• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Benimde ölçümlerde kafası büyük çıkıyor. Geçen hafta 32 + 0 ken gitmiştim. Kafası 33 + 6 çıktı. 8.81 mm. yazıyor benimkine. Seninki kaç mm çıktı bu kontrolde ?

Benimki sezeryan olcak ama merak ettim yinede. Kafası büyük olunca sezeryanmı oluyor ki

bnm oğluşumunda kafası büyükmüş bu gün dr. dedi ki bunu inş doğurabilirsin.
Kafa çevresi 9.39 cm zaten orası en çok 10 cm açılmıyor mu daha 4 hafta var doğuma off napcaz yav bu bebek eğer ki diyor 40 haftasına kadar doğmaz beklerse seni sancıların gelince bebek doğumu başlatınca sezaryana alırız dedi. Ama ocak sonu gibi doğarsa normalı deneriz dedi çatı muanesine göre.

Kizlar bugün kontrolüm vardi 33+7 de 2138 gr cikti bebisim.doktor biraz zayif dedi moralim bozuldu sizin nekadardi bu haftalarda
31de 1220grdi canm. Doktor gelisimi orantili dedi. Dolayisiyla gelisim geriligi yok. Ama kucuk. Doktor sorun degil dedi. Yemekle de ilgisi yok. Yapisal. Dogunca kilo alirlar insallah

Kızlar et pişircem tavada ama kazık gibi oluyor. Bir yöntemi var mı?
Öyle sade pişireceğim.
Canm geç gördüm ama ben eti tencerede koyup yarım çay bardağı su ile ağzını açmadan pişiriyorum cok güzel oluyor , içine sarımsak domates sosu pişmeye yakın , etin cinsi de önemli tbi

Bebişi
bide havlu falan yazmislar listeye hastaneden, onun ne havlusu oldugunu ogrenmem lazim, persmebe gunu sorunca soylerler herhlade, onceden oyle deildi buda yeni moda olmus
yıkayacaklar demek ki , ondan mı istiyorlar acaba , ben koydum istemedi kimse de içimden ole geldiydi

31de 1220grdi canm. Doktor gelisimi orantili dedi. Dolayisiyla gelisim geriligi yok. Ama kucuk. Doktor sorun degil dedi. Yemekle de ilgisi yok. Yapisal. Dogunca kilo alirlar insallah
Ahh hhh ilk gebeligimde ne cektim bebek kilo almiyoo diye..bnm kizim 2100'gr dogmustu.simdi turp gibi masallahh 13 aylik...bnmkinin gelisimi durmustu ama karnimda.gelisim geriligi ile dogdu canim.10 gunde kuvozde kaldi....kizima hic kiyamam bn onu el bebek gul bebek buyuttum ahh ahhhh

Bol su içmek, hafif yüryüşler
Kızlar bugün dr a gittim bebişim 2450 olmuş çok şükür. nst ye bağladı hareketleri kalp atışları iyi dedi erken doğum kasılmaları da yokmuş. ama 3 haftada 4 kg almışım :KK43: baktı ödem olmuşsun çok dedi tuzu tamamen yasakladı. tansiyon takibi yap dedi. tansiyonum 10-7 aslında ama böyle ödem devam ederse çıkar tansiyon normal doğum olmaz bak sonra dedi :KK43: başka napabilirim ödemi indirmek için ?

bnm oğluşumunda kafası büyükmüş bu gün dr. dedi ki bunu inş doğurabilirsin.
Kafa çevresi 9.39 cm zaten orası en çok 10 cm açılmıyor mu daha 4 hafta var doğuma off napcaz yav bu bebek eğer ki diyor 40 haftasına kadar doğmaz beklerse seni sancıların gelince bebek doğumu başlatınca sezaryana alırız dedi. Ama ocak sonu gibi doğarsa normalı deneriz dedi çatı muanesine göre.
Dogru ya en fazla 10 cm acilio sanirim..kafa buyuk olursa bebis cikamaz..insallah normal dogurursunuz..bnde cok isterdim :(

Bebişi

yıkayacaklar demek ki , ondan mı istiyorlar acaba , ben koydum istemedi kimse de içimden ole geldiydi

Yıkamasınlar da silmek için kullanabilirler. Benim hastane çıkışı takımda var bir havlu ben de götürsem mi diyordum.

11 kg almıştım ama 16 oldu işte bu ödemle birlikte :KK43: bir de ilk kez geçen haftadan beri kabızlık problemi yaşıyorum. tuzu tamamen kesip hareket edecem evde bir de bağırsaklarımı düzenlersem inş. düzelir gibi geliyor. bakalım deneyecem bunları
İnşallah düzelir ben de
18 kilo aldım çok ama oğlumda 34 almıştım diyip teselli buluyorum

benim gelişmeleri merak eden var mı kızlar :D
Oğluşumu gördüm ya çok mutluyum :KK68:
Nst bağlandık ilk kez oğluşumun kalbi 150-180 arası attı arada 180 geçti bazende tepikleriyle cihaza garip sesler çıkarttırdı hemşire çok mu hareketli dedi bnde evet dedim şuan bile tepikliyor ondan cihaz öle ses çıkartmış. Benim sancı seviyem ise 10-22 arası inip çıktı sancı baya az yani bende.

Benim kilo alımıma gelince 7. ayda toplam 5 kilo almıştım ama bu ay acayıp atak yapmışım 3 kilo almışım ve toplamda 8 kilo alarak 75 kiloyu gördüm 8 ayda 8 kilo almak çokta kötü değil sanırım:KK51:

oğluşumun sağlığı çok şükür iyiymiş ama kafası büyükmüş o yüzden dr. bebiş şubatı beklerse doğmk için seni sezaryan yapacağız mecbur dedi. Ama sezaryan için gün fln vermicez dedi bebek ne zmn kndi doğumu başlatır sancıyla doğum başlar gelirsen ozmn sezaryan yapcaz dedi. Kötü bir noktası kndi dr.um şubat başı izinli olacakmış zaten ozmna beklerse bebek sezo olacağı için seni burada bir dr. ismi verdi ona yönlendirirm dedi.

Ayrıca kilosuna gelince yazcam ama herkes içinden maşaallah subhanallah çeksin lütfen:nazar::nazar::nazar:
Oğluşum 3050 gr olmuş boyu 48 cm olmuş.:nazar::nazar::nazar:
Dr.hanım dedi ki şunu şöyle tombiş doğurda sevelim azcık herkes zayıf doğuruyor dedi :KK48:
Geçenlerde hast. 4800 bir bebiş doğmuş her duyan hemşire dr. gidip mıncıklıyor seviyormuş annesi bebişi kaçırmya çalışıyormuş hep :KK48: Bana örnk verdi onu ama o annede şeker olduğu için erknden sezerynla almışlar
Neyse ben en azından bebeği gün verip almıyacak kadar normal doğumu aslında isteyen dr.um olduğu için ve bebeğimi sezo bile olsa kndi doğumu başlatana kadar ters bişe olamazsa bekleteceği için şükrediyorum oğlum sağlıkla gelsin de artık bakalım doğurma şekline takılmıcam kafası büyük olup bni alttan baştn başa dikişe sürükleyen bir normal doğum geçirip zorlanırsam sezo olmak belki daha iyi olur die her şerde bir hayır vardır diyorum dua ediyorum.

Aslında en güzel hbrim ise bebeğimin başı aşağıya dönmüş :KK71::KK71:Baş tam sol kasığımda sağ bel boşluğuma kaburgama ise dayayıp şişirdiği poposuymuş baş aşağı içer de çapraz duruyor kaburgama ittirdiği ayakları popsu başı ise sol kasığıma baskı ağrı yapan yeriymiş :KK36::anneadayı: Annesinin tombişi yerim onu ben bu gün 4 boyut poz alaım deidk elleriyle yüzünü kapatmıştı sıpa zorladık sağa fln yattım öle açtırdık azcık ellerini poz aldık :KK15:

:nazar::nazar::nazar: maşaalalh demeyi unutmayın teyzoşlarım bana emi :KK46::anneadayı:

Eklentiler

• Fotoğraf0821.webp
    Fotoğraf0821.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 100
benim gelişmeleri merak eden var mı kızlar :D
Oğluşumu gördüm ya çok mutluyum :KK68:
Nst bağlandık ilk kez oğluşumun kalbi 150-180 arası attı arada 180 geçti bazende tepikleriyle cihaza garip sesler çıkarttırdı hemşire çok mu hareketli dedi bnde evet dedim şuan bile tepikliyor ondan cihaz öle ses çıkartmış. Benim sancı seviyem ise 10-22 arası inip çıktı sancı baya az yani bende.

Benim kilo alımıma gelince 7. ayda toplam 5 kilo almıştım ama bu ay acayıp atak yapmışım 3 kilo almışım ve toplamda 8 kilo alarak 75 kiloyu gördüm 8 ayda 8 kilo almak çokta kötü değil sanırım:KK51:

oğluşumun sağlığı çok şükür iyiymiş ama kafası büyükmüş o yüzden dr. bebiş şubatı beklerse doğmk için seni sezaryan yapacağız mecbur dedi. Ama sezaryan için gün fln vermicez dedi bebek ne zmn kndi doğumu başlatır sancıyla doğum başlar gelirsen ozmn sezaryan yapcaz dedi. Kötü bir noktası kndi dr.um şubat başı izinli olacakmış zaten ozmna beklerse bebek sezo olacağı için seni burada bir dr. ismi verdi ona yönlendirirm dedi.

Ayrıca kilosuna gelince yazcam ama herkes içinden maşaallah subhanallah çeksin lütfen:nazar::nazar::nazar:
Oğluşum 3050 gr olmuş boyu 48 cm olmuş.:nazar::nazar::nazar:
Dr.hanım dedi ki şunu şöyle tombiş doğurda sevelim azcık herkes zayıf doğuruyor dedi :KK48:
Geçenlerde hast. 4800 bir bebiş doğmuş her duyan hemşire dr. gidip mıncıklıyor seviyormuş annesi bebişi kaçırmya çalışıyormuş hep :KK48: Bana örnk verdi onu ama o annede şeker olduğu için erknden sezerynla almışlar
Neyse ben en azından bebeği gün verip almıyacak kadar normal doğumu aslında isteyen dr.um olduğu için ve bebeğimi sezo bile olsa kndi doğumu başlatana kadar ters bişe olamazsa bekleteceği için şükrediyorum oğlum sağlıkla gelsin de artık bakalım doğurma şekline takılmıcam kafası büyük olup bni alttan baştn başa dikişe sürükleyen bir normal doğum geçirip zorlanırsam sezo olmak belki daha iyi olur die her şerde bir hayır vardır diyorum dua ediyorum.

Aslında en güzel hbrim ise bebeğimin başı aşağıya dönmüş :KK71::KK71:Baş tam sol kasığımda sağ bel boşluğuma kaburgama ise dayayıp şişirdiği poposuymuş baş aşağı içer de çapraz duruyor kaburgama ittirdiği ayakları popsu başı ise sol kasığıma baskı ağrı yapan yeriymiş :KK36::anneadayı: Annesinin tombişi yerim onu ben bu gün 4 boyut poz alaım deidk elleriyle yüzünü kapatmıştı sıpa zorladık sağa fln yattım öle açtırdık azcık ellerini poz aldık :KK15:

:nazar::nazar::nazar: maşaalalh demeyi unutmayın teyzoşlarım bana emi :KK46::anneadayı:
maaslalh cnaim , ne guzel haberlerle gelmisin oyle
sagliklica dogsun insallah tosuncukk

Back
X