- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
benim hep sert hiç yumuşamıyor
doktor bu yüzden yatış veriyor sürekli
dinlenmesi ve rahat etmesi lazımmış
sert olduğunda bebek rahat edemiyormuş
Bilmiyordum canım sağol ama yatmak ne kelime

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hep sert hiç yumuşamıyor
doktor bu yüzden yatış veriyor sürekli
dinlenmesi ve rahat etmesi lazımmış
sert olduğunda bebek rahat edemiyormuş
Bilmiyordum canım sağol ama yatmak ne kelime2 çocuk olunca yatmayı filan unutuyor insan. Ara ara kasılmalar da geliyor o zaman tas gibi oluyor ama dikkat ettim bugün diğer günlere gore daha sert sanki karnim.bebis de bi hareket ediyor bi sessiz sanırım aralarda uyuyor.randevumuza da az kaldı perşembe tam 36+0 ken gidicez bakalım doktor teyzemiz ne diyecek.
Taze hurma dediğin hangisi canım şu turuncu trabzon hurması mi biz onu diil de şu hacdan gelen oluyor ya ona mi kuru deniyor ondan yiyoruz belki ikisi de aynı ise yariyordur bilmiyorumkuru hurmadan mı bahsediyorsunuz yoksa şu pazarda satılan taze hurmadan mı ikisi aynı ise yarar mı acaba ben tazesine bayılıyorum
Molfix 2 tane bişi gönderiyor zaten canım :)Yok doğru anlamisim 50li paket dedim 50 tane bez çok bence.deneme için molfixe bilgilerimi verdim ama bebek doğacak ortada bez yok.
Ben prima kullanıyorum gerçi 2 numara aldım.evde iki bezli olacakkizim da 4 numara kullaniyor hadi bakalım primaya çalışıyoruz
![]()
aksine lifli oldugu icin kabizligi onler. Kan yapar. Bn de baslayayim artik gunde 1-2. Dogum yaklasinda 5-6 yerim hatta daha fazla. cok seviyorumvalla ben aklıma geldikçe yiyorum. seviyorum da hurmayı. aman dikkat edin hurmanın kabızlık yaptığı yazıyordu bi yerde.
Kıyafet çok sanki canım ya ama madem koydun çıkarma artık kalsın boşverBenim iki küçük çanta.
- 1 tk 5 li hastane çıkışı
- 1 tk 10 lu hastane çıkışı
- 2 tulum ve 2 alt üst tk
- Yelek
- 10 ad bez, ıslak mendil,5 ad. alt açma
- 1 Çıtçıtlı battaniyelerden,1 penye battaniye
- Biberon,emzik
Çok mu acep?
cok uzun surdugu icin lavmansiz toto elden giderdi iyi olmus. Gecmis olsunŞekerli su bile içtim. Dr un ikinci söylediği ilaç lavmanmış. Doğumda yapılırsa diye korkuyodum iş başa düşünce paşa paşa yapıyor insan. Ilacın çoğu dışardaydı ama kalanıyla Azıcık rahatlama sağlayabildim. Çok acıyo yaw.
hacdan gelen hurmanin tazesi oluyor bir de. Ah getiren olsa da yesemTaze hurma dediğin hangisi canım şu turuncu trabzon hurması mi biz onu diil de şu hacdan gelen oluyor ya ona mi kuru deniyor ondan yiyoruz belki ikisi de aynı ise yariyordur bilmiyorum
Molfix 2 tane bişi gönderiyor zaten canım :)
Tabii düzleştirici şartBenimki kucuk boy cekcekli ben sigdirdim bi bezler disarda kaldi onlarida kucuk sirt cantasina koydum duzlestiricimle
Onların tüp şeklinde sıkmalı olanıda var hepsi serum gibi değil.Şekerli su bile içtim. Dr un ikinci söylediği ilaç lavmanmış. Doğumda yapılırsa diye korkuyodum iş başa düşünce paşa paşa yapıyor insan. Ilacın çoğu dışardaydı ama kalanıyla Azıcık rahatlama sağlayabildim. Çok acıyo yaw.
Yatıya gidiyor kızlar50li paket micanim ne yapacaksınız o kadar bezi?
![]()
Birde buzlu hurma var bilmem bilirmisin. Onun tadıda bi farklı :)hacdan gelen hurmanin tazesi oluyor bir de. Ah getiren olsa da yesem
Yatırmamış mı? Benim 13,5 haftalık 2 cm açılmıştı. Sonra düşmüştü.kızlar merhaba evde yatıyorum ,
kendimi hamile danışma hattı gbi hissediyorum bişey sorcam size arkadaş aradı şimdi 25 haftalık hamile bacağı kasılıyo diye doktora gitti 3 cm açılması varmış progestan vermiş vajinadan kullan diye neden açılma olur bileniniz varmı 3 cm çok değil mi
D vitaminine bakılsın dedi, Allah ne verdiyse istemiş ama, 5 tüpSağol canım benim. Dr senden ne testleri istedi? Normal doğum için beta streptokok testi yapılıyormuş ama bizden kimseye henüz yapılmadı sanırım.
Son dakikaya kdr belli olmaz şimdiden bişey söylemek olmaz ama normal olmaması için suan bi neden yok dedi, en azından şans veriyor adam kafadan yok demiyorYeniler istiyor. Baksın daha iyi işte.
Memnun kaldın mı?
Ne dedi doğumla ilgili
Ya ne koyarsam koyayım bebek üşüyecek takıntısı var bende.Kıyafet çok sanki canım ya ama madem koydun çıkarma artık kalsın boşver
Çok sıcak da iyi değil ama canım rahatsız olur sonra bebisYa ne koyarsam koyayım bebek üşüyecek takıntısı var bende.
Her şeyi polar kadife alcam nerdeyse.
İnzar gibi külütluçorap koyacam sonunda.