Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende arkadaşın resimlerinden görüyorum Almanya karını. Bizim o kadar olmazAlmanya buz gibi sıfırın altinda yedilerde heryer bembeyaz bende karlara uyum sağlayan penguenleer gibi yuruyorum
yooo atleti üzerinden çıkarmıyorsunki zaten nasıl uzun olacak :S sadece sabahları uçları yerleştiriyorum... sütyen takınca dediğim gibi akşam tenimle bütünleşmiş iz yapmış tahriş olmuş oluyor canım daha çok acıyor ki zaten bu aralar hiç bir şeye tahammülüm yok dene farkedeceksin rahatlığıCanım öyle de uzun is olmuyor mu ya
bana da hamile olduğumdan beri çocuklar çok daha sıcak davranıyo ben sevmeyi pek beceremem oysaki...empati mi kuruyolar acaba?Bgn hastanede babasının elinde küçük bi kız vardı , 1.5 yasında flndır . Test yapmışlar ağlamaklıydı, baktım yüzüne nasıl tatlı , koştu bana sarıldı Ağlayarak , (beni gören denetlenir :)) )
Allahım aldım kucağıma optum nasıl tatlı bırakmak istemedim , kendi bebeklerimiz nasıl olacak.. Hayali bile cok Heyecanlı
Soğuk fırın sizde duydum. O kadar yazmışız ama kimsenin yazdığı birbirini tutmuyor. Yapamayanların kafası daha da karıştıbende soğuk fırına atıyorum.
Canim baska doktorada gittin mi ? Boyle bebisleri riske atmiyorlar biliyorsun bnmde basimdan gecenleri. Dun hastaneye gittim. Nst odasinda bi bayan gordum.bebisi 2200 grmmid.35 haftalik.suyu azalmis.devlet hastanesi kabul etmemid.bebek kucuk oldugu icin.bnm doktorum onu sezerysn yapacakti. Kuvoze koncakmis.demem o ki doktorum bni hic birakmamisti .baska doktora gitmistim beklersen bebek olebilir demisti.o soku hala atamiyorum icimden.Doktorum suyu yine azalmaya baslarsa iki hafta snra dogurtcam dedi
Soğuk fırın sizde duydum. O kadar yazmışız ama kimsenin yazdığı birbirini tutmuyor. Yapamayanların kafası daha da karıştı
.
En Güzel.ben yapıyorum ahali beni dinleyin
Bak resim paylaşırım.
Kimiside nasıl yaparsa yapsun tutar elinden zannımca. Fırında önemli.Soğuk fırın denemedim ben hafif ısıtıp pişiriyorum ki hiç kek filan yaptığımdan değil bir iki kere yaptım baya güzel oldu sünger gibi vallaelimde mi vardır ne güzellik
![]()
anladım canım bakalım 9 ocakta benim kontrol o zaman ne dicek bebek gelişimine göre 37 oluyom o haftacanım doğum anın geldıgınde muayene eder zaten oan normal mı sezo mu olup olmadığına karar verır..
ılk hamılelıgımde ozele gıdıyordum sordum 37. haftada yapacakmısınız dıye?
gereksız yere senı strese sokmaya lüzum yok..sımdılık normal doğumu destekliyor pozısyonun ,doğum başladığında muayene edıcem beraber karar verırız zaten dedı..oylede yaptık.. bence en dogrusu da bu zaten..![]()
Çatlaklar genetiğe de bakıyor.Annen de çatlak oluşmuş mu hamileyken?Benim annem de hiç çatlak olmamış, bende de yok ki sırf karnım büyüdü olsaydı olurdu.Bol bol kremlenmeyi de ihmal etme.Gunaydin şimdiye kadr biyerim catlamadi şizce bundan sonra catlarmi![]()
İzne çık hepsini okursungünaydın koca çeneli sabırsız anneler
valla 40 sayfa geçmiş artık okuyamıyom zaten yılın son günü hesap kitap karıştı işler yığınla okudukça yazcam artık öptüm hepinizi yılbaşında kimse heycandan doğurmasın ona göre :)
Bizimkide rüzgarla geldi
o zaman kadar 7000 sayfa yaparsınız :)İzne çık hepsini okursun