2015 Şubat Anneleri

Ay kiyamam sana da aglama :)

Hoşgeldin canım

kac yasinda senin cimcime en yakın kankileri bizi goruyorlar ne yapsinlar ip de ister evcilik de

Zor valla yine de şükür cok agir geçmiyor hamileligim gecenlerde kum dokuyormusum surekli istifra şiddetli karin agrisi gebelikten sandim dedim Eyvahlar olsun böyle giderse sefil oldu cocuk ki hic yüzünü gorcek halim yoktu uc gün. Rabbim dağına gore kar veriyor şükür hafif sıkıntılarla gecrioz iste uyku haram olsa da;)

hayirli haberlerle gel canım

Amin canım sağolasın

oh ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallah

Canim ya senin epey zor geciyor gebeligin ikiz diye mi acaba Allah yardımcın olsun dua edelim sana

Benim cadı 20.haftayi gecene kadar gostermemisti biraz sans isi bu tahminen 14.hafta gibi soyleyebliyorlar 12 biraz erken söylese de degseblir gıbı

Oyy kocaman olmussunuz maşallah darisi bize

Ay insallaaaahhh......

Yardım aldam bana ne diyecekler ki ama buraya yaznca rahatlyrm çnkü bu düşüncelirimi kimseyle paylaşamam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bızımle paylasman cok guzel bız elımızden gelenı yaparız canım ama senın gercek bır destege ve yonlendırmeye ıhtıyacın var. suan tek probelemının 2. bebek oldugunu dusunuyorsun ve o gıderse butun sorunların cozulucek gıbı gelıyor ama bır psıkolog sana o bebekte hayatındayken mutlu olmanın yollarını gosterıcek. karanlık sandıgın gunlerın aslında ne kadar aydınlık oldugunu anlayacaksın. ayrıca boyle seyler doktorla hasta arasında kalır. eşine bıle soyleyemıyo olabılırsın ama doktorunla paylaşmalısın. kendın ve bebeklerın ıcın. aylar sonra bu soyledıklerıne sasıracaksın emın ol. arkadasım gıt bı doktora ve kendın ve bebeklerın ıcın en ıyı olanı yap.

Kızlar hastanedeyim kanamam vardı Dr iğne vuracak serum takılacak dua edin bebeişimin kalbi atıyo nolur bişey olmasın :(:(

Allah yardım etsin inşallah bir şey olmaz. tüm kalbimle dua edicem.ağrın var mı?

Geçmiş olsun canım cesme suyu da icmesen nacizhane yaz günü mikrop vb olabliyor sebeke suyunda malum

Sagolasin canim haklisin aslında guvenmemek lazim sise su isteyecegiz bugün.

Bende var herkesi bilmiyomda baya var yani daha hiç kilo almadım bide

Aynen ya birde kilo verdim ben.

Beni görenler soruyor hamilemisin die yoo diorum ama anlasılıyor demekki :)

Anlasiliyor yaa saklamak zor artik :)

Kızlar hastanedeyim kanamam vardı Dr iğne vuracak serum takılacak dua edin bebeişimin kalbi atıyo nolur bişey olmasın :(:(

Canim benim çok geçmiş olsun. İnşallah daha da iyi donersiniz evinize.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim rabbim seni ve evladini korusun inşallah dualatimiz seninle rabbim evladini bagislasin size

merhaba arkadaşlar
umarım herkes ıyıdır bı kaç gundur bakamıyorum buralara... benımde mıde yanmalarım meshur...yemek yedıkten sonra fenalık hıssı gelıyor... napıcam bılmıyorum inşallah.3 ayda gecer hersey

randevum var 3 te bakalım ne diyecek doktor.
uçağı da sorucam bu sefer.
tahlil sonuçlarını değerlendirmek için çağırmıştı.
10.hafta girdim bir dahakine ikili test olur kesin. bayramdan sonra da cinsiyet.

Allah yardımcın olsun canını sıkma sen pozitif düşün ii düşün ki güzel şeyler olsun :)

Merhaba sevgili hamişler,

Allah nasip ederse ben de 2015 Şubat ayında alacağım bebeğimi kucağıma.. :49: Burda sizlerle bu güzel günleri paylaşmak çok keyifli olacak.. Rabbim herkese sağlıkla bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar zaman zaman forumda midelerimizden sinirimizden gerginliğimizden yada bebeklerimize nasıl bakacağımız konusundaki endişelerimizden bahsediyoruz ama kimseyi kastetmeden birşeyler söylemek istiyorum bdnim hamileliklerim zor elde edildi ilki 6 ay sonra oldu kimyasal gebelikti onda bile sabah akşam dua ettim nolur düşmesin bi mucize olsun diye ikincisi 9 haftaya girerken yitirdim :( hayatımda yaşadığım en büyük acıydı şimdiye kadar Allah beterinden saklasın! Dünyam yıkıldı yaşamadan anlaşılmaz belki herkes bu kadar etkilenmiyordur ama ben yıkıldım :( şimdi yine mucize oldu :) bebeğim benimle her günüm endişeli tabi ama kötü düşünmemeye çslışıyorum çünkü şu an hayatımda eksikliğini hissettiğim tek şey çocuk ! Eşim ve ben çok kötü zamanlar yaşadık şimdi Allahıma yalvarıyorum bu bebek sağlıkla dünyaya geldin ve mükafatımız olsun diye. Şu an da hep söyledim ya her gün iğne vuruluyorum ara ara midem çok sarsıyor beni. Ama şükrediyorum bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin de midem allak bullak olsun her türlü zorluğa haxırım lütfen isyan etmeyin ve bebeği istemiyorum gibi şeyler söylerken iki kere düşünün ben hep kucağına sağlıkla bebeği almış bir kadın gördüğümde imrenerek bakıyorum yan komşumun bebeği sabah akşam ağlıyor ve ben o sesi dinlemekten zevk alıyorum:) Allah kimseye yokluğunu aratmasın yanlış anlamayın ders vermek yada eleştirmek için yazmadım bunları 😞

Saolun kızlar bekliyoruz şimdi iğne vurcaklar kalp atışları normal dedi Dr inşallah iyi olur yatış verdi yanlız bırakmayın burda beni :(

Herkese selamlar. Allah öncelikle bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende sizler gibi şubat annesi adayıyım. Fakat bir kaç şikayetimden bahsedicem. Belki aranızda aynılarını yaşayan ve fikir verebilecek olanlarınız vardır umuduyla buraya yazmaya karar verdim. İnanılmaz bir halsizlik yaşıyorum, enerji namına hiç bir şey kalmadı vücudumda kıpırdamaya halim yok ve resmen hayattan tat alamaz hale geldim. Bunun üzerine birde düşük tansiyonla baş etmeye çalışırken dün el ve ayaklarımda şişkinlik-uyuşukluk başladı. Doktor bu şişkinlikler için henüz erken olduğunu söyledi ve dahiliyeye göründüm hemen. Bir sürü test yapıldı sonuçları yarın belli olacak. Alerji, vitamin eksikliği gibi olasılıklardan bahsedildi. Ama şu an tek istediğim şey enerjimin yerine gelmesi. Kolumu kaldırmaya halim ve hevesim yok. Benim gibi olanlar var mı ? :emir_bebek:

Terapist ne yapcak ki bana bebeğin birini alamayacagına göre derdime derman olamaz ki hormonlar falan değil bu bayagı aklım başımda istemyrm iki tane bebek küçük canavarlar gibi geliyo bana

Yazdıklarını okudum ve çok kızdım sana....

Allah tarafından sana 2 tane can veriliyor ve sen istemiyorum diye şikayet ediyorsun.

Bebek için o kadar uğraşan insan varken... Onun için Allaha okadar yalvaran insan varken... Canını hayatını riske atıp yine de doğuran varken sen isyan ediyorsun...

Bizin 1 sene bebeğimiz olmadı olduğunda ise sevincimiz 10 gün sürdü.. Dış gebelikti öğrendiğimde yıkıldım... Yaşadığım acıları anlatamam sana İçkanamayla ameliyat oldum tüpümde olmasına yaşatamıyacağımı bilmeme rağmen içim o kadar yandı ki... sense sana verilen bu şansı böyle kullanıyorsun...

İkizlerimin biri ölsün istyrm allahım yardım et güç ver dayanamıym bu kadar zormuymş su içmeyi özledim istemyrm işte çocuk falan istemyrm sevmyrm çocukları da

Kurban oldugum.niye boyle yapiyon belli.bir.sure sora duzelecen.bak gor. Belki.boyle yapacagib icin mevlam.ikiz verdi.

Yazdıklarını okudum ve çok kızdım sana....

Allah tarafından sana 2 tane can veriliyor ve sen istemiyorum diye şikayet ediyorsun.

Bebek için o kadar uğraşan insan varken... Onun için Allaha okadar yalvaran insan varken... Canını hayatını riske atıp yine de doğuran varken sen isyan ediyorsun...

Bizin 1 sene bebeğimiz olmadı olduğunda ise sevincimiz 10 gün sürdü.. Dış gebelikti öğrendiğimde yıkıldım... Yaşadığım acıları anlatamam sana İçkanamayla ameliyat oldum tüpümde olmasına yaşatamıyacağımı bilmeme rağmen içim o kadar yandı ki... sense sana verilen bu şansı böyle kullanıyorsun...

Allah benden birini alıp olmayanlara versin inşallah bn isyan etmyrm bu sadece bi dua

Aynen öyle diyrm bende ölmek bile istyrm😞

şu anda böyle düşünüyorsun ama emim ol ikisinide canlı görünce karnında kıyamıcaksın..
bu öyle bir bağki senin hayatun tehlikeye girse bile o ikisinide isteyeceksin..
biraz sabır...kendini telkin et..onca tüp bebekle hamile kalmak isteyenleri ve ne kadar onlara karşı ne kadar şanslı olduğunu düşlün..
en başşta Rabbim sana böyle vermiş onu düşün

Merhaba kızlar, bu günlerde yazamadim. Bugün kontrolumuz vardı ve şimdilik (cok şükür) hersey yolunda hatta sürpriz oldu ve 6+2 de kalp atışlarını duyduk. Burada nerdeyse hepimizin ortak sorunu yemek yiyememek, doktoruma sordum bunu merak etme su an zaten senden beslenmiyor dedi, sana ihtiyac duyduğunda iştahın açılır dedi. O yüzden sizde canını sıkmayın, bunu yapmak söylemesi kadar kolay olmadıgını kendimden de biliyorum ama her birimizin icinde mucize oluyor ve Allah bizi oyle yaratmış ki vücudumuz ne zaman ne tepkiyi vereceğini cok iyi biliyor. Hepimiz hayirlisiyla atlatiriz ve meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız insallah.

Yeni gelenler olmus hosgelmisler :)

hamilelik ilerledikce batmalar cok oluyor.oglumda boyle degildim. Bugun ruyama girdi anam ne.sacma.sapan ruyalar gordum... tivbe tovbe :)))

Back
X