- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
Uyku yok bel agrisi bi yandan kasilma.bi yandan yatmaktan her yerim curudu herseye aglar oldumOy niye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku yok bel agrisi bi yandan kasilma.bi yandan yatmaktan her yerim curudu herseye aglar oldumOy niye
Eee ben değiştirdim işte. Bende çok endişelendim beni benimser mi? Ne yaparım ne ederim dedim.İşin sonuna geldik ama mecburen doktorumu değiştiriyorum kızlar , bgn de konuştum hiç şans vermiyor normal doğurmam adına . Bnm gibi bu haftalarda doktor değiştiren var mı :) kendimi garip hissediyorum son dakka golü gibi
OriginsKızlar sabah bi arkadaş film önermişti. Sonu ilginç demişti galiba. Hatırlsyan yazabilirmi?
ÖCanm bi önceki kaybım dr hatası yüzünden olduğu için öle zor ki başkasına gitme olayı...ama tabi bi daha olursa mecburen kont için gitcez..bebeğime bişey olmasın da tek razıyım herşeye..
Bu öyle bir şey değil ama canım. Misal diyelim birinin bebeğinin kalbi ile ilgili bir problemi var.Yani senin kaybin kotu deneyimin yok, senin saglikli bir cocugun var sen korkamazsin beni anlamazsin tavrini da ben anlamadim.
Korkmadigimdan degil ama hep dua edip olumlu dusunmeye calisiyorum burda da oyle yaziyorum. Panik bir tip olmadigim icin sen anlayamazsin denmesi garip.
Bugun arkadas kotu bir deneyimini yazmis. Sanki o yazmasa korkumuz yok muydu. Dikkat edin hareketlere demis kotu laf mi bu.
Ogrencimin birini sene basinda araba carpti hala kalkip yuruyemiyor, annesi nasil uzgun nasil.cirpiniyor oglu icin. Sadece bizim basimizdaki riskler kotu degil. Hayatin her ani boyle seylerle dolu. Korkmamiz cok normal, onceden kaybimiz olmasa bile annelik bu. Her an kotu bir senaryo yazip korkmak normal cocuk dogsa bile. boyle yavrumuzu tehlikelerden koruyabiliriz cunku. Korkmamiz stres olmamizdan daha dogal birsey yok duygularinizi kabullenip rahatlayin. Burda yazilan birseye yonlendirmeyin gerginliginizi
Uyku yok bel agrisi bi yandan kasilma.bi yandan yatmaktan her yerim curudu herseye aglar oldum
Biz pek gerilmeyiz kankayız ama işte zor günler geçiriyoruz.Kızlarrr gerginlik yokkk sakinn ocak anneleri topiginden kaçtım gerildim diye burdada gerilmeyelim lutfenn![]()
Bende bir mızmızlanarak uyandım.Yine gece gece aglama krizim tuttu
Ö
Bu öyle bir şey değil ama canım. Misal diyelim birinin bebeğinin kalbi ile ilgili bir problemi var.
Doktor da gerekli açıklamaları yapmış.
Sonra biri gelip burda benim bebeğimin kalbinde şu vardı ve ben kaybettim yazarsa, karşıdakinin durumu ne olur.
Riski bilmek başka,yaşayan birinden gerçeği duymak başka.olur olmaz banada olur mu diye endişeleniyorsun.
Bende kendi kafamda kurdum dokuz aydır ya rahim yırtılırsa,ya bebeğe yetmezse sıkışırsa,ya sıkışıp problemli doğarsa diye ama hep kafamdan uzaklaştırdım.
Sonra arkadaşın biri bana aynı sorundan çocuğunun problemli doğduğunu söyledi ve endişem 10 kat arttı.
Şimdi.bunu söylemesi gerekli miydi ve bana ne kattı?
Ya elbet etkiliyoruz.Bugün Dr la azıcık döndü dönmedi muhabbeti yaptık. Dedim ki ben bilinçaltımdan bebişi etkiliyor olabilir miyim Dönmesi konusunda dedim. Dr olabilir dedi. Yüzde on olasılıkla dönmesi beklenen Bebişlerde bazen anneye Akupunktur tedavisi yapılıyor yüzde kırk ellilere çıkıyır bu oran dedi. Aslında taktığımız şeylerle hem bebişi hem kendimizi etkiliyoruz. Eşim sürekli bazen işi oluruna bırakmak gerekli diyor. Çok araştırıp çok inceliyormuşum herşeyi kendimle bağdaştırmaya kalkıyormuşum. HAKLI aslında. Özellikle alttan basınç olayına öyle takmıştım ki şu aralar bebiş döndü sanıyordum. Dr da ultrasonda dönmediğini gördükten sonra baskı maskı hissetmedim. Ne komik di mi etkilemişim kendimi.
Ya bende ne zaman kaşınsam sen geliyorsun aklıma beni de tuttu diye.Esoba doktor sana pasiflora vermemismiydi zorda kalinca ic istersen ben suan okdr cok isterdimki uyumayi pazartesi cildiyeye gidicem ama bikiyorumki yine bosa para dokucem cok keyifsizim disari bile cikasim gelmiyo anahtar falan alip kasimaya basladim kendimi gunduzleri ruh gibi geziyorum kizinla bile ilgilenemiyorum dogru duzgun ssabah ezanindan sonra uyumaya basliyorum geciyo kasintim oda 3 satbfalan uyuyorum kizim kalkiyo coknguzel sorunsuz bi hamilelik yasiyorum baslarda ama su son aya gurince kabus resmen allah hepimizun yaedimcisi olsun ya herkezde ayri bi sorun
Bi gidimde cildiyeciye sorarim olmadi bunkremi sen kafana takmaktan uyuyamiyosundur biraz beyincigini rahat biraksan uyursunYa bende ne zaman kaşınsam sen geliyorsun aklıma beni de tuttu diye.
Kaşındıkça insanın kaşınası geliyor.
Canım dr bana kaşıntı için kalmosan diye bir su gibi bir şey vermişti. Böyle naneli falan
Sürüce azıcık uyuyabiliyordum.
Şükür 2-3 günde geçti.
Pasiflora etki etmedi.zaten annem içtiği 100 ilaç.yetmiyormuş gibi ona da el koydu.
ÇOĞU gebede olan birşey bugünlerde bana da çok oluyo şekerle alakası OLDUĞUNU sanmıyorum öyle bir ihtimal olsa testi her ay yaparlar ...Kizlar sizde de oliyomu birden yuzunu ates basma kulaklarindan ates fiskirir gibi ama dokundugunda yuzunu buz gibi hissediyorsun neden boyle oluyor acaba seker yuklemen normal cikmisti bu saatten sonra yukselir mi seker olctursem mi acaba
Canım eşime tatil evde ya pek nette takılmıyorum. Bugün her kandil isteyip yapamadığımız bişi yaptık bu soğukta bni eyüp camisine götürdü akşam ezanına gittik yatsıdan mevlüt prog dinledik snra yemek yedik eve geldik ama gelirken ben artık son otobüs beklerken kötü oldum karnım iyice gerildi karnımın alt kısımlarına ağırlık ağrı gerginlik bişiler oldu belim ağrıdı üşüdüm bide. Geldik eve uyumuşum 1 saat kadar uyandım bu kezde kaşıntıyla uyandım tabi ki deli gibi kaşınıyorum bacaklarım kaşınıyor bu gece ve göbektn ulaşamıyorum eşim kaşıyor bacaklarımı ayaklarımı diyorum millet bakıma temizliğe adam tutar ben kaşınmaya adam arıyorum deli gibi bu gece yine 2 gündür çok iyiydm bu gece geldi yine kaşıntı deli gibi senin gibi hem bebek içerde dursun iyice gelişsin istiyorum hemde kaşnıtıdan doğursam biran önce diyorum inş doğurunca geçer kaşıntılarAllahimmmm sana geliyorumilk kizimdada doguma giderken bi davul zurnam eksikti nasil mutluydum.nasil bir heyecan anlatamam ama sirf kasintilarimdan kurtulcam diye kesilmek bile korkutmuyodu beninyeterkinkasintilarim bitsin diye dusunuyodum simdide ayni olay vallahi doguma hiderken bu sefer evden cikarken davulla ciimak istiyorum
hatta kina falan bile yakarim su kasintilar gitsin bitsinde baska ne isterimki
![]()
Allah kolaylık vermiş canım sancı çekmemişsin fazla sancı zor diyor herkes emzirme konusunda stres etkiliyor lütfen olumlu potizif düşün çaba sabret emecek bebişte inş.benim hiç ağrım olmadı ki anlamadım, kanamam oldu sadece.
Nur2808 bacim gecmisemi ntakildin nsendemi uyuyamadin
evet cnm hamilelik zor iş cnm heran gergin olabilşyrz inşllh en sorunsz şeklde atlatrz bu donemi . Subat annelerini bn ztn o yuzdn sevyrm surekli okuyrm hp birlk içinde oldkları için Allah daim etsin :)Biz pek gerilmeyiz kankayız ama işte zor günler geçiriyoruz.