[/td]
[td]23[/td]
[td]62[/td]
[td]izmir[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]29.[/td]
[td]zeytinilelimon[/td]
[td]10.02.2015[/td]
[td]06.05.2014[/td]
[td]31[/td]
[td]61[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]30.[/td]
[td]09boncuk[/td]
[td]10.02.2015[/td]
[td]06.05.2014[/td]
[td]25[/td]
[td]75[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]31.[/td]
[td]boddim[/td]
[td]10.02.2015[/td]
[td]06.05.2014[/td]
[td]27[/td]
[td]79[/td]
[td]kayseri[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]32.[/td]
[td]nagihan55[/td]
[td]11.02.2015[/td]
[td]06.05.2014[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]33.[/td]
[td]mervefr[/td]
[td]11.02.2015[/td]
[td]06.05.2014[/td]
[td]22[/td]
[td]68[/td]
[td]fransa[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]34.[/td]
[td]pelin7[/td]
[td]12.02.2015[/td]
[td]08.05.2014[/td]
[td]29[/td]
[td]?[/td]
[td]antalya[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]35.[/td]
[td]epack88[/td]
[td]12.02.2015[/td]
[td]29.04.2014[/td]
[td]26[/td]
[td]56[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]36.[/td]
[td]sopranos[/td]
[td]12.02.2015[/td]
[td]07.05.2014[/td]
[td]23[/td]
[td]56[/td]
[td]konya[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]37.[/td]
[td]mincir[/td]
[td]13.02.2015[/td]
[td]09.05.2014[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]38.[/td]
[td]musmutluanne[/td]
[td]13.02.2015[/td]
[td]06.05.2014[/td]
[td]27[/td]
[td]70[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]39.[/td]
[td]iparkatre[/td]
[td]14.02.2015[/td]
[td]11.05.2014[/td]
[td]33[/td]
[td]44[/td]
[td]diyarbakır[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]40.[/td]
[td]simerenyaa[/td]
[td]14.02.2015[/td]
[td]07.05.2014[/td]
[td]29[/td]
[td]85[/td]
[td]eskişehir[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]41.[/td]
[td]cicek_cicek[/td]
[td]14.02.2015[/td]
[td]10.05.2014[/td]
[td]30[/td]
[td]69[/td]
[td]mersin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]42.[/td]
[td]lakerte[/td]
[td]15.02.2015[/td]
[td]04.05.2014[/td]
[td]26[/td]
[td]55[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]43.[/td]
[td]dicleberen[/td]
[td]15.02.2015[/td]
[td]11.05.2014[/td]
[td]33[/td]
[td]59[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]44.[/td]
[td]ozlem_su[/td]
[td]15.02.2015[/td]
[td]11.05.2014[/td]
[td]28[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]45.[/td]
[td]pirelideve[/td]
[td]15.02.2015[/td]
[td]11.05.2014[/td]
[td]19[/td]
[td]58[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[td]pıt pı atıyor kalbi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]46.[/td]
[td]melekbade[/td]
[td]17.02.2015[/td]
[td]12.05.2014[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]47.[/td]
[td]ımavi[/td]
[td]17.02.2015[/td]
[td]13.05.2014[/td]
[td]21[/td]
[td]69[/td]
[td]ankara[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]48.[/td]
[td]esrapo[/td]
[td]17.02.2015[/td]
[td]12.05.2014[/td]
[td]28[/td]
[td]50[/td]
[td]eskişehir[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]49.[/td]
[td]aysin1[/td]
[td]17.02.2015[/td]
[td]13.05.2014[/td]
[td]30[/td]
[td]56[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]50.[/td]
[td]hebelee[/td]
[td]17.02.2015[/td]
[td]16.05.2014[/td]
[td]31[/td]
[td]55[/td]
[td]almanya[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]51.[/td]
[td]pincode[/td]
[td]17.02.2015[/td]
[td]13.05.2014[/td]
[td]29[/td]
[td]56[/td]
[td]adana[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]52.[/td]
[td]noumenon[/td]
[td]17.02.2015[/td]
[td]13.05.2014[/td]
[td]26[/td]
[td]75[/td]
[td]izmir[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]53.[/td]
[td]heroıne[/td]
[td]17.02.2015[/td]
[td]13.05.2014[/td]
[td]34[/td]
[td]59[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]54.[/td]
[td]pnarya[/td]
[td]18.02.2015[/td]
[td]07.05.2014[/td]
[td]32[/td]
[td]73[/td]
[td]ankara[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]55.[/td]
[td]cimcimesultan[/td]
[td]19.02.2015[/td]
[td]15.05.2014[/td]
[td]29[/td]
[td]45.6[/td]
[td]çanakkale[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]56.[/td]
[td]violin35[/td]
[td]19.02.2015[/td]
[td]16.05.2014[/td]
[td]27[/td]
[td]55[/td]
[td]bursa[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]57.[/td]
[td]fm4242[/td]
[td]19.02.2015[/td]
[td]15.05.2014[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[td]kese göründü:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]58.[/td]
[td]sedenim[/td]
[td]19.02.2015[/td]
[td]15.05.2014[/td]
[td]32[/td]
[td]73[/td]
[td]izmir[/td]
[td][/td]
[td]3 temmuz kontrol[/td]
[/tr]
[tr]
[td]59.[/td]
[td]sudenaz0[/td]
[td]20.02.2015[/td]
[td]16.05.2014[/td]
[td]?[/td]
[td]59[/td]
[td]edirne[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]60.[/td]
[td]gul019840[/td]
[td]21.02.2015[/td]
[td]17.05.2014[/td]
[td]29[/td]
[td]78[/td]
[td]manisa[/td]
[td][/td]
[td]kese göründü :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]61.[/td]
[td]waysofmom[/td]
[td]22.02.2015[/td]
[td]18.05.2014[/td]
[td]26[/td]
[td]52,5[/td]
[td]tekirdağ[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]62.[/td]
[td]abcdbetul[/td]
[td]22.02.2015[/td]
[td]18.05.2014[/td]
[td]23[/td]
[td]59[/td]
[td]bursa[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]63.[/td]
[td]profiterol[/td]
[td]22.02.2015[/td]
[td]13.05.2014[/td]
[td]28[/td]
[td]60[/td]
[td]manisa[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]64.[/td]
[td]erenpasa[/td]
[td]22.02.2015[/td]
[td]18.05.2014[/td]
[td]29[/td]
[td]60[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[td]25 haziran ilk muayene[/td]
[/tr]
[tr]
[td]65.[/td]
[td]asprin1987[/td]
[td]22.02.2015[/td]
[td]18.05.2014[/td]
[td]27[/td]
[td]68[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]66.[/td]
[td]zynpykta[/td]
[td]22.02.2015[/td]
[td]06.05.2014[/td]
[td]20[/td]
[td]60[/td]
[td]kocaeli[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]67.[/td]
[td]fulyan[/td]
[td]23.02.2015[/td]
[td]19.05.2014[/td]
[td]31[/td]
[td]?[/td]
[td]osmaniye[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]68.[/td]
[td]pokinava[/td]
[td]25.02.2015[/td]
[td]21.05.2014[/td]
[td]?[/td]
[td]55[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]69.[/td]
[td]vahide1204[/td]
[td]25.02.2015[/td]
[td]21.05.2014[/td]
[td]32[/td]
[td]?[/td]
[td]3.bebek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td]
[td]mersin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]70.[/td]
[td]ftm33[/td]
[td]25.02.2015[/td]
[td]20.05.2014[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]konya[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]71.[/td]
[td]gokce455[/td]
[td]25.02.2015[/td]
[td]18.05.2014[/td]
[td]20[/td]
[td]55[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]72.[/td]
[td]fryde[/td]
[td]27.02.2015[/td]
[td]23.05.2014[/td]
[td]31[/td]
[td]58[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]73.[/td]
[td]flyingmom[/td]
[td]27.02.2015[/td]
[td]21.05.2014[/td]
[td]27[/td]
[td]54[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[td]haftaya kontrol[/td]
[/tr]
[tr]
[td]74.[/td]
[td]berenay06[/td]
[td]27.02.2015[/td]
[td]23.05.2014[/td]
[td]28[/td]
[td]50[/td]
[td]ankara[/td]
[td][/td]
[td]temmuz kontrol[/td]
[/tr]
[tr]
[td]75.[/td]
[td]venividi[/td]
[td]28.02.2015[/td]
[td]19.05.2014[/td]
[td]27[/td]
[td]67[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]76.[/td]
[td]dandinidandini[/td]
[td]28.02.2015[/td]
[td]02.06.2014[/td]
[td]29[/td]
[td]70[/td]
[td]2.bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td]
[td]antalya[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]77.[/td]
[td]gulbesseker[/td]
[td]28.02.2015[/td]
[td]24.05.2014[/td]
[td]24[/td]
[td]58[/td]
[td]antalya[/td]
[td][/td]
[td]2.temmuz kontrol[/td]
[/tr]
[tr]
[td]78.[/td]
[td]melikeee[/td]
[td]28.02.2015[/td]
[td]09.05.2014[/td]
[td]26[/td]
[td]68[/td]
[td]konya[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

[sıze=3]ya rabbim, sen bu topikteki ve bu sitedeki bütün arkadaşlarımızın karnındaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et. Annelerine de onları hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmelerini nasip et.
Amin[/sıze]

listemiz günceldir.

Eklenmek isteyen yada güncelleme yaptırmak isteyen arkadaşlar lütfen özel mesaj atınız. Sayfalar çoğalıyor ve her sayfayı tek tek konrtol etme şansım maalesef yok.

Sevgiler...:49::49::49::49:

Karnim çok fena kizlar kocaman cikti. İçime çekmeye calisiyorum ama cekemiyorum. Göbeği cikanlar var mi aranizda yoksa bende mi sorun var :( 3. aya yeni girdik daha.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen 8 haftalık olduk ama 3 aylık gibi göbeğim var :) 3 aylıklen de 6 aylık gibi oluruz herhalde kilo almadım ben ama şişkinlik çok faxla ama umrumda değil isterse 80 kilo olayımbebişim sağlıklı olsun yeter ☺️ Sen de takma canım hallederiz sonra 😝

Back
X