• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

kizlar oglumun dogum degerleri sizin için bakdim karneye yaziyorum

3.970 kg
50 cm boy
37 cm bas çevrsi

40+3 de dogum haftasi
dogum olayi 11 de baslamisti , dogum saati 11h15 .. hatirladigim kadariyla 3 yada 4 defa ikindim toplamda ..
Masallah canim :) ilk miydi peki bu? Bi de 10 cm açıklık falan dedikleri başının geçtiği yer değil o zaman başka bi şey mi ? Bi de toplamda kaç saat sürdü sancın?

Masallah canim :) ilk miydi peki bu? Bi de 10 cm açıklık falan dedikleri başının geçtiği yer değil o zaman başka bi şey mi ? Bi de toplamda kaç saat sürdü sancın?
bu ikinci dogum canim
( ilk dogum kiizm ,40. hafta .3.800 kg, 51 cm boy,36 cm bas çevresi )

gece 2 gibi hastanye gittim sancim var diye ,2 cm açiklik var dediler , açilma uzun surebilir istersen eve git dediler ben yok dedim burda bekliycem, bi odaya aldilar, uyumusum , uyandigimda baya sancim vardi, kontrol ettiler 4 cm olmus açiklik..
anestezist gelip belimden igne yapti, saat 6 gibi açiklik 6 cm di .. saat 10 da açiklik 10 cm di, ebe dedi biraz bekleyelim bebek asagi insin , tam asagida deil su an dedi,1 saat ebkledik tamam dediler doguma basliyoz , biraz ikindim biraz oksurdum derken : ))) dogum saati 11h15 iste, bende sasirdim ilk dogumda daha fazla ikinmistim ..
sonrasida kesi atmadilarda bi iki dikis atildi yirtilma oldugu için ..

bu ikinci dogum canim
( ilk dogum kiizm ,40. hafta .3.800 kg, 51 cm boy,36 cm bas çevresi )

gece 2 gibi hastanye gittim sancim var diye ,2 cm açiklik var dediler , açilma uzun surebilir istersen eve git dediler ben yok dedim burda bekliycem, bi odaya aldilar, uyumusum , uyandigimda baya sancim vardi, kontrol ettiler 4 cm olmus açiklik..
anestezist gelip belimden igne yapti, saat 6 gibi açiklik 6 cm di .. saat 10 da açiklik 10 cm di, ebe dedi biraz bekleyelim bebek asagi insin , tam asagida deil su an dedi,1 saat ebkledik tamam dediler doguma basliyoz , biraz ikindim biraz oksurdum derken : ))) dogum saati 11h15 iste, bende sasirdim ilk dogumda daha fazla ikinmistim ..
sonrasida kesi atmadilarda bi iki dikis atildi yirtilma oldugu için ..
Maşallah açılman bayağı hızlı olmuş :) inşallah bunda da kolaycacık olur. Hatta hepimizinki kolayca olur ;)

Ben de soruyorum eşime okullar tatil hamislere idari tatil var mı kar diye yoo gayet güneşli bi gündü diyor vali amca neyin kafasını yasiyorsa artık :))
Güneşli ama aşırı soğuk. Şu anda bile gökyüzü masmavi.
Bu gece bekleyemeyeceğim
Yağarsa. Artık sabah görürüm.

dogum bilgilerini kiloya ,bas çevresine falan bakip korkuyorsunuz ya ondan yazdim

Canım sen böyle anlatınca insanın çatır çatır doğurası var :KK53: ama işte dr. da tutup başı büyük sıkışır kanala fln çok yırtılır çok alttan dikilirsin fln gibi risklerden bahsedince insan kalıyor arada ne yapalım vallahi artık nasibimde ne var bilmiyorum normal mı sezeryan mı doğurcam kafam karıştı tek istediğim bebişime bişi olmadn sağlıkla doğsun vaktinde.

valiz bildiğin o çekmeli valizlerden değil. tutmalı valizlerden yani bildiğin çantanın büyün versiyonunu düşün :)
benim aslında hasta bezlerim çok fazla yer kapladı görünürde abartı bir şey koymadım. birde oğlanın eşyalarını aynı yere koymamak adına böyle birşey yaptım yani onun çantası mesela en üstte direk hemşireye verilecek şeyler hazır onun altındakiler daha sonra yanımıza gelince giydirilecek. hem kendim olmadığımda çantayı dağıtmak zorunda kalmazlar.yoksa bende rahat rahat bir valize sığdırabilirdim bu eşyaları ama hem buruşmasın hemde etrafımda duyduklarım bilgi ile 2 çantanın ayrı ayrı olması daha mantıklı geldi. :)
Anladım canım. Bende dolu dolu iki valiz hayal ettim de :KK30:

Güneşli ama aşırı soğuk. Şu anda bile gökyüzü masmavi.
Bu gece bekleyemeyeceğim
Yağarsa. Artık sabah görürüm.

esoba teyzesi bnm tonsuncuk oğluşumu gördün mü tosuncuk oğlumla kızına talip olabiliriz :KK53:

Canım sen böyle anlatınca insanın çatır çatır doğurası var :KK53: ama işte dr. da tutup başı büyük sıkışır kanala fln çok yırtılır çok alttan dikilirsin fln gibi risklerden bahsedince insan kalıyor arada ne yapalım vallahi artık nasibimde ne var bilmiyorum normal mı sezeryan mı doğurcam kafam karıştı tek istediğim bebişime bişi olmadn sağlıkla doğsun vaktinde.
valla canim ailede koca kafali birileri varsa bebisde oyle olbailir:KK45:
ama rahim o dogum için musit hale gelecek sekilde yaratilmis,yani o çocugun kafasi çikiyor ordan 1 cm az yada çok : )
e az once 10 cm falan deniliyordu rahim azgi için, çocugun bas çevresi 37 olunca nasil oluyor çikiyor ama , kafasi kaç olunca buyuk oluyor onuda bilmiyorumki bennn , çati muayeneni bi ol bakalim
su hamilelik biraz daha uzun olmus olsa hepimiz jinekolog olucaz : ))))))))

valla canim ailede koca kafali birileri varsa bebisde oyle olbailir:KK45:
ama rahim o dogum için musit hale gelecek sekilde yaratilmis,yani o çocugun kafasi çikiyor ordan 1 cm az yada çok : )
e az once 10 cm falan deniliyordu rahim azgi için, çocugun bas çevresi 37 olunca nasil oluyor çikiyor ama , kafasi kaç olunca buyuk oluyor onuda bilmiyorumki bennn , çati muayeneni bi ol bakalim
su hamilelik biraz daha uzun olmus olsa hepimiz jinekolog olucaz : ))))))))
Sorma ya, bu neydi basımıza gelen. 2. Olursa Dağda hamilelik sürecini geçirmek istiyorum .

Back
X